Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει αγορασει ποτε κανεις? Απο προσωπικη εμπειρια, ο αδερφος μου ειχε αγορασει την αυθεντικη dior homme και μετα επειδη τελειωσε την πηρε χυμα. Και ομως ειχε σχεδον τελειως ιδια μυρωδια και κρατουσε ωρες!

• Like 1
  • Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω δοκιμάσει 2-3 και το άρωμα ειναι πανομοιότυπο. Λογικό αφού χρησιμοποιούν παρόμοια βάση.

Το υγρό εχει διαφορετική ποιότητα όμως, κολάει περίεργα στο δέρμα (σε όσα εχω δοκιμάσει) και δεν μπορείς να αποκλείσεις το ενδεχόμενο αλλεργίας

• Like 1
Δημοσ.

Παιρνω απο το αρωματοπωλειον που βρισκετε στην Θεσσαλονικη στην Βαλαωριτου αν θυμαμαι καλα, ή καπου εκει κοντα. Απο ποιοτητα ειμαι ευχαριστημενος, το αρωμα μενει στα ρουχα για αρκετο καιρο και στο δερμα δεν το αισθανομαι περιεργα. 

http://www.vrisko.gr/advdetails/_d03322d53aid113d03i7d7bb41f222b?what=Αρωματοποιία&where=Θεσσαλονίκη&region=1

• Like 1
Δημοσ.

Εχει αγορασει ποτε κανεις? Απο προσωπικη εμπειρια, ο αδερφος μου ειχε αγορασει την αυθεντικη dior homme και μετα επειδη τελειωσε την πηρε χυμα. Και ομως ειχε σχεδον τελειως ιδια μυρωδια και κρατουσε ωρες!

Nαι έχω δοκιμάσει και εγώ πολλά.

όντως τα περισσότερα είναι πιστές αντιγραφές γνησίων αρωμάτων. Πρόβλημα  με αλεργίες και δερματικά δεν είχα με κανένα προσωπικά.

Το πρόβλημα όμως αυτών των αρωμάτων είναι η διάρκεια, εκεί υστερούν σε σχέση με τα γνήσια. Δλδ το αντίγραφο σε 1 ώρα (μου έχει τύχει και σε μισάωρο ακόμα) χάνει το 90% του αρώματος. Βέβαια αυτό μου έχει τύχει και με λίγες επώνυμες συγκεκριμμένες οι οποίες μάλλον δεν κάναν για το δέρμα μου.

Παρεμπιμπτόντως αν κάποιος έχει βρει αρωματοπωλείο με αξιόλογη διάρκεια στα αρώματα του ας στείλει κάνα pm για να μη φανεί διαφήμιση.

• Like 1
Δημοσ.

ειχα παρει προπερσι απο τη Θεσσαλονικη δεν θυμαμαι ονομα μαγαζιου μια paco rabanne αυτη που η αυθυντικη ειναι σα ραβδος χρυσου!μου ειχε πει κιολας η υπαλληλος να την βαλω για ενα 24ωρο στο ψυγειο!δεν ξερω γιατι αλλα μετα απο κανα 8μηνο οταν εβαζα μου εβγαζε πολυ οινοπνευμα πανω μυρωδια!

Δημοσ.

μιας και αρωματα δεν αγοραζω καθε μηνα, προτιμω να αγοραζω το αυθεντικο..ειδικα αν πετυχω καμια καλη προσφορα

χυμα οσο ελκυστικο κ αν ειναι απο οικονομικης αποψεως, δεν εχω παρει ποτε γιατι παντα με προβληματιζει τι χημεια μπορει να εχει..θα μου πεις, τοσοι αγοραζουν..εχω δει αντιδρασεις στο δερμα απο καλλυντικα noname (η απο περιοδικα κλπ) σε κοντινα μου προσωπα, μονο  η μανουρα να σου περασει, αρκει..

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ παίρνω από ένα που είναι χαμηλά στον πεζόδρομο της Γούναρη , δεν θυμάμαι πως λέγεται τώρα .

Σαν να αγοράζω "κανονικό", ο τυπάς βάζει πιο λίγο νερό απο τους άλλους γιαυτό και δεν ψεκάζομαι με αρωματισμένο νερό.

Πολύ καλός.

Τέλος τα 60ρια του παρελθόντως στον Χόντο.

• Like 3
Δημοσ.

Παρεμπιμπτόντως αν κάποιος έχει βρει αρωματοπωλείο με αξιόλογη διάρκεια στα αρώματα του ας στείλει κάνα pm για να μη φανεί διαφήμιση.

Δημοσιευσα παραπανω το οποιο στελνει και σε ολη την Ελλαδα.

Δημοσ.

χυμα οσο ελκυστικο κ αν ειναι απο οικονομικης αποψεως, δεν εχω παρει ποτε γιατι παντα με προβληματιζει τι χημεια μπορει να εχει

Ο κλασσικός μύθος όπως και τα υπόλοιπα που πλασάρουνε γύρω από σαμπουάν, κρέμες,καρκίνους και μπουρδες.

Λοιπόν επιβεβαιωμένα σου λέω επειδή έχω ασχοληθεί με το θέμα σε επαγγελματικό επίπεδο ότι χημικά θα βρεις τόσο στα χύμα όσο και στα επώνυμα αρώματα. Ίσα ίσα που στα επώνυμα τα χημικά είναι σχεδόν τα διπλάσια.

Είμαι επίσης σίγουρος ότι τις περισσότερες φορές που σου πούλησαν αυθεντικό άρωμα σου πούλησαν μαϊμού σε μεγάλα καταστήματα.

Το πρόβλημα με τα χύμα είναι ότι δεν μυρίζουν ποτέ 100% όσο τα γνήσια και επίσης δεν κρατάνε, καθαρά για λόγους οικονομίας. Το αντίγραφο με αυτάτ αχήμικα θα κόστιζε στον μέσο αρωματοτρίφτη περίπου 100 ευρώ το μπουκαλάκι και εσένα θα στο πούλαγε 110, κοινώς δεν..

Έχουν βγει όμως τώρα parfums για κάθε άρωμα που το "εμπλουτίζουν" με πετρελαιοπαράγωγα και κρατάει θεωρητικά περισσότερο. Η ουσία είναι όμως ότι δεν "κρατάει" απλά γίνεται πιο μπόμπα.. Σε ενα χρονο το αρωμα θα μυριζει οπως το πετρελαιο.

Και για να σε προλάβω και πάλι τα επώνυμα έχουν και από αυτά.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ παίρνω από ένα που είναι χαμηλά στον πεζόδρομο της Γούναρη , δεν θυμάμαι πως λέγεται τώρα .

Σαν να αγοράζω "κανονικό", ο τυπάς βάζει πιο λίγο νερό απο τους άλλους γιαυτό και δεν ψεκάζομαι με αρωματισμένο νερό.

Πολύ καλός.

Τέλος τα 60ρια του παρελθόντως στον Χόντο.

Και εγώ έχω καταλήξει ότι από τους τρεις στην σειρά,στην Γούναρη,ο τελευταίος είναι ο καλύτερος και έχει τις καλύτερες τιμές/.

Δημοσ.

Παίδες, όντως δλδ σας κρατάει το άρωμα; Δεν μιλάμε να κρατάει  όσο το αυθεντικό αλλά για ένα 2ωρο ας πούμε να μένει πάνω...

Με επώνυμο όταν βάζω το ρούχο μυρίζει μέχρι και 2 μέρες μετά χωρίς να βάλω...

Δημοσ.

Εχω καταλαβει οτι παιζει ρολο και το καθε μαγαζι για την διαρκεια του. Ετσι πιστευω δηλαδη. Σε καποιο μπορει να παρεισ καποια και να κρατησει παρα πολλες ωρες, αναλογως το δερμα σου, σε αλλο να παρεις την ιδια και σε ενα μισαωρο να φυγει!

Δημοσ.

από το απόγευμα σίγουρα θα με βγάλει μέχρι το βράδυ , σαφώς όμως έχει ξεθυμάνει . Αλλά είμαι φουλ ικανοποιημένος , τηρουμένων των αναλογιών . Κατα Μ.Ο 40-60€ πχ το "αυθεντικό" και με 10€ το χύμα.

Εχω καταλαβει οτι παιζει ρολο και το καθε μαγαζι για την διαρκεια του. Ετσι πιστευω δηλαδη. Σε καποιο μπορει να παρεισ καποια και να κρατησει παρα πολλες ωρες, αναλογως το δερμα σου, σε αλλο να παρεις την ιδια και σε ενα μισαωρο να φυγει!

ναι

επίσης εξαρτάται και απο εσένα, τι δέρμα έχεις, κατά πόσο εύκολα ζεστένεσαι-ιδρώνεις κλπ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...