Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εδω και λιγοτερο απο εναν μηνα ειμαι συνδρομητης double play της εν λογω εταιριας με προβληματα σχεδον απο την αρχη με συχνεσ αποσυνδεσεις ενω με παιρνουν στο σταθερο να πεφτει το dsl και το ιντερνετ εχει μεσολαβησει και δευτερο ραντεβου με τεχνικο απο την εταιρεια τους που μου συστησε να αλλαξω καλωδιο utp το εκανα και αυτο με το προβλημα φυσικα να εξακολουθει να υπαρχει !!επισης εχω αλλαξει ρουτερ και 2 με 3 φιλτρακια για την γραμμη και το ρουτερ ,μου εχουν χαμηλωσει και την ταχυτητα μπασ και αλλαζε κατι αποτελεσμα μηδεν !!απο τισ 3 νοεμβρη ειμαι καθε μερα με ενα τηλ στο χερι και μιλαω μαζι τους,εννοειται πως τους εχω βρισει τους εχω απειλησει και ακομα καμια προοδος τωρα ειμαστε στην φαση ολοκληρωση ελεγχου της γραμμης απο τον ΟΤΕ τι μπορω να κανω ?τι μου προτεινετε ?

Δημοσ.

πολυ ευχαριστως και να φυγω αλλα δεν υπαρχει καποιο προστιμο στον συνδρομητη εαν θελησει να φυγει πριν κλεισει ενας χρονος συνδρομης ?

μεσα σε ολα αυτα ξεςχασα να προσθεσω οτι την παρασκευη 13 νοεμ ηρθε τεχνικος του οτε και ελεγξε εξωτερικα την γραμμη οπου την ειδε μια χαρα και με καλη ταχυτητα μου προτεινε να πω στην φορθνετ να μου κανουν αλλαγη πορτας.

Δημοσ.

Κανε οτι σου ειπε ο τεχνικος.....ανεφερε αυτο που ειπε στην forthnet...........οσο για το προστιμο απο την στιγμη που δεν σου παρεχουν τις υπηρεσιες που υπεγραψες που ειναι το προβλημα??????

Στα ποσα κλειδωνει το router σου?

Δημοσ.

εννοειται οτι το εχω πει στην φορθνετ για την αλλαγη πορτας !οοοταν εχω ιντερνετ ειμαι κοντα στα 13 ,μενω Νικαια

Δημοσ.

"ενω με παιρνουν στο σταθερο να πεφτει το dsl και το ιντερνετ"

Αυτο παντως δείχνει κακη εσωτερικη συνδεση του δικτυου σου, συσκευες, ρουτερ κλπ

Βγαλ'τα ολα απο πανω και ασε μονο το ρουτερ

• Like 1
Δημοσ.

πολυ ευχαριστως να το δοκιμασω αλλα το σταθερο που να το βαλω ?δεν υπαρχει αλλη υποδοχη για τηλ συσκευη στο σπιτι παρα μονο σε ενα σημειο.

Δημοσ.

Δεν θα βαλεις καθόλου σταθερο, θα δοκιμασεις μονο με τον ρουτερ και καλώντας το σταθερο τλφ απο το κινητο σου, θα δεις οτι θα κουδουνίζει, εκεινη την ωρα δεν πρεπει να πεσει καθολου το ιντερνετ

Δοκιμασε και πες μας

Δημοσ.

Δεν θα βαλεις καθόλου σταθερο, θα δοκιμασεις μονο με τον ρουτερ και καλώντας το σταθερο τλφ απο το κινητο σου, θα δεις οτι θα κουδουνίζει, εκεινη την ωρα δεν πρεπει να πεσει καθολου το ιντερνετ

Δοκιμασε και πες μας

Σε γειτονικο σπιτι αντιμετωπιζουμε ακριβως το ιδιο προβλημα.Καινουρια εξωτερικη καλωδιωση που καταληγει σε μια πριζα.Με τηλεφωνο μεσω splitter συχνες αποσυνδεσεις.Εκανα αυτο που λες με την κληση και το internet δε πεφτει.Τι ειναι καλυτερο?Μηπως η πριζα να αντικατασταθει με μια διπλη και να μπει το τηλεφωνο μονο του με φιλτρακι?

Δημοσ.

ειτε μπει με splitter ειτε με φιλτρο και στις δυο περιπτωσεις θα πρεπε να παιζει αν και το splitter θεωρειται καλυτερο.

οτι κανει αποσυνδεση οταν σηκωνει καποιος το τηλεφωνο μπορει να ειναι και θερμα πορτας μπορει και θεμα καλωδιωσης του πελατη οπως πχ να μην εχει βαλει σε ενα συναγερμο ή μια συσκευη φιλτρο μπορει να ειναι και θεμα καλωδιου του οτε.

ο οτε οταν ερθει παιζει να μετρησει μονο τα ηλεκτρικα χαρακτηριστικα μιας γραμμης οποτε και να πει οτι ολα ειναι ενταξει.

Δημοσ.

Βάλε στην κεντρική μπρίζα μόνο το router, χωρίς τίποτα άλλο στη γραμμή (τηλέφωνα, fax, splitter, φίλτρα, συναγερμούς κλπ) και πόσταρε τα στατιστικά από το router σου.

Δημοσ.

Σε γειτονικο σπιτι αντιμετωπιζουμε ακριβως το ιδιο προβλημα.Καινουρια εξωτερικη καλωδιωση που καταληγει σε μια πριζα.Με τηλεφωνο μεσω splitter συχνες αποσυνδεσεις.Εκανα αυτο που λες με την κληση και το internet δε πεφτει.Τι ειναι καλυτερο?Μηπως η πριζα να αντικατασταθει με μια διπλη και να μπει το τηλεφωνο μονο του με φιλτρακι?

Ακριβως, καθε συσκευη και φιλτρακι, ο ρουτερ δεν θελει τιποτα, απ ευθειας η γραμμη του οτε κουμπώνει στον ρουτερ

Δημοσ.

Πηρα μια διπλη πριζα και εχω θεμα συνδεσης.Τα ζευγη τα κεντρικα ειναι τα ΕΠΑΝΩ 2-3.ΟΚ μεχρι εδω.Συνδεω τα 2-2 και 3-3 μεταξυ τους και πεφτει σημαντικα η ταχυτητα στο ρουτερ και ακουω θορυβο στο τηλεφωνο.Τι να κανω?Να συνδεσω το 2 ΕΠΑΝΩ με το 1 ΚΑΤΩ και το 3 ΕΠΑΝΩ με το 4 ΚΑΤΩ? Το θεμα ειναι οτι και κατω τα 2-3 ειναι τα κεντρικα.Φιλτρο εβαλα καινουριο στο τηλεφωνο.tpQve6i.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...