Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν σου αρεσουν τα ελαφρα αρωματα τυπου λουλουδοκατασταση, το modern muse και το black orchid θα σου αρεσουν. Τα αλλα ειναι γλυκα σε στυλ βανιλιας. Δοκιμασε τα παντως.

• Like 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
  • Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 22/12/2015 στις 8:25 ΜΜ, Lucifer είπε

Έχει και Ερμούπολη ένα, αξιοπρεπέστατο. Όχι το καλύτερο από όσα έχω τεστάρει (αυτό παραδόξως είναι στη Λάρισα) αλλά στην αναβροχιά...

Lucifer θυμάσαι μήπως ποιό είναι της Λάρισας ή που περίπου ειναι;; 😋😋 (Καλά αν θυμηθείς μιλάμε για μνημάρα!)

Δημοσ.

4 ώρες πριν, Klin77 είπε

Lucifer θυμάσαι μήπως ποιό είναι της Λάρισας ή που περίπου ειναι;; 😋😋 (Καλά αν θυμηθείς μιλάμε για μνημάρα!)

Πρέπει να ήταν στην Ολύμπου 4, το Perfume World. Θυμάμαι ότι ήταν πολύ κοντά σε ένα μαγαζί με βιολογικά, χορτοφαγικά και vegan προϊόντα (όχι για μένα, εγώ αν μπορούσα θα έμενα στη λαδόκολλα) και απ' όσο έψαξα μια στα γρήγορα, πρέπει να ήταν αυτό και από τοποθεσία και από βιτρίνα.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Lucifer είπε

Πρέπει να ήταν στην Ολύμπου 4, το Perfume World. Θυμάμαι ότι ήταν πολύ κοντά σε ένα μαγαζί με βιολογικά, χορτοφαγικά και vegan προϊόντα (όχι για μένα, εγώ αν μπορούσα θα έμενα στη λαδόκολλα) και απ' όσο έψαξα μια στα γρήγορα, πρέπει να ήταν αυτό και από τοποθεσία και από βιτρίνα.

Lucifer σε αγαπώ και σε ευχαριστώ! Θα περάσω και από εκεί μήπως βρω επιτέλους ένα αξιοπρεπές οικονομικό άρωμα. Από refan και dust+cream πάντως που πήρα ήταν εντελώς αποτυχία. Ειδικά το bronze goddess σαν κατσαριδοκτονο!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν καποιος έχει πετύχει ποτέ σε χυμαρωματάδικο το τόκιο της κένζο, ας με στείλει ένα πμ γιατί από τον καιρό της Μεγάλης Κρίσης που ακολούθησε την Μεσαία Κρίση που ήρθε καπάκι μετά την Μέγιστη Κρίση κ.λ.π. στα χόντος πάω πια μόνο για καμάκι, και αυτό με μισή καρδιά καθότι φοράω το ό ντε τουαλέτ ιδιωτικής ετικέτας θλιβερού σούπερμαρκετ, που πιο πολύ γοητεία έχουνε οι πόντοι που κερδίζεις στην κάρτα με την αγορά παρά το άρωμα του.

οι εντυπώσεις μου ως τώρα από τα χυμαρωματάδικα: καθότι δεν έχω βρει το δικό μου, σκάω μόνο για κανένα γενναιόδωρο (νοτ) δωράκι σε τίποτα αντιπαθούκλες που πρέπει να βγει η υποχρέωση και ξέρεις εκ των προτέρων ότι και αυθεντικό ντιόρ να τους πάρεις, θα ζυγίζουν το μπουκαλάκι με ξινίλα, τέλος πάντων μυρίζω εκεί κάνα με φανταχτερό όνομα/σιδηρόδρομο που περιλαμβάνει όλη την εγκυκλοπαίδεια μαναβικής στα γαλλικά και τα ονόματα ποιητικών συλλογών στα αρχαία ιβηρικά και οκ μυρίζει κάπως ευχάριστα, μυρίζει εξάλλου ήδη και όλο το μαγαζί από 45 διαφορετικά μισανοιγμένα μπουκαλάκια και από το μπόντυ λόσιον που αναβλύζει από το καθόλα και καθόλου διακριτικό μπούστο της υπαλλήλου που σε καρφώνει με το ένα μάτι ενώ με το άλλο εποπτεύει το μπούγιο κορασίδων που φλερτάρουν με την ιδέα οικειοποίησης των καλλυντικών-δειγμάτων στον δίπλα διάδρομο.

Τις δύο-τρεις φορές που έφτασα στο ταπεινωτικό σημείο να οδηγηθώ ως το ταμείο μεθυσμένος από τις σειρήνες των πωλητριών,  έκαμαν στην άκρη το δείγμα που μόλις είχα μυρίσει, διάβασαν στα πεταχτά μια συνταγή αρωματοποίας, έβγαλαν μερικά ματζούνια σε σκονισμένους σωλήνες χημείας αλά Βέγγος και τα ανακάτεψαν με το μάτι σαν γιαγιά που μαγειρεύει 60 χρόνια. Επειδή πιθανόν είναι πιο δύσκολο να φτιάξεις άρωμα από το να φτιάξεις γιουβαρελάκια, έκπληκτος διαπίστωσα ότι το προϊόν που τελικώς αγόρασα, λίγη σχέση είχε με αυτό που επί του αβυσσαλέου μπούστου μπάστακα, με φόβο και πάθος οσμίστηκα.

Και πριν πεταχτεί κανείς πονηρίδης (χαρακτηρισμός-πολιτιστική κληρονομιά του παρόντος φόρουμ🙄🙄), να αναφωνήσει σιγά τα αβγά, σε πείραξε η κακή αντιγραφή της κακής αντιγραφής όχι η κακή αντιγραφή αυτή καθ' αυτή χικ, αισθάνομαι την ανάγκη να κάνω τον εξής παραλληλισμό: ήταν σαν να έχεις καημό να πας διακοπές Σαντορίνη πχ, να μην σου βγαίνουν τα φράγκα γιατί τα έφαγες όλον τον χειμώνα στα λιντλ, να μπαίνεις με ένα χαμηλό πλην σεβαστό αντίτιμο  σε πουλμαν που γράφει με τεράστια γράμματα ότι θα σε πάει Σούνιο και τελικά να σε αφήνει στον Σκαραμαγκά. Πλην ιδομενέα, όλοι αντιλαμβανόμαστε νομίζω το μέγεθος της τραγωδίας.

Τέλος πάντων, να μην τα πολυλογώ, έχω στο συρτάρι έτοιμα 2 δωράκια για φρικτές επισκέψεις και μέχρι τότε δεν ξαναπατάω αν δεν εντοπίσει κάποιος το Τόκιο της κένζο. Έστω και αν τελικά πέφτει πιο πολύ προς Παπούα Νέα Γουινέα.

Επεξ/σία από le vent nous porterAAAA
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μονο εμενα μου εκανε εντυπωση μηνυμα στο μπλα μπλα απο lucifer;

εχω χασει κατι;

Μαλλον. Νομιζα οτι ηταν μηνυμα επιστροφης μετα απο καιρο με αφορμη θρεντ τριετιας. Μην δινετε σημασια. Συνεχιστε

Επεξ/σία από tsifotis
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsifotis είπε

μονο εμενα μου εκανε εντυπωση μηνυμα στο μπλα μπλα απο lucifer;

εχω χασει κατι;

Μαλλον. Νομιζα οτι ηταν μηνυμα επιστροφης μετα απο καιρο με αφορμη θρεντ τριετιας. Μην δινετε σημασια. Συνεχιστε

εχασα επεισοδια τυπε?τι παιχτηκε

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγώ παίρνω από ένα μαγαζί στο πλαιό φάληρο, αθήνα που κανει delivery σε όλη την Ελλάδα. Λέγεται Montmartre Απίστευτες τιμές, δεν καταλαβαίνεις οτι είναι απομίμηση και έχει και τα αρώματα τα οποία είναι πανάκριβα του στυλ 200 ευρω μόνο με 15 η 20 ευρω εξαρτάται το άρωμα.

Μπορείτε να βρείτε τα αρώματα εδώ

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παίρνω χρόνια τώρα χύμα αρώματα αλλά συνήθως δε κρατάνε για πανω από δυο τρεις ώρες. Από πέρσι αγοράζω απο ένα ελληνικό κατάστημα, το Montmartre και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη. Έχει και online κατάστημα κάτι που βολεύει απίστευτα πολυ μπορώ να πώ.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, WeMightBeRight είπε

μακρια απο μουφες αρωματα, παρε οριτζιναλ να εχεις το κεφαλι σου ήσυχο 

Γενοσημα οχι και μουφα...τα αρωματα. Αφου τα φαρμακα λενε οτι ειναι οκ δεν παθαινεις κατι απο τα αρωματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε

Γενοσημα οχι και μουφα...τα αρωματα. Αφου τα φαρμακα λενε οτι ειναι οκ δεν παθαινεις κατι απο τα αρωματα.

υπαρχει διαφορα, τα γενοσημα πουλαν ακριβως την ιδια ουσια μετα απο 20 χρονια αφου σπασει η πατεντα

τα μουφα αρωματα ειναι στο περιπου, γιατι οι εταιριες που βγαζουν τα οριτζιναλ δεν δημοσιοποιουν τις ουσιες!

Δεν ξερεις πως θα αντιδρασει το δερμα σου σε καποια απο τις ουσιες που βαζουν μεσα....

Επεξ/σία από WeMightBeRight
Δημοσ.

Αγοράζει η γυναίκα μου από ενα στη Δάφνη, αν και ήμουν κάθετος είπα να δοκιμάσω και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Έχω πάρει 3 από το 18 και όλες κομπλέ και κρατάνε και είναι σαν τις αυθεντικές.

Το αστείο που λέτε για αλλεργίες η γυναίκα μου έχει αλλεργία σε μία αυθεντική (δεν θυμάμαι ποια είναι) και είπε λίγο πριν κάτι μήνες να την πάρει σε χύμα. Της έκανε και αυτή ακριβώς την ίδια αλλεργία οπότε φαντάζομαι δεν πέφτουν πολύ έξω στα συστατικά.

Το συγκεκριμένο λέει ότι βάζει μόνο βιολογικά προϊόντα αλλά δεν ξέρω να σας πω αν ισχύει

Δημοσ.
Στις 18/11/2015 στις 7:01 ΜΜ, overpower είπε

Παιρνω απο το αρωματοπωλειον που βρισκετε στην Θεσσαλονικη στην Βαλαωριτου αν θυμαμαι καλα, ή καπου εκει κοντα. Απο ποιοτητα ειμαι ευχαριστημενος, το αρωμα μενει στα ρουχα για αρκετο καιρο και στο δερμα δεν το αισθανομαι περιεργα. 

http://www.vrisko.gr/advdetails/_d03322d53aid113d03i7d7bb41f222b?what=Αρωματοποιία&where=Θεσσαλονίκη&region=1

3 λεπτά πριν, stathis97 είπε

Θεσσαλονίκη κέντρο ποιο κατάστημα προτείνετε; 

Και 2.5 σελίδες thread 

http://www.aromatopolion.gr/

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...