Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, έχει βγει σε προσφορά απο κατάστημα στην Ελλάδα το tp-link 10400mah στα 18€ και απο εξωτερικό υπαρχει στα 12-13€ το xiaomi 10000mah.. Υπάρχει καποιος που να τα εχει χρησιμοποιήσει? Ποιο θα προτείνατε απο άποψη απόδοσης (κατα πόσο ισχύει όντως η χωρητικότητα που αναφέρουν οι κατασκευαστές και το ποσο γρηγορα φορτίζουν το κινητό), ποιότητας και αξιοπιστίας?

Δημοσ.

και τα 2 καλα ειναι και δοκιμασμενα απο τοσους χρηστες.

εσυ αποφασιζεις τι προτιμας το tp εχει και φακο ας πουμε και 2 εξαγωγες και θα το παρεις αμεσα αν το βιαζεσαι.

το αλλο ομως ειναι πολυ πιο φτηνο..

Δημοσ.

Έχω το TP-Link εδώ και περίπου τρεις μήνες και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Στην τιμή της προσφοράς θεωρώ ότι είναι πολύ καλή ευκαιρία

Δημοσ.

και τα 2 καλα ειναι και δοκιμασμενα απο τοσους χρηστες.

εσυ αποφασιζεις τι προτιμας το tp εχει και φακο ας πουμε και 2 εξαγωγες και θα το παρεις αμεσα αν το βιαζεσαι.

το αλλο ομως ειναι πολυ πιο φτηνο..

η αληθεια ειναι οτι δεν το βιαζομαι γιατι ηδη το σκεφτομαι καιρο, απλα μου φανηκε καλη η προσφορα για το tp-link απο ελλαδα.. αυτο που με προβληματιζει ειναι το κατα ποσο ισχυουν οι χωρητικοτητες τους και ποιο απ τα δυο ειναι στην πραγματικοτητα πιο κοντα στο νουμερο που λεει ο κατασκευαστης.. γι αυτο ρωτησα αν εχει καποιος εμπειρια.. πχ καπου διαβασα που σχολιαζε καποιος για το tp-link και αν και πληρως ικανοποιημενος, ελεγε οτι το κινητο του με 3100mah μπαταρια το φορτιζει 2-2.5 φορες, ενω με βαση τα 10400mah θα επρεπε παραπανω.. υπαρχει περιπτωση το xiaomi να βγαζει παραπανω; το αλλο που δεν ξερω ειναι το τι γινεται με την εγγυηση του καθενος..

οι δυο θυρες που λεει το tp-link τι διαφορα εχουν μεταξυ τους;

Έχω το TP-Link εδώ και περίπου τρεις μήνες και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Στην τιμή της προσφοράς θεωρώ ότι είναι πολύ καλή ευκαιρία

κατα μεσο ορο ποσες φορτισεις σου βγαζει και σε τι μπαταρια;

Δημοσ.

Τωρα μπαίνει στη σύγκριση και το intenso που εβαλε ο κωτσοβολος στα 17.90 παλι με 10400mah και με προστασία στις θύρες usb.. Ποιο λετε? Καμια γνωμη?

Δημοσ.

κατα μεσο ορο ποσες φορτισεις σου βγαζει και σε τι μπαταρια;

Μου βγάζει άνετα τρεις φορτίσεις (σε Lumia 930 παλαιότερα και σε 640XL τώρα) και έχει και υπόλοιπο το powerbank.

Το 640XL έχει 3000 mAh. To 930 αν θυμάμαι καλά έχει 2450mAh

Δημοσ.

που σχολιαζε καποιος για το tp-link και αν και πληρως ικανοποιημενος, ελεγε οτι το κινητο του με 3100mah μπαταρια το φορτιζει 2-2.5 φορες, ενω με βαση τα 10400mah θα επρεπε παραπανω.. υπαρχει περιπτωση το xiaomi να βγαζει παραπανω; το αλλο που δεν ξερω ειναι το τι γινεται με την εγγυηση του καθενος..

Χοντρικά τα powahbanks αυτά ειναι:

10000mah @ 3.7V 

ή

6300mah @ 5V

οπερ σημαινει οτι αν του εβγαλε 2 φορτίσεις και κάτι σε κινητό με 3100 μπαταρία, τότε η αποδοσή του ηταν η σωστή. Τα κινητά στα 5V φορτίζουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...