Προς το περιεχόμενο

XFCE themes

rozali

Προτεινόμενες αναρτήσεις

λοιπον ειμαι σε μιντ 17.2 xfce 64 και καρτα γεαφικων intel hd 4400

εβαλα τα θεματα shimmer αλλα εχω το ιδιο προβλημα που εχω κ με οποιοδηποτε αλλο θεμα εχω βαλει- βγαλει.

ακομα και με το default theme.

αρκετες φορες που ελαχιστοποιω καποιο παραθυρο οταν το ξαναανοιγω ειτε δεν βγαζει τα windows boarders του, ειτε ειναι ολο ενα χαλι (εμφανιζει μονο τα ορια του παραθυρου και μεσα στο παραθυρο τιποτα) μεχρι να παω το ποντικι πανω του ή να το μετακινησω οπου τοτε εμφανιζετε κανονικα.

τι κανω λοιπον ???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χανεις τις σκιες κατω απο τα παραθυρα και τα πανελ και οτιδηποτε θελει διαφανεια για να παιξει σωστα, πχ το τερματικο αν του βαλεις διαφανες background. Πχ, εδω σε μενα που δεν εχω compositing, το τερματικο καταλαβαιενι που ειναι πανω στο desktop, τραβαει το κομματι του wallpaper που φαινεται πισω του και το βαζει για φοντο του. Αν το μετακινησω, θα μεινει με το ιδιο φοντο μεχρι να το αφησω σε αλλο σημειο για να ξανακανει τη διαδικασια. Δεν ειναι διαφανες, οποτε αναγκαζεται να κανει ψευτο-διαφανεια.

Αν ειχα compositing ενεργο, το τερματικο θα ηταν πραγματικα διαφανες και στη μετακινηση του θα εβλεπα το wallpaper κανονικα απο πισω.

post-124002-0-94408900-1448340866_thumb.png

Επεξ/σία από jim_p
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...