αρχαγγελος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Επεσε ο σκλιρος δισκος και δεν μου το αναγνωριζη με τιποτα αλα ουτε κανει καποιο θοριβο ...εμενα ειναι το θεμα μου να βρω τα αρχεια μου μπορω ???? η με καποιο τροπο σας παρακαλω πιτε μου ........
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Παρακαλω να γινεται χρηση επεξηγηματικου τιτλου και αναρτηση του thread στην σωστη κατηγορια. /title edited, thread μεταφερθηκε 1
veteranos123 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Ο δίσκος είναι εσωτερικός ή εξωτερικός; Αν είναι εξωτερικό αφαίρεσε τον από την θήκη και συνέδεσε τον σαν εσωτερικό μήπως έχει πάθει ζημιά η θήκη. Αν δεν το διαβάζει το bios δεν νομίζω να υπάρχει δυνατότητα να πάρεις τα αρχεία σου. Back up να φανταστώ δεν έχεις ε; Το χουμε πει 1000000 φορές, τα σημαντικά αρχεία πάντα back up σε 2-3 αποθηκευτικά μέσα.
BlueBlood7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Η μόνη ελπίδα είναι να έχει πρόβλημα μόνο η πλακέτα. Έπειτα πρέπει να βρεις την ίδια πλακέτα ή μέσω ebay ή αν έχει την ίδια κάποιος συμφορουμίτης. Ανέφερε ποιος σκληρός είναι καθώς και το μοντέλο του. Π.χ. MDL:WD750....... Υπάρχουν βέβαια και προγράμματα που έχουν ορισμένες εταιρίες και μπορούν και ανακτούν δεδομένα από τέτοιες περιπτώσεις, υπό προϋποθέσεις πάντα. Αλλά αυτή η ιστορία κοστίζει αρκετά.
veteranos123 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Αν δεν το δείχνει ούτε το bios πως γίνεται να κάνει ανάκτηση;Μέσα απο το pc πάντα.
BlueBlood7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Αν δεν το δείχνει ούτε το bios πως γίνεται να κάνει ανάκτηση;Μέσα απο το pc πάντα. Αυτές οι περιπτώσεις είναι από πάρα πολύ δύσκολες έως αδύνατες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα