godolin123 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Χαιρετω το φορουμ.Αντιμετωπιζω ενα θεμα με τις ειδοποιησεις..ενω αρχικα ολα δουλευαν ικανοποιητικα,ξαφνικα μου εβγαλε μια παυλα στο εικονιδιο κατω των ειδοποιθησεων οπου και λεει απενεργοποιημενες ειδοποιησεις..πηγα ρυθμισεις και το ελεγξα και ειδα οτι ειναι απενεργοποιημενες οι ειδοποιησεις απο εφαρμογες,χωρις ομως να με αφηνει να τις ενεργοποιησω καθως λεει οτι ορισμενες ρυθμισεις ελεγχονται απο την εταιρια σας.(το εικονιδιο για να τις ενεργοποιησω ειναι θολο και δεν κανει τιποτα). το λειτουργικο συστημα ειναι windows 10 pro 64bit και ειναι για οικιακη χρηση και ο λογαριασμος μου εχει δικαιωματα admin,χωρις να το εχω συνδεσει ποτε με καποια εταιρια η κατι τετοιο.αν μπορειται βοηθηστε με να βγαλω καποια ακρη. ευχαριστω εκ των προτερων
Euclides Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Το μήνυμα που βγάζει σχετικά με εταιρεία, εμένα μου μυρίζει είτε ιό, είτε κλεμμένο λειτουργικό από εταιρεία με προρυθμισμένα κάποια settings. Αν πάλι είναι νόμιμα εγκατεστημένα από κάποια εταιρεία, να απευθυνθείς στο IT της εταιρείας. Εν τοιαύτη περιπτώσει, αν έχεις Administrator privileges, ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.tenforums.com/tutorials/6004-action-center-enable-disable-windows-10-a.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα