Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην κοινότητα. Πριν από λιγες μέρες αγόρασα ενα λάπτοπ από το πλαίσιο με i7 4710MQ

και με αυτόνομη κάρτα γραφικών nvidia  Gt840m σε Windows 10 . To  πρόβλημα είναι ότι δεν την βλέπω πουθενά ούτε στη διαχείριση συσκευών ούτε και με το aida64  .  Είναι αυτό λογικό ? Μετά από επικοινωνία με το κατάστημα οι τεχνικοί μου είπαν οτι η κάρτα ενεργοποιείται μόνο εφοσον απαιτηθεί από κάποια βαρια εφαργμογή για λόγους οικονομίας μπαταρίας . Μπορεί να ισχύει αυτό ? Ευχαριστώ εκ των προτερον..

Δημοσ.

Οτι η default επιλογη στα λαπτοπ ειναι να δουλευουν με την ενσωματωμενη οταν δεν γινεται απαιτητικη χρηση γραφικων ισχυει.Τωρα μου ακουγεται κουλο να μην μπορεις να την δεις στην διεχειριση συσκευων.Exεις περασμενους τους τελευταιους drivers?

Δημοσ.

Στο pc πανω μου κολλησαν τα αυτοκόλητα της Nvidia . Σε ενα cd με drivers που μου  έδωσαν υπάρχουν μέσα. Εγώ όμως που κατεβασα τα drivers απο το site της nvidia όταν κανω εγκατάσταση μου γράφει οτι δεν βρέθηκε η συσκευή και σταματάει....

Δημοσ.

Μήπως υπάρχει στα cd κάποιο πρόγραμμα για να κάνεις switch την κάρτα γραφικών? Σε λάπτοπ lenovo με ενσωματωμένη και nvidia χωρίς αυτό το πρόγραμμα και εμένα δεν το έβλεπε. Επίσης δοκίμασε να εγκαταστήσεις τον driver από το cd και μετά να περάσεις ποιο ενημερωμένη έκδοση

Δημοσ.

Στο pc πανω μου κολλησαν τα αυτοκόλητα της Nvidia . Σε ενα cd με drivers που μου  έδωσαν υπάρχουν μέσα. Εγώ όμως που κατεβασα τα drivers απο το site της nvidia όταν κανω εγκατάσταση μου γράφει οτι δεν βρέθηκε η συσκευή και σταματάει....

Για να καταλαβω καλα,δοκιμασες με το cd των drivers που σου εδωσαν και σου αναγνωρισε την καρτα ή οχι.

Δημοσ.

Δεν δοκιμασα καθολου.Απλα το ανοιξα να δω τι drivers εχει μεσα και υπηρχε και φακελος nvidia..Η καρτα δεν φαινεται πουθενα..

Δημοσ.

στην διαχείριση συσκευων τι βλέπεις στους προσαρμογείς οθόνης;

μηπως υπάρχει καμια αγνωστη συσκευή;

εαν ΔΕΝ φαίνεται ούτε εκεί τότε το λαπτοπ έχει μονο ιντελ γραφικά και να τους πας πίσω.

• Moderators
Δημοσ.

Πάνε στο πλαίσιο και ρώτα αν σου πούνε δεν έχει έχεις το δικαίωμα να ζήτησης τα χρήματα σου πίσω, μιας και θεωρείται απουσία συναρμολογηνενης ιδωτητας, έχεις κάποιο χαρτί να αναφέρει ότι το laptop έχει την συγκεκριμένη κάρτα? Η στο είχαν πει μόνο προφορικά? Αν και για να έχει τα αυτοκόλλητα λογικά υπάρχει αλλά μπορεί να μην έχει γινει σωστή εγκατάσταση ο υδριβικος οδηγός για της 2 κάρτες, κατέβασε το gpu z και κάτω πρέπει να έχει ένα drop down μενού δες αν έχει σου βγάζει 2 κάρτες, η κάρτα όμως είπε ενεργοποίημενη είτε όχι έπρεπε να την βλέπεις στις ιδιότητες συστήματος, ρίξε και μια ματιά στο bios μήπως είναι απενεργοποίημενη από εκεί

Δημοσ.

Το θέμα έκλεισε το πήγα στους Τεχνικούς του Πλαίσιο και το είδαν και οι ίδιοι ότι όντως έχει πρόβλημα.

Μου πίστωσαν τα χρήματα πίσω πήρα ένα Toshiba για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...