rozali Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Ξερει κανεις κανενα καλο σκοτεινο θεμα για το xfce? οσο και να εψαξα δεν βρηκα καανενα αξιολογο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mobinmob Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δες τις σκοτεινές εκδοχές του Arc. https://github.com/horst3180/Arc-theme Αξίζει να ρίξεις μια ματιά και στο Blackbird. https://github.com/shimmerproject/Blackbird Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Το numix. Αν εισαι σε ubuntu ή ubuntoειδη διανομη. πχ mint, υπαρχει στο σετ των shimmer-themes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rozali Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 ok θα τα δοκιμασω αν κ βολευτηκα με το ambience thnx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rozali Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 λοιπον ειμαι σε μιντ 17.2 xfce 64 και καρτα γεαφικων intel hd 4400 εβαλα τα θεματα shimmer αλλα εχω το ιδιο προβλημα που εχω κ με οποιοδηποτε αλλο θεμα εχω βαλει- βγαλει. ακομα και με το default theme. αρκετες φορες που ελαχιστοποιω καποιο παραθυρο οταν το ξαναανοιγω ειτε δεν βγαζει τα windows boarders του, ειτε ειναι ολο ενα χαλι (εμφανιζει μονο τα ορια του παραθυρου και μεσα στο παραθυρο τιποτα) μεχρι να παω το ποντικι πανω του ή να το μετακινησω οπου τοτε εμφανιζετε κανονικα. τι κανω λοιπον ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Κλεισε το compositing του xfce για αρχη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rozali Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 χμμμ...πως γινετε αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Settings > Windows Manager Tweaks > Compositor και το αποεπιλεγεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rozali Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 ok to εκανα... απο το λιγο που το δουλευω τωρα δεν βλεπω να το κανει...παιζει να λυθηκε. ειδωμεν σε λιγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rozali Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 φιλε πολλα ευχαριστω.το προβλημα λυθηκε!! τι χανω τωραπου απενεργοποιησα αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Χανεις τις σκιες κατω απο τα παραθυρα και τα πανελ και οτιδηποτε θελει διαφανεια για να παιξει σωστα, πχ το τερματικο αν του βαλεις διαφανες background. Πχ, εδω σε μενα που δεν εχω compositing, το τερματικο καταλαβαιενι που ειναι πανω στο desktop, τραβαει το κομματι του wallpaper που φαινεται πισω του και το βαζει για φοντο του. Αν το μετακινησω, θα μεινει με το ιδιο φοντο μεχρι να το αφησω σε αλλο σημειο για να ξανακανει τη διαδικασια. Δεν ειναι διαφανες, οποτε αναγκαζεται να κανει ψευτο-διαφανεια. Αν ειχα compositing ενεργο, το τερματικο θα ηταν πραγματικα διαφανες και στη μετακινηση του θα εβλεπα το wallpaper κανονικα απο πισω. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2015 από jim_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rozali Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 a ok δεν με ενδιαφερουν κ πολυ αυτα, προτιμω την χαμηλη καταναλωση πορων.. . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα