Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επεσε ο σκλιρος δισκος και δεν μου το αναγνωριζη  με τιποτα αλα ουτε κανει  καποιο θοριβο ...εμενα ειναι το θεμα μου να βρω τα αρχεια  μου  μπορω ???? η με καποιο τροπο σας παρακαλω πιτε μου ........

• Moderators
Δημοσ.

Παρακαλω να γινεται χρηση επεξηγηματικου τιτλου και αναρτηση του thread στην σωστη κατηγορια.

/title edited, thread μεταφερθηκε

• Like 1
Δημοσ.

Ο δίσκος είναι εσωτερικός ή εξωτερικός;

Αν είναι εξωτερικό αφαίρεσε τον από την θήκη και συνέδεσε τον σαν  εσωτερικό μήπως έχει πάθει ζημιά η θήκη.

Αν δεν το διαβάζει το bios δεν νομίζω να υπάρχει δυνατότητα να πάρεις τα αρχεία σου.

Back up να φανταστώ δεν έχεις ε; Το χουμε πει 1000000 φορές, τα σημαντικά αρχεία πάντα back up σε 2-3 αποθηκευτικά μέσα.

Δημοσ.

Η μόνη ελπίδα είναι να έχει πρόβλημα μόνο η πλακέτα. Έπειτα πρέπει να βρεις την ίδια πλακέτα ή μέσω ebay ή αν έχει την ίδια κάποιος συμφορουμίτης. Ανέφερε ποιος σκληρός είναι καθώς και το μοντέλο του. Π.χ. MDL:WD750.......

Υπάρχουν βέβαια και προγράμματα που έχουν ορισμένες εταιρίες και μπορούν και ανακτούν δεδομένα από τέτοιες περιπτώσεις, υπό προϋποθέσεις πάντα. Αλλά αυτή η ιστορία κοστίζει αρκετά.

Δημοσ.

Αν δεν το δείχνει ούτε το bios πως γίνεται να κάνει ανάκτηση;Μέσα απο το pc πάντα.

Αυτές οι περιπτώσεις είναι από πάρα πολύ δύσκολες έως αδύνατες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...