calculator Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Xiaoni note 2 prime με 165$. Για μαλακές μας έχει ή htc... 1
TheAccountant Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Xiaoni note 2 prime με 165$. Για μαλακές μας έχει ή htc... Το μονο κοινο που έχουν μεταξύ τους ειναι ο Helio! Που θες να καταλήξεις? Ισα και ομοια δλδ?
Andreas231 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Το μονο κοινο που έχουν μεταξύ τους ειναι ο Helio! Που θες να καταλήξεις? Ισα και ομοια δλδ? για 200 - 300 ευρω παραπανω να δωσεις λεφτα για ενα μουφο επεξεργαστη που εχει θεματα θερμοτητας και αστεια gpu καλυτερα το xiaomi. Το θεμα ειναι οτι σε 2-3 μηνες θα εχουμε τους νεους snap , exynos και helio σε συσκευες το να βγαζει λοιπον τοσο ακριβο κινητο με διαρκεια ζωης το πολυ 3 μηνες ειναι σημαδι πανικου να σωσει οτι μπορει απο τις ψοφιες πωλησεις της. Υγ καποτε συζητουσα με εναν για iphone και m7 και του ελεγα εκτος απο την αστεια καμερα του m7 το iphone εχει και σοβατο software support και αυτος μου τσαμπουνουσε τις υποσχεσεις της Htc για αντιστοιχο support οπως ηταν και το τοτε κλιμα της εποχης στα σχολια για το m7. Προσωπικα η htc νομιζω προδωσε και τα μεγαλυτερα fanboy της με το να μην δωσει το android 6 στο m7.
gdriver Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 προσιτή κινητή τηλεφωνική συσκευή στα 390 ευρώ. χμμμμ! htc logic
viper2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 για 200 - 300 ευρω παραπανω να δωσεις λεφτα για ενα μουφο επεξεργαστη που εχει θεματα θερμοτητας και αστεια gpu καλυτερα το xiaomi. Το θεμα ειναι οτι σε 2-3 μηνες θα εχουμε τους νεους snap , exynos και helio σε συσκευες το να βγαζει λοιπον τοσο ακριβο κινητο με διαρκεια ζωης το πολυ 3 μηνες ειναι σημαδι πανικου να σωσει οτι μπορει απο τις ψοφιες πωλησεις της. Υγ καποτε συζητουσα με εναν για iphone και m7 και του ελεγα εκτος απο την αστεια καμερα του m7 το iphone εχει και σοβατο software support και αυτος μου τσαμπουνουσε τις υποσχεσεις της Htc για αντιστοιχο support οπως ηταν και το τοτε κλιμα της εποχης στα σχολια για το m7. Προσωπικα η htc νομιζω προδωσε και τα μεγαλυτερα fanboy της με το να μην δωσει το android 6 στο m7. Τι πρόβλημα εχει ο επεξεργαστής;
Odyss3us Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 εχω βαρεθει να διαβαζω αερολογιες απο πιτσιρικαδες εδω μεσα, εχει περασει προσφατα απο τα χερια μου το HTC mini 2 (τετραπυρηνο στα 1.3 και 1 gig ram) και αλλα 2 κινητα με παρομοια specs το ενα Samsung, η διαφορα στην αποκριση ηταν μερα με τη νυχτα, και τοτε καταλαβα τι θα πει lag σε κινητο γιατι πιστευα μεχρι τοτε ο καψερος οτι λιγο-πολυ ολα τα android ιδια ειναι, η εμπειρια του HTC με το Sense Ui ειναι ασυγκριτη σε android και αν δε πιασετε τα χερια σας ενα καλυτερα να μη μιλατε, να μην αναφερθω για ποιοτητα κατασκευης κλπ. το Μ9s ειναι η φυσικη συνεχεια του M8s http://www.gsmarena.com/htc_one_m8s-7165.php κινητο που εχω στη κατοχη μου αυτη τη στιγμη και δε βλεπω λογο να το αλλαζω τουλαχιστον για τα επομενα 2 χρονια ΥΓ. ριξτε ενα βλεφαρο στα σχολια χρηστων παρακατω για να παρετε μερικοι μια μυρωδια τι εστι HTC http://www.skroutz.gr/s/4635439/HTC-One-M8-16GB.html#reviews
Nikolas7_7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 ρε παιδια το κινητακι, αν η καμερα του ειναι καλη και οχι η φολα του Μ9, θα ειναι μια χαρα αν ερθει σε καλη τιμη. Γιατι κανετε ετσι? Απλα θα πρεπει να ερθει γρηγορα. Εγω το βρισκω μια απο τις πολυ καλες επιλογες, σε σχεση με το Μ9, G4,Z5, καθως θα ερθει στα ιδια λεφτα χοντρικα και θα εχει καλα specs και ποιοτητα ΗΤC.
calculator Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Xiaoni note 2 prime με 165$. Για μαλακές μας έχει ή htc... Το μονο κοινο που έχουν μεταξύ τους ειναι ο Helio! Που θες να καταλήξεις? Ισα και ομοια δλδ? Μπορει και καλύτερο το xiaomi, για τα λεφτά του σούπερ. Για πες μας τι διάφορες εχουν σοβαρές, καμια. Μεγαλύτερη οθόνη το xiaomi, 1920x1080, 32gb το xiaomi, μεγαλύτερη μπαταρία, γενικά του ρίχνει στ αυτιά. http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-2-Pro-4G-5-5-Inch-FHD-2GB-32GB-Smartphone-64bit-Helio-X10-Octa-Core-MIUI-V7-3060mAh-13-0MP---Gray-351511.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα