Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

πήγα στα Public σήμερα το πρωί θέλοντας να αγοράσω ένα gaming laptop που είχα βάλει στo μάτι το οποίο κοστίζει 1099 ευρώ. Το λέω του πωλητή και μου κάνει αντιπρόταση-προσφορά για το αμέσως επόμενο μοντέλο (με SSD, 4gb graphic card αντι για 2gb ktlp..) το οποίο κανονικά κοστίζει 1300 αλλά εκείνος μου είπε ότι ως εκθεσιακό θα μου το αφήσει 1200. Μετά από πολύωρη σκέψη και μόνο με 100 ευρώ διαφορά αποφάσισα να το πάρω. Θα το έχω στα χέρια μου αύριο.

Προφανώς, αυτά τα 100 ευρώ παραπάνω φαίνονται λίγα για τα extra χαρακτηριστικά που προσφέρονται, ειδικά για το SSD που τόσο ήθελα.

Notes:

1) Ο πωλητής ισχυρίζεται ότι είναι εκθεσιακό από 15 Οκτώμβρη,

2) Η μπαταρία ήταν προφανώς βγαλμένη,

3) Εξωτερικά φαίνεται άθικτο

Τι μπορεί να πάει στραβά; :wacko:

Υ. Γ: Δεν θέλω να κρινετε το γιατί επέλεξα gaming laptop. Απλά αν έχετε κάτι άλλο να προτείνετε, για να το εξετάσω προτού το πάρω στα χέρια μου.

• Like 1
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν θα σχολιασω για τα περι gaming laptops οπως αναφερεις απλα θα σου πω 2 πραγματα που ισχυουν.

Ποτε μα ποτε δεν αγοραζουμε απο Public αν δεν εχει πανω κατω ιδια τιμη με αυτη αλλων μαγαζιων(μιας και ως συνηθως ειναι απο τα ακριβοτερα της αγορας)και φυσικα με τοσο μεγαλα χρηματα ΟΧΙ σε Used πραγματα.

Για μενα προσωπικα εκανες απο τις χειροτερες αγορες που θα μπορουσες να κανεις(χανεις και την σημαντικοτατη εγγυηση DOA) και δεν λες και για ποιο laptop μιλας αρα πως να σου πουνε αν εκανες καλα ή οχι. Ασε που αυριο οπως ειπες θα το εχεις παρα αρα ειναι αργα,το κακο εγινε που λεμε.

• Like 2
Δημοσ.

bstockInHeader.png

Το προϊόν είναι πλήρως λειτουργικό, συνοδεύεται από την εγγύηση κατασκευαστή και πιθανόν να είναι:
  • με ανοιχτή ή ελαφρώς ταλαιπωρημένη συσκευασία
  • εκθεσιακό κομμάτι
  • επισκευασμένο
Το προϊόν δεν πωλείται online ή τηλεφωνικά αλλά μπορείτε να το βρείτε και να το αποκτήσετε στα παρακάτω καταστήματα. Τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
  • Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν,

το αρχικό laptop που ήθελα είναι--> http://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/laptop-asus-n551jx-cn069h-156-i7-4720hq8gb1tb-gtx950m/prod7650099pp/

το εκθεσιακό είναι (1200 αντι 1300)--> http://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/laptop-asus-n551jx-cn068h-156-i7-4720hq16gb-1tb-and-24gbgtx950m/prod7650095pp/

Ο πωλητής μου είπε ότι το DOA το δικαιούμαι ακόμα + 1 χρόνο εγγύηση.

Α και το laptop είναι όντως εκθεσιακό, δεν μου το είπε απλά. Αν είναι και επισκευασμένο δεν ξέρω.

Δημοσ.

Ρε θεότητα, πλήρωσες 100ευρώ παραπάνω για.. 8gb παραπάνω (ενώ κοστίζουν 45ευρώ για να τα βάλεις μόνος σου) και για έναν ssd των..24gb? - Ενώ με 55ευρώ θα αγόραζες έναν 120αρη να βάλεις.

Έξυπνη κίνηση, δεν αντιλέγω. :P

Για το ότι είναι μεταχείρισμενο βλέπεις ότι δεν το αναφέρω καν.

Καλορίζικο και τρέξε του ένα hd sentinel μόλις το πάρεις. Να δεις πόσο πραγματικά έχει δουλέψει το λαπτοπ.

• Like 5
Δημοσ.

Ρε θεότητα, πλήρωσες 100ευρώ παραπάνω για.. 8gb παραπάνω (ενώ κοστίζουν 45ευρώ για να τα βάλεις μόνος σου) και για έναν ssd των..24gb? - Ενώ με 55ευρώ θα αγόραζες έναν 120αρη να βάλεις.

Έξυπνη κίνηση, δεν αντιλέγω. :P

Για το ότι είναι μεταχείρισμενο βλέπεις ότι δεν το αναφέρω καν.

Καλορίζικο και τρέξε του ένα hd sentinel μόλις το πάρεις. Να δεις πόσο πραγματικά έχει δουλέψει το λαπτοπ.

Ελιωσα :D

• Like 1
Δημοσ.

δηλ μιλαμε για 8GB παραπανω μνημη , ssd 24gb και 2gb παραπανω μνημη στην καρτα γραφικων με ο,τι συνεπαγεται ενα μεταχειρισμενο φορητο..εκθεσιακο κιολας...και θεωρηθηκε ευκαιρια ? :)

οοοοοοοοοοοοκ :)

Δημοσ.

Παιδια οκ δεν εχουν ολοι τις γνωσεις που εχουμε εμεις.

Εγω θα σου ελεγα παρε το ,δες αν εχει τιποτα ελλατωματικο για να προλαβεις το doa.

Οντως δεν εκανες και την καλυτερη αγορα αλλα τελος τωρα.

Εαν ειναι doa ζητα λεφτα πισω και ρωτα εδω για να παρεις κατι που αξιζει,γιατι και η 950 στα 1300Ε δεν θεωρειται και gaming.

Δημοσ.

Έχετε να προτείνετε κανα καλό gaming laptop στα ίδια λεφτά και λιγότερα; Το MSI φαίνεται τουμπανάκι.

Θα το προτιμούσα με SSD

Δημοσ.

Χριστόφορε,

δεν αρκεί να κατεβάσω το hd sentinel όπως έχω κάνει τώρα στο παρών laptop π έχω..πρέπει να ξέρω να το διαβάσω-αναλύσω κιόλας :P

Δεν καταλαβαίνω Χριστό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...