Προς το περιεχόμενο

dowload web video

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα παιδιά θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μου πείτε αν υπάρχει κάποιος τρόπος να κατεβάσω βίντεο από on-line player συγκεκριμένα είμαι γραμμένος σε μια σελίδα με on-line μαθήματα με βίντεο άλλα τα βίντεο δεν κατεβαίνουν με κανένα πρόγραμμα που έχω δοκιμάση  έχω πληρώση για αυτά θα τα ήθελα στην συλλογή μου 

Δημοσ.

Άμα δεν πεις ποια δοκίμασες μην περιμένεις προτάσεις για διαφορετικά αφού μάλλον και εμείς τα ίδια θα σου προτείνουμε. (Δεν είναι και πολλά αυτά που κάνουν έστω και κάτι)

Στην έσχατη μπορείς να κάτσεις και να καταγράψεις την επιφάνεια εργασίας σου για όσο παίζει το βίντεο με το OBS αν έχεις επεξεργαστή με quicksync ή κάρτα γραφικών nvidia σχετικά νέα.

( ή δυνατό επεξεργαστή που μπορεί να το κάνει με τους πυρήνες του)

Δημοσ.

Συγγνώμη που δεν αναφέρθηκα σωστα κατάλαβα τι λάθος έκανα Αυτα που δοκίμαζα ηταν δωρεάν εφαρμογές στο Internet οπος τα

Dowloadhelper

Free studio...

Realplayer

Προφανώς χρειάζομαι για streeming video dowload προγράμματα

δοκίμασα και κάποια εμπορικα αλλα θέλανε activesio key και παρολο που έψαξα στον Internet δεν βρήκα τα Keys ξερεις κανενα δωρεάν η έστω κάποιο εμπορικό για να κατεβάσω

Δημοσ.

Ένα καλό που κατεβάζει από εκεί που άλλα δεν μπορούν είανι το tube digger χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα δουλέψει για την δικιά σου σελίδα,έχει trial οπότε δοκιμασε το αν θες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...