Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως λεει και το θεμα...θελω 2 κινητα για φιλαρακι μεχρι 100 ευρω και κανα 10€ πανω-κατω(καλυτερα)... σε αυτα τα χρηματα κοιτουσα το cubot x10..εχει κανεις να προτεινει κανενα φθηνοτερο ή καλυτερο...αυτο που με νοιαζει ειναι καλη μπαταρια και να μην κολλαει(ram)....

Eυχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

με καθε επιφαλαξη εχω το xiomi to redmi note 1,ειμαι παραπανω απο ευχαριστημενος κ το εχω κοντα στον εναν  χρονο.βεβαια εχω να κοιταξω απο τοτε τι παιζει οποτε καποιο αλλο μελος μπορει να εχει καλυτερη γνωμη.

Δημοσ.

Σας ευχαριστω παρα πολυ για τις προτασεις σας...Γέρνουμε προς meizu m2 αρα αλλα μηπως το cubot x10 (αρεσει πιο πολυ το design)   ειναι καλυτερο με τον octacore επεξεργαστη του??? 

Δημοσ.

Που το βρήκες το cubot με 100 ευρώ;

Στο meizu υπολόγισε ότι έχει android 5 και καλύτερο support. Το design μια χαρά είναι.

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας, κατι τελευταιο εχει ελληνικα γιατι σε κανενα site δεν το διαβασα...

Δημοσ.

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας, κατι τελευταιο εχει ελληνικα γιατι σε κανενα site δεν το διαβασα...

Θα σ έρθεις με την κινεζική ρομ λογικά που δν έχει Ελληνικά αλλά ψάξε στο ίντερνετ πως να περάσεις την international rom είναι αρκετά εύκολο και θα έχει κ ελληνικά κ προεγκστεστημενα Google play services και δν θα έχει το κινέζικο bloatware

Δημοσ.

Μπορείς να δεις και το Xiaomi Redmi 2, που έρχεται με ελληνικά, αλλά μπορείς να βάλεις και την ελληνική rom και να είναι 100% ελληνικό. Υπάρχει μία πολύ μεγάλη ελληνική κοινότητα για υποστήριξη ->

Http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-redmi-2-2gb

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...