Ahigh_forvalue Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 το λαπτοπ μου ειναι turbox .το εχω 5-6 χρονια,και το ανεμυστηρακι εχει αρχιζει να τα παιζει,και επειδη μενω χανια δεν εχει πλαισιο..και δεν ξερω ποιο ανεμυστηρακι να αγορασω για να ταιριαζει στο λαπτοπ μου.. ειχε καποια στοιχεια πανω το ανεμυστηρακι,. αν δεν το αγορασω ιντερνετικα και παω σε καποιο μαγαζι και τους το δειξω να μου δωσουν ενα ιδιο θα βρω?και σε ποια μαγαζια θα μπορουσα να βρω?
tasosdvd Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 <p>το λαπτοπ μου ειναι turbox .το εχω 5-6 χρονια,και το ανεμυστηρακι εχει αρχιζει να τα παιζει,και επειδη μενω χανια δεν εχει πλαισιο..και δεν ξερω ποιο ανεμυστηρακι να αγορασω για να ταιριαζει στο λαπτοπ μου..</p> <p> ειχε καποια στοιχεια πανω το ανεμυστηρακι,.</p> <p> </p> <p>αν δεν το αγορασω ιντερνετικα και παω σε καποιο μαγαζι και τους το δειξω να μου δωσουν ενα ιδιο θα βρω?και σε ποια μαγαζια θα μπορουσα να βρω?</p> Καλημερα σας. Ποιο μοντέλο ειναι το laptop σας; Sent from my iPhone using Insomnia
Ahigh_forvalue Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 w76tun ειναι το μοντελο και αυτο ειναι το ανεμυστηρακι http://www.monitors.gr/%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CF%88%CF%85%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%B5%CF%82-laptop/1967-turbox-w76tun-cpu-fan-%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B9.html μοντελο ADDA AB0805HX-TE3 εχει εξαντληθει στο καταστημα αυτο αποτι βλεπω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα