Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα  ,εχω το παραπανω κινητο και εχει την εκδοση 4.3 μου ζηταει να κανω αναβαθμιση λογισμικου , και θελω να ρωτησω αν αυτη θα ειναι η Kitkat ; γιατι βλεπω οτι με την 4.3 που εχω ψιλοσερνεται 

Δημοσ.

Φιλε μου ειχα το S3 μεχρι πριν λιγες μερες και θα παραμεινει στην 4.3

Ο μονος τροπος για να μην σερνεται ειναι να του κανεις ενα root και να του περασεις μια custom rom 5.1.1 και θα εισαι κομπλε.

Αυτη ειχα εγω και ημουν ευχαριστημενος.

Αν θες κατι εδω ημαστε...

• Like 2
Δημοσ.

αταρχην να σε ευχαριστησω για την απαντηση σου ,αλλα επειδη το κινητο το πηρα χτες  σφραγισμενο απο της αγγελιες ,δεν θελω ακομα να το rootαρω ..ηλπιζα  να επιρνε την εκδοση kitkat αλλα μαλλον το ξεχναω.

τουλαχιστον αξιζει να το αναβαθμισω η να το αφησω ετσι ?

Δημοσ.

Καταρχην καλοριζικο.

Μια απλη αναβαθμιση θα ειναι οχι κατι ιδιαιτερο.

Να την κανεις.

Παντως το κινητο δυστυχως θα σερνεται με την 4.3.

Το καλο ειναι οτι εγω που το ειχα σχεδων 2 χρονια,παρολο που του ειχα βγαλει τα "ματια" ηταν "σκυλι"

Δημοσ.

σε ευχαριστω παρα πολυ .. οποτε λογικα θα πρεπει να συμβιβαστω με  αυτη τν εκδοση η να το rootαρω.. μαλλον η Kitkat απο οτι διαβασα δεχεται μονο στα LTE. 

Δημοσ.

το S3 σέρνεται πραγματικά με την 4.3 και το 1 γίγα ραμ δεν επαρκεί.

έχω ενα που εκτελεί σκοπους για φορητό chat εντός σπιτιού και πραγματικά απο ενα σημείο και μετά είναι ολίγον εκνευριστικό.

Δημοσ.

Ασε να το χαρεις λιγο...

Δουλεψε το να δεις....

Εξαλλου αν κανεις root θα χασεις την εγγυηση.

Δεν ξερω για το LTE αλλα μαλλον ετσι θα ειναι.

Μην κανεις καμια πατατα και του βαλεις αλλο λογισμικο θα το κλαις το κινητο.

Αυτο στο λεω γιατι το κανουν πολυ και την πατανε και μετα κλαφτα χαραλαμπε.

Δημοσ.

πραγματικα σερνεται ,αλλα αναγκαστικα  δεν μπορω να κανω κατι αλλο . 

οποτε θα παραμεινω  σε αυτο και βλεπουμε στην πορεια . λογισμικο δεν υπαρχει περιπτωση να αλλαξω οσο να ναι ειναι καινουργιο κινητο ακομα , την δουλεια του την κανει εστω και με λιγα κολληματα  αλλα δεν εχω τετοιο προβλημα ωστε να του αλλαξω το λειτουργικο , στην πορεια μπορει να το rootαρω  προς το παρον θα το αφησω ετσι ..σας ευχαριστω για της απαντησεις σας θα δοκιμασω να κανω την αναβαθμιση τωρα  μπας και εχουμε καμια εκπληξη αλλα δεν νομιζω οπως ειπες  :-)

Δημοσ.

Φίλε μου η γνώμη μου είναι να κάνεις ΠΑΝΤΑ τις αναβαθμίσεις δεν είναι μόνο θέμα ταχύτητας και επιδόσεων είναι θέμα σταθερότητας διόρθωσης μικροπροβλημάτων και ασφάλειας!! Τόσο σε επίπεδο λειτουργικού Android αλλά και σε διάφορες εφαρμογές PlayStore Samsung Apps κτλ.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

επαναφερω το θεμα γιατι εχω ενα samsung s3 i9300 και θελει οπωςδηποτε root.δεν εχω ξανακανει αλλα αμα βρω εναν οδηγο πιανουν τα χερια μου...θα δουλευει τουλαχιστον αξιοπρεπως?δεν το θελω για πολυωρη χρηση..εχω βαλει καινουργια μπαταρια και την τρωει πολυ γρηγορα ξερετε απο τι μπορει να ειναι?

Δημοσ.

επαναφερω το θεμα γιατι εχω ενα samsung s3 i9300 και θελει οπωςδηποτε root.δεν εχω ξανακανει αλλα αμα βρω εναν οδηγο πιανουν τα χερια μου...θα δουλευει τουλαχιστον αξιοπρεπως?δεν το θελω για πολυωρη χρηση..εχω βαλει καινουργια μπαταρια και την τρωει πολυ γρηγορα ξερετε απο τι μπορει να ειναι?

θα στρώσει σε μερικές φορτίσεις,μην περιμένεις με το καλημέρα σας αντοχή.

προσωπικά με το s3 στην 4.3 official και χωρίς σιμ αλλα με wifi ανοιχτό,το βγάζω στις 8 το πρωί και με βαριά χρήση σε 6-7 ώρες χρειάζεται φόρτιση.

σε κανονικές συνθήκες βγάζει 2 μέρες(χωρίς σιμ παλι-wifi ενεργό και χωρίς να το κλείνω το βράδυ)

Το έχω root-άρει με την συγκεκριμένη διαδικασία που αναφέρεται εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336629

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε εκανα οτι εγραφε ο οδηγος.τωρα μπορω να κρατησω οποια εφαρμογη θελω εγω και να ελαφρυνω το κινητο?βασικα μου εβγαλε και μια ενημερωση λογισμικου.αλλαξε και version to android?

Επεξ/σία από Lam13
Δημοσ.

Φιλε εκανα οτι εγραφε ο οδηγος.τωρα μπορω να κρατησω οποια εφαρμογη θελω εγω και να ελαφρυνω το κινητο?βασικα μου εβγαλε και μια ενημερωση λογισμικου.αλλαξε και version to android?

εβαλα την cm13 τωρα κανει optimizing τις εφαρμογες.θα ενημερωσω για το πως παει το κινητο.οποιος θελει τον οδηγο ας μου στειλει πμ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...