stathis97 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, overpower είπε Και 2.5 σελίδες thread http://www.aromatopolion.gr/ Οκευ σε ευχαριστω,ρωτησα για σιγουρια,διοτι πιο συχνα βρισκεις καταστημα με αρωματα παρα περιπτερο εδω θεσσαλονικη Καμία πρόταση σε ανδρικό αρωμα; (οταν μπαινεις σε τετοια καταστηματα χάνεσαι απο τα τοσα διαφορετικα) Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από stathis97
overpower Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, stathis97 είπε Οκευ σε ευχαριστω,ρωτησα για σιγουρια,διοτι πιο συχνα βρισκεις καταστημα με αρωματα παρα περιπτερο εδω θεσσαλονικη Καμία προσωπικη πρόταση σε ανδρικό αρωμα; (οταν μπαινεις σε τετοια καταστηματα χάνεσαι απο τα τοσα διαφορετικα) Προτείνω να πας να δοκιμάσεις/ρωτήσεις. Θα σε βοηθήσουν και οι ίδιοι σχετικά σε ελαφρύ, βαρύ, πιπεράτο κτλ.. Προσωπικά χρησιμοποιώ Light blue, blu de channel, armani code black ενώ πήρα πρόσφατα και ως αυθεντική την Paco rabanne invectus (καινούργια αν δεν κάνω λάθος, δεν ξέρω αν την έχουν). Η rabanne είναι λίγο πιο βαριά από τις υπόλοιπες Edit: μια καλή ιδέα είναι να πας στα hondos. Το κάνω πριν παραγγείλω (μιας και δεν μεν Θεσσαλονίκη) σε περίπτωση που θέλω να πάρω κάτι διαφορετικό. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από overpower 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Ανακάλυψα τελευταία ένα αρωματοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας που με εντυπωσίασε! Πριν συνεχίσω όμως να τονίσω πως αν ψάχνετε κατάστημα για χύμα αρώματα τα οποία είναι κλώνοι γνωστών εταιρειών, αυτό το κατάστημα δεν είναι για εσάς. :p Ο υπεύθυνος εκεί φαίνεται επαγγελματίας και δημιουργεί το άρωμα αφού του εξηγήσετε τι ακριβώς σας αρέσει σε μυρωδιές κλπ (έχει και τα δικά του έτοιμα αν δεν θέλετε κάτι εντελώς custom). Έχω πάρει 2 μέχρι τώρα (Bookstore & Aperol) και δηλώνω ενθουσιασμένος τόσο από τη διάρκειά τους όσο και από την ιδιαιτερότητα που έχει το κάθε ένα σαν άρωμα. Οι τιμές παίζουν περίπου στα 40-50 ευρώ για τα 50ml. Για να μην κάνω άμεση διαφήμιση, το κατάστημα βρίσκεται στον πεζόδρομο στην αρχή της Αξαρλιάν στο Σύνταγμα (από την Ερμού στρίβετε στη Βουλής και τη βρίσκετε κάθετα εκεί που είναι ένα κατάστημα που πουλάει ρολόγια). Google it! 3
christopher0016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Γιατί να δώσει κάποιος τόσα πολλά λεφτά για χύμα αρώματα ; Ενώ με τα ίδια λεφτά περίπου βρίσκει επώνυμα Ειδικά σε περίοδο εκπτώσεων βρίσκεις καλες προφορές . 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 10 minutes ago, christopher0016 said: Γιατί να δώσει κάποιος τόσα πολλά λεφτά για χύμα αρώματα ; Ενώ με τα ίδια λεφτά περίπου βρίσκει επώνυμα Ειδικά σε περίοδο εκπτώσεων βρίσκεις καλες προφορές . Γιατί ακριβώς το λάθος ξεκινάει από τη φράση «χύμα αρώματα» και αυτό στο οποίο πάει το μυαλό μας. Ένα αρωματοπωλείο είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από μαγαζιά που αντιγράφουν αρώματα ή πουλάνε άλλα χαμηλής ποιότητας. Προσωπικά εμπιστεύομαι πρώτα τη μύτη μου και όχι τη φίρμα. 3 1
censOred Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 15 λεπτά πριν, christopher0016 είπε Γιατί να δώσει κάποιος τόσα πολλά λεφτά για χύμα αρώματα ; Ενώ με τα ίδια λεφτά περίπου βρίσκει επώνυμα Ειδικά σε περίοδο εκπτώσεων βρίσκεις καλες προφορές . Γιατι θα παρει κατι ακριβως ετσι οπως το ζηταει και το θελει.Εγω παλι που μαι φθηνιαρης στα αρωματα και δεν μου το επιτρεπει το μπατζετ μου μια χαρα βολευεομαι με τα ιμιτασιον μεχρι στιγμης. 1
christopher0016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 13 λεπτά πριν, billdanos είπε Γιατί ακριβώς το λάθος ξεκινάει από τη φράση «χύμα αρώματα» και αυτό στο οποίο πάει το μυαλό μας. Ένα αρωματοπωλείο είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από μαγαζιά που αντιγράφουν αρώματα ή πουλάνε άλλα χαμηλής ποιότητας. Προσωπικά εμπιστεύομαι πρώτα τη μύτη μου και όχι τη φίρμα. Η αλήθεια είναι αυτή ότι αντιγράφουν αρώματα , δύσκολα να βρεις καλη αντιγραφή. Κάποτε έπαιρνα χύμα , αντιγραφές ποτέ δεν με κάλυψαν όσο το γνήσιο , είτε θα έχαναν σε άρωμα διαρκεία η και τα δύο. Γι'αυτό συνήθως σε περίοδο εκπτώσεων αγόραζα γνήσια επώνυμα. Καλη φάση ακούγεται αυτό που λες για να καταφέρνει να τα δίνει σε αυτές της τιμές λογικά βγάζει ποιοτικά καλά αρώματα . Έχουν διάρκεια;
IceMC Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Εγώ ψωνίζω σταθερά αυτό του LIDL. Φθηνό και μυρίζει μια χαρά, απλά πολλοί το σνομπάρουν επειδή είναι του LIDL...προσωπικά δεν έχω πάθει τίποτα μετά από τόσα χρόνια χρήσης.
l337 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, IceMC είπε Εγώ ψωνίζω σταθερά αυτό του LIDL. Φθηνό και μυρίζει μια χαρά, απλά πολλοί το σνομπάρουν επειδή είναι του LIDL...προσωπικά δεν έχω πάθει τίποτα μετά από τόσα χρόνια χρήσης. Έχω αμφιβολίες.. Αναφορά σε κείμενο Και που την βρήκες, άμα δεν υπάρχουν μάρτυρες (ή έστω να έχουν γίνει παρόμοιες καταγγελίες στο παρελθόν), δε θα τους κάνεις τίποτα. Κατά τα άλλα πολύ ευαίσθητοι είστε μερικοί. Απλά πετάς την κατσαρίδα και συνεχίζεις το φαγητό σου. Τουλάχιστον εγώ αυτό κάνω άμα πετύχω τρίχες, μυγάκια, κτλ. Ούτε μηνύσεις, ούτε θα πετάξω στα σκουπίδια το φαγητό που πλήρωσα. Σκεφτείτε λίγο...ένας Θεός ξέρει από τι φτιάχνονται τα γαριδάκια. Η κατσαρίδα θα μας πειράξει; Δεν αξίζει να χάσεις το χρόνο σου με μηνύσεις και μ...ς για μια κατσαρίδα. Spoiler Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2019 από l337
taslikos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Έχουμε καμία πρόταση από Πάτρα; Η να παραγγείλω από αυτό που προαναφέρθηκε από Θεσσαλονίκη;
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Στις 6/6/2019 στις 4:32 ΜΜ, billdanos είπε Ανακάλυψα τελευταία ένα αρωματοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας που με εντυπωσίασε! Πριν συνεχίσω όμως να τονίσω πως αν ψάχνετε κατάστημα για χύμα αρώματα τα οποία είναι κλώνοι γνωστών εταιρειών, αυτό το κατάστημα δεν είναι για εσάς. 😛 Ο υπεύθυνος εκεί φαίνεται επαγγελματίας και δημιουργεί το άρωμα αφού του εξηγήσετε τι ακριβώς σας αρέσει σε μυρωδιές κλπ (έχει και τα δικά του έτοιμα αν δεν θέλετε κάτι εντελώς custom). Έχω πάρει 2 μέχρι τώρα (Bookstore & Aperol) και δηλώνω ενθουσιασμένος τόσο από τη διάρκειά τους όσο και από την ιδιαιτερότητα που έχει το κάθε ένα σαν άρωμα. Οι τιμές παίζουν περίπου στα 40-50 ευρώ για τα 50ml. Για να μην κάνω άμεση διαφήμιση, το κατάστημα βρίσκεται στον πεζόδρομο στην αρχή της Αξαρλιάν στο Σύνταγμα (από την Ερμού στρίβετε στη Βουλής και τη βρίσκετε κάθετα εκεί που είναι ένα κατάστημα που πουλάει ρολόγια). Google it! Εχω ακουσει τα καλυτερα για τον φιλτατο με τα μουσια, η πλακα ειναι πως περναω σχεδον καθημερινα απο εκει και δεν εχω αξιωθει να μπω, αλλα θα παω αμεσα. Το φοβαμαι παντως το πολυ custom, αισθανομαι πως αν μου δωσεις (εμενα προσωπικα ε) πολλες επιλογες παραμετροποιησης, θα τα κανω μανταρα. Θα δοκμασω τα ετοιμα του. Mε ενδιαφερει κυριως η διαρκεια που εχουν και το sillage τους, γιατι εδωσα εναν σκασμο χρηματα τις προαλλες για το Jardin de Monsieur Li το οποιο το θεωρω εκπληκτικο σαν αρωμα, αλλα στο τριωρο max δεν μυριζει καθολου
christopher0016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, stormrain είπε αλλα στο τριωρο max δεν μυριζει καθολου Να ρωτήσετε κάποιον γύρω σας να σας το πει αυτό. Μου έχει τύχει να μην μου μυρίζει καθόλου το άρωμα μου ,και μετά από πολλές ώρες να μου κάνουν κοπλιμεντο για το πώς μυρίζει. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2019 από christopher0016
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα