Valerie_ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 εγώ ψωνίζω από ένα στη Μητροπολίτου Ιωσήφ. έχουν και σύστημα με πόντους εκπτώσεις κλπ. δεν έχω βρει καλύτερο.
SnakeMJK Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Το πρόβλημα με τα ανώνυμα αρώματα είναι βασικά ότι δεν κρατάνε πολύ... Και δεν εννοώ όταν τα φοράς. Αν το χεις στο ντουλάπι κανά χρόνο, μετά δε μυρίζει σχεδόν τίποτα, οπότε αν είστε από τους τύπους που δε κάνουν μεγάλη κατανάλωση, δε νομίζω να λέει... Διαφορετικά, why not. 1
kikitsablp89 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Εγώ έχω βρεί ένα πολύ καλό στην Ηλιούπολη και παίρνω μόνο από εκεί, πλέον! Είχα δοκιμάσει κολόνιες από αρκετά μαγαζιά, πριν καταλήξω σε αυτο, αλλά δεν πλησιάζαν τα αρώματα που ήθελα (και παλαιότερα έπαιρνα αυθεντικά). Βγαίνει πιο οικονομικά, κρατάει πιο πολύ, αλλά βάζουν ένα λαδάκι μέσα, το οποίο δεν θέλεις να ακουμπήσει το ρούχο γιατί αφήνει στάμπα
stelios18120 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Εγω στο αιγαλεω εχω βρει ενα κορυφαιο καταστημα που κρατανε ανετα οι κολωνιες του 5-6 ωρες και μεχρι 25-11-2015 εχει 10 ανδρικα και 10 γυναικεία αρωματα τα 100ml μονο 6 ευρω!! Οποιος θελει παραπανω info pm Εχω παρει 4 αρωματα απο τα 10 της προσφορας και ειναι πολυ καλα και πλησιαζουν 80%-90% το γνησιο αρωμα. 1
censOred Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 10 ανδρικα και 10 γυναικεία αρωματα τα 100ml μονο 6 ευρω!! quoted for emphasis on the hyperprofit of the business 2 1
Alex-V Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Εδω που μενω στην Λαμια ειναι 3 καταστηματα και δεν ξερω ποιο απο τα 3 ειναι τησ προκοπης και καλυτερο σε θεμα αντοχης και ομοιοτητας με τα αυθεντικα.
mary Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Παιρνω απο το αρωματοπωλειον που βρισκετε στην Θεσσαλονικη στην Βαλαωριτου αν θυμαμαι καλα, ή καπου εκει κοντα. Απο ποιοτητα ειμαι ευχαριστημενος, το αρωμα μενει στα ρουχα για αρκετο καιρο και στο δερμα δεν το αισθανομαι περιεργα. http://www.vrisko.gr/advdetails/_d03322d53aid113d03i7d7bb41f222b?what=Αρωματοποιία&where=Θεσσαλονίκη®ion=1 Μια μερα ετυχε να περασω απεξω (στη Φραγκων ειναι) και επαθα πλακα. H oυρα ξεκινουσε μεσα απο το μαγαζι και εφτανε μεχρι και το πεζοδρομιο. Αργοτερα εμαθα πως μια φιλη μου παιρνει απο αυτο το μαγαζι, λαδακι σε αρωμα. Την ημερα που το ειχε βαλει και βγηκαμε, μυριζε συνεχεια ολη την ωρα/ολη τη μερα σχεδον (ειχαμε παει εκδρομουλα μονοημερη). Λεει οτι το εχει ψαξει το θεμα με τα αρωματοπωλεια και τα μουφα αρωματα και υποστηριζει πως το λαδακι ειναι αυτο που νοθευεται λιγοτερο, οποτε αυτο προτιμαει. Με τα πολλά ελεγα να παω και γω να παρω αλλά δε βολεψε και τελικα μια μερα μου εφερε δωρο το ιδιο λαδακι που εβαζε και αυτη. Απο εντυπωσεις μου αφησε τις καλυτερες, μια φορα βαζω και κραταει 2 μερες μυρωδια. Καποτε οταν ημουν νιά ειχα καημο για την Flora by Gucci αλλά λιγο τσιγκουνευομουν και ποτέ δε το πηρα. Συνηθως φοραω την white musk των body shop που ειναι σε λογικη τιμη και έχω στη τσαντα μου το μικρο σπρέυ vanilla των sephora. Επίσης, στα επωνυμα υπαρχουν τα eau de toilette, eau de parfume που εχουν διαφορετικη περιεκτικοτητα σε άρωμα (νομιζω....) 2
kathytherion Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Παιρνω χρονια απο χυμα αρωματαδικο και συγκεκριμενα επιλεγω καταστηματα με πρωτες υλες καλλυντικων που εχουν μεγαλη ποικιλια σε αρωματα. Ειμαι πολυ ευχαριστημενη, κρατανε τα αρωματα, βαζω κι εγω ποσοτητα βεβαια. Επισης δεν ψεκαζω πανω σε γυμνο δερμα λογω ευαισθησιας (σε καθε ειδους αρωμα) με αποτελεσμα να μυριζει μερες γιατι ειναι πανω στο κασκολ και στο γιακα. Εχω παρατηρησει κι εγω αυτο με τα λαδια, γι αυτο ψεκαζω απο αποσταση
Alex-V Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μολις πηγα και πηρα σε ενα καταστημα εδω της Λαμιας σε χυμα την la nuit της yves saint laurent. Πρωτα μυρισα την original. Απιστευτη αντρικη κολωνια. Πραγματικα, το αρωμα ειναι σχεδον ΙΔΙΟ παιδες. Τωρα, ποση διαρκεια θα εχει επανω μου και αν θα μυριζει στους γυρω μου οσο το αυθεντικο, θα δειξει
Alex-V Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Εντυπωσεις απο το αρωμα. Εκτος απο τα κομπλιμεντα απο το αντιθετο φυλο, κρατησε σχεδον 5 ωρες. TIP. Απλωστε μια παρα πολυ μικρη ποσοτητα βαζελινης στο σημειο που θελετε να βαλετε το αρωμα. Κραταει πολυ περισσοτερο και μυριζει και περισσοτερο λογω λιπατορητας.
Lucifer Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 εγώ ψωνίζω από ένα στη Μητροπολίτου Ιωσήφ. έχουν και σύστημα με πόντους εκπτώσεις κλπ. δεν έχω βρει καλύτερο. Έχει και Ερμούπολη ένα, αξιοπρεπέστατο. Όχι το καλύτερο από όσα έχω τεστάρει (αυτό παραδόξως είναι στη Λάρισα) αλλά στην αναβροχιά...
Valerie_ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Έχει και Ερμούπολη ένα, αξιοπρεπέστατο. Όχι το καλύτερο από όσα έχω τεστάρει (αυτό παραδόξως είναι στη Λάρισα) αλλά στην αναβροχιά...Ναι πολύ καλό και αυτό όντως.Αυτό της Θεσσαλονίκης πολυ καλύτερο.
φραμπάλα Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Πείτε βρε παιδιά καμιά ωραία κολώνια να αγοράσω (πέρα από την κλασική dolce gabbana). Όσες έχω πάρει επειδή τις μύρισα μια φορά και μ'άρεσαν, τελικά βρωμούσαν (η euphoria της calvin klein ήταν η μία-πραγματικά βρώμα).
Alex-V Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Πείτε βρε παιδιά καμιά ωραία κολώνια να αγοράσω (πέρα από την κλασική dolce gabbana). Όσες έχω πάρει επειδή τις μύρισα μια φορά και μ'άρεσαν, τελικά βρωμούσαν (η euphoria της calvin klein ήταν η μία-πραγματικά βρώμα). Oh lola!-marc jacobs viva la juicy gold culture (θα τρελανεις αρκετους) modern muse-estee lauder tom ford-black orhid thierry maugler-allien hypnose-lancome
φραμπάλα Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Ωραια θα τις δοκιμασω.εκτος απο την hypnose.δε μαρεσει καθολου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα