takossss Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 καλημέρα παιδιά θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μου πείτε αν υπάρχει κάποιος τρόπος να κατεβάσω βίντεο από on-line player συγκεκριμένα είμαι γραμμένος σε μια σελίδα με on-line μαθήματα με βίντεο άλλα τα βίντεο δεν κατεβαίνουν με κανένα πρόγραμμα που έχω δοκιμάση έχω πληρώση για αυτά θα τα ήθελα στην συλλογή μου
TheELF Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Άμα δεν πεις ποια δοκίμασες μην περιμένεις προτάσεις για διαφορετικά αφού μάλλον και εμείς τα ίδια θα σου προτείνουμε. (Δεν είναι και πολλά αυτά που κάνουν έστω και κάτι) Στην έσχατη μπορείς να κάτσεις και να καταγράψεις την επιφάνεια εργασίας σου για όσο παίζει το βίντεο με το OBS αν έχεις επεξεργαστή με quicksync ή κάρτα γραφικών nvidia σχετικά νέα. ( ή δυνατό επεξεργαστή που μπορεί να το κάνει με τους πυρήνες του)
takossss Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Συγγνώμη που δεν αναφέρθηκα σωστα κατάλαβα τι λάθος έκανα Αυτα που δοκίμαζα ηταν δωρεάν εφαρμογές στο Internet οπος τα Dowloadhelper Free studio... Realplayer Προφανώς χρειάζομαι για streeming video dowload προγράμματα δοκίμασα και κάποια εμπορικα αλλα θέλανε activesio key και παρολο που έψαξα στον Internet δεν βρήκα τα Keys ξερεις κανενα δωρεάν η έστω κάποιο εμπορικό για να κατεβάσω
TheELF Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Ένα καλό που κατεβάζει από εκεί που άλλα δεν μπορούν είανι το tube digger χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα δουλέψει για την δικιά σου σελίδα,έχει trial οπότε δοκιμασε το αν θες.
micos000 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 camtasia και screen capture. Θα το προσαρμόσεις να καταγράφει στο σημείο που είναι το βίντεο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα