Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το λαπτοπ μου ειναι turbox .το εχω 5-6 χρονια,και το ανεμυστηρακι εχει αρχιζει να τα παιζει,και επειδη μενω χανια δεν εχει πλαισιο..και δεν ξερω ποιο ανεμυστηρακι να αγορασω για να ταιριαζει στο λαπτοπ μου..

ειχε καποια στοιχεια πανω το ανεμυστηρακι,.

αν δεν το αγορασω ιντερνετικα  και παω  σε καποιο μαγαζι και τους το δειξω να μου δωσουν ενα ιδιο θα βρω?και σε ποια μαγαζια θα μπορουσα να βρω?

Δημοσ.

<p>το λαπτοπ μου ειναι turbox .το εχω 5-6 χρονια,και το ανεμυστηρακι εχει αρχιζει να τα παιζει,και επειδη μενω χανια δεν εχει πλαισιο..και δεν ξερω ποιο ανεμυστηρακι να αγορασω για να ταιριαζει στο λαπτοπ μου..</p> <p> ειχε καποια στοιχεια πανω το ανεμυστηρακι,.</p> <p> </p> <p>αν δεν το αγορασω ιντερνετικα και παω σε καποιο μαγαζι και τους το δειξω να μου δωσουν ενα ιδιο θα βρω?και σε ποια μαγαζια θα μπορουσα να βρω?</p>

Καλημερα σας.

Ποιο μοντέλο ειναι το laptop σας;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

w76tun ειναι το μοντελο

και αυτο ειναι το ανεμυστηρακι

http://www.monitors.gr/%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CF%88%CF%85%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%B5%CF%82-laptop/1967-turbox-w76tun-cpu-fan-%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B9.html

μοντελο

ADDA AB0805HX-TE3

εχει εξαντληθει στο καταστημα αυτο αποτι βλεπω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...