Προς το περιεχόμενο

Powerbank tplink 10400 στα 18€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ειναι fake μπορεις να κανεις dispute και παιρνεις full refund...

Θα έχεις χάσει 1 μήνα στο περίμενε. Καλύτερα να δώσεις 5 ευρώ παραπάνω και να το πάρεις από κάπου που θα είναι αυθεντικό σίγουρα

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το τσιμπησα και εγω πριν απο 2 ωρες απο το καταστημα του Γερακα, μου αρεσει πολυ το μεγεθος του και το σχημα του, στα + και η θηκουλα!

Δημοσ.

Συν 1.22 οπότε στα 11.80 περίπου. Πάλι συμφέρει έναντι του tp link.

Πως συμφερει οταν το ενα το περνω αυριο και το αλλο το περνω σε ενα μηνα ???

Εδω οι περισοτεροι στα σκρουτζομαγαζα μολις βλεπουν διαθεσιμοτητα 4+ μερες πανε σε αλλο προιον και εσυ μας λες 20 μερες.

Εαν θεωρειτε κατι προσφορα απο κινα και ουζμπεκισταν απλα καντε το καταλληλο νημα και σταματηστε να γεμιζετε τηε νηματα με προσφορες απο ελλαδα.

• Like 1
Δημοσ.

Πήρα το TP-link από MediaMarkt χθες και πρόσεξα πως στο καλάθι υπήρχαν δύο (σχεδόν ίδιες) εκδοχές του 10400... Εκτός από τις ψιλοδιαφορές στη συσκευασία, στο στικεράκι με το serial number στο κάτω μέρος της συσκευασίας στα μισά κουτιά αναφέρεται version 1 και στα άλλα μισά version 2. Ξέρει κάποιος από τους φίλους εδώ αν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές; στο web πάντως δεν βρήκα κάτι...

Δημοσ.

Το έχω 1+ χρόνο στα 30 ευρώ το είχα πάρει.

Μπορώ να πω απόλυτα ικανοποιημενος από την απόδοση του.

Νοτε 3 έβγαζε 3φορες φουλ και 20% ακόμα...

G2 4 φορές το γεμίζει

Καλά iPhone 6+ δεν της μέτρησα καν.

Εγώ πάντως πήρα άλλο ένα τώρα με τα 18ε είναι πολύ καλό από την εμπειρία μου.

Δημοσ.

Το έχω 1+ χρόνο στα 30 ευρώ το είχα πάρει.

Μπορώ να πω απόλυτα ικανοποιημενος από την απόδοση του.

Νοτε 3 έβγαζε 3φορες φουλ και 20% ακόμα...

G2 4 φορές το γεμίζει

Καλά iPhone 6+ δεν της μέτρησα καν.

Εγώ πάντως πήρα άλλο ένα τώρα με τα 18ε είναι πολύ καλό από την εμπειρία μου.

Το Tplink ειναι κάπου στα 6200-6500mah @ 5Volt

Προφανώς δεν τα γεμίζεις απο άδεια...

• Like 1
Δημοσ.

Το Tplink ειναι κάπου στα 6200-6500mah @ 5Volt

Προφανώς δεν τα γεμίζεις απο άδεια...

Δεν μπορεί να κάνω τόσο λάθος το g2 σίγουρα το φορτίζει 3*100% και θα μένει και λίγο

Δημοσ.

Πήρα το TP-link από MediaMarkt χθες και πρόσεξα πως στο καλάθι υπήρχαν δύο (σχεδόν ίδιες) εκδοχές του 10400... Εκτός από τις ψιλοδιαφορές στη συσκευασία, στο στικεράκι με το serial number στο κάτω μέρος της συσκευασίας στα μισά κουτιά αναφέρεται version 1 και στα άλλα μισά version 2. Ξέρει κάποιος από τους φίλους εδώ αν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές; στο web πάντως δεν βρήκα κάτι...

δες εδώ.

μάλλον δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές

http://www.tp-link.com/en/download/TL-PB10400.html

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα και συγγνώμη που επαναφέρω το θέμα αλλά θέλω να ρωτήσω. Χθες λοιπόν παρέλαβα και γω το συγκεκριμένο, το έβαλα να φορτισει από τς 11 το πρωί, η ώρα είναι 5 το πρωί της επόμενης και ακόμα φορτίζει (ο ανταπτορας είναι του νοτε 4) ... Είναι φυσιολογικό για πρώτη φόρτιση η έπεσα σε ελαττωματικο;

Κατά τα άλλα φαίνεται αρκετά καλό, μικρό σχετικά και μέσα είχε την θήκη του .

Δημοσ.

Καλημέρα και συγγνώμη που επαναφέρω το θέμα αλλά θέλω να ρωτήσω. Χθες λοιπόν παρέλαβα και γω το συγκεκριμένο, το έβαλα να φορτισει από τς 11 το πρωί, η ώρα είναι 5 το πρωί της επόμενης και ακόμα φορτίζει (ο ανταπτορας είναι του νοτε 4) ... Είναι φυσιολογικό για πρώτη φόρτιση η έπεσα σε ελαττωματικο;

Νομίζω ότι τα specs γράφουν 7 ώρες πλήρης φόρτιση... Το πόσο είναι φορτισμένο φαίνεται και απο τα λεντάκια που έχει ... Δοκίμασε να το φορτίσεις και τώρα που είναι μερικώς φορτισμένο και βλέπεις.

Από ένα review:

"A 2A charger will require 7 hours to fully charge this device from empty"

Δημοσ.

Μάλλον σε ελαττωματικό έπεσες. Φορτισε τις συσκευές σου και μόλις αποφορτιστει ξαναφορτισε. Αν στο επαναλάβει στείλτο πισω. Σε 7 ώρες φορτίζει πλήρως κανονικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...