BetterCallSaul Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Καλημέρα μόλις πήρα στα χερια μου το 6s Η ερώτηση μου έχει να κάνει με το θεμα της μπαταρίας. Χρειάζεται μια απλή και πλήρη φόρτιση και τίποτε παραπάνω; γιατί διάβασα πως αν το παρατάς το κινητό στην φόρτιση δεν κάνει και τόσο καλό για την διάρκεια της μπαταρίας. Επίσης λέει το άρθρο πως το ιδανικό είναι να μην πέφτει κάτω από το 50%. Πείτε μου τις γνώμες σας. Το άρθρο υπάρχει σε ελληνικό φόρουμ
dimips Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Κοίτα να χαρείς το κινητό και να κάνεις τη δουλειά σου κι άσε αυτά που λένε για τις μπαταρίες. Δε χρειάζεται κάτι, αν δεν έχεις δουλειά και δε το χρειάζεσαι φόρτισε το, αν έχεις δουλειά κάνε τη δουλειά σου και το φορτίζεις όταν αποφορτιστεί. Το μόνο που ξέρω εγώ είναι ασ τη να τελειώνει τουλάχιστον μια φορά το μήνα για να κλείνει και το κινητό και να ανανεώνεται και φόρτιζε το μετά μέχρι το 100% αλλά κι αυτό ακόμη αμφισβητούμενο είναι αν κάνει καλό. Τι 50% , στο 50% θα πέσει σε 3-4 ώρες αν το χρησιμοποιείς, με το φορτιστή στα χέρια θα κυκλοφορείς και θα ψάχνεις πρίζα να τον χώσεις;
BetterCallSaul Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση και την άποψη σου τωρα σαν καινούργιο χρειάζεται να το παρατησω να φορτίζει για ωρες η να το δουλέψω κανονικά;
Unabomber Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Κατοχος 6s plus. Οταν το εβγαλα απο το κουτι ειχε περιπου 55% μπαταρια, το δουλεψα κανονικα μεχρι να γυρισω σπιτι το βραδυ, και το εβαλα να φορτισει μεχρι να παει στο 100% και μετα το εβγαλα. οταν γυρισα ηταν περιπου στο 15%.
flyer Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 ''Charge your Apple lithium-ion battery whenever you want. There’s no need to let it discharge 100% before recharging'' Περισσότερα εδώ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα