Lerios! Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα στην κοινότητα. Πριν από λιγες μέρες αγόρασα ενα λάπτοπ από το πλαίσιο με i7 4710MQ και με αυτόνομη κάρτα γραφικών nvidia Gt840m σε Windows 10 . To πρόβλημα είναι ότι δεν την βλέπω πουθενά ούτε στη διαχείριση συσκευών ούτε και με το aida64 . Είναι αυτό λογικό ? Μετά από επικοινωνία με το κατάστημα οι τεχνικοί μου είπαν οτι η κάρτα ενεργοποιείται μόνο εφοσον απαιτηθεί από κάποια βαρια εφαργμογή για λόγους οικονομίας μπαταρίας . Μπορεί να ισχύει αυτό ? Ευχαριστώ εκ των προτερον..
aekoupoli Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 ναι γινεται,τωρα σου δουλευει με τον cpu.
Shadows Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Οτι η default επιλογη στα λαπτοπ ειναι να δουλευουν με την ενσωματωμενη οταν δεν γινεται απαιτητικη χρηση γραφικων ισχυει.Τωρα μου ακουγεται κουλο να μην μπορεις να την δεις στην διεχειριση συσκευων.Exεις περασμενους τους τελευταιους drivers?
Lerios! Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Στο pc πανω μου κολλησαν τα αυτοκόλητα της Nvidia . Σε ενα cd με drivers που μου έδωσαν υπάρχουν μέσα. Εγώ όμως που κατεβασα τα drivers απο το site της nvidia όταν κανω εγκατάσταση μου γράφει οτι δεν βρέθηκε η συσκευή και σταματάει....
guardianx71 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Μήπως υπάρχει στα cd κάποιο πρόγραμμα για να κάνεις switch την κάρτα γραφικών? Σε λάπτοπ lenovo με ενσωματωμένη και nvidia χωρίς αυτό το πρόγραμμα και εμένα δεν το έβλεπε. Επίσης δοκίμασε να εγκαταστήσεις τον driver από το cd και μετά να περάσεις ποιο ενημερωμένη έκδοση
Shadows Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Στο pc πανω μου κολλησαν τα αυτοκόλητα της Nvidia . Σε ενα cd με drivers που μου έδωσαν υπάρχουν μέσα. Εγώ όμως που κατεβασα τα drivers απο το site της nvidia όταν κανω εγκατάσταση μου γράφει οτι δεν βρέθηκε η συσκευή και σταματάει.... Για να καταλαβω καλα,δοκιμασες με το cd των drivers που σου εδωσαν και σου αναγνωρισε την καρτα ή οχι.
Lerios! Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δεν δοκιμασα καθολου.Απλα το ανοιξα να δω τι drivers εχει μεσα και υπηρχε και φακελος nvidia..Η καρτα δεν φαινεται πουθενα..
Xristaras12 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 στην διαχείριση συσκευων τι βλέπεις στους προσαρμογείς οθόνης; μηπως υπάρχει καμια αγνωστη συσκευή; εαν ΔΕΝ φαίνεται ούτε εκεί τότε το λαπτοπ έχει μονο ιντελ γραφικά και να τους πας πίσω.
guardianx71 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Bios κοίταξες μήπως έχει επιλογή? Επίσης κοίταξες μήπως στο cd έχει κάποιο πρόγραμμα/οδηγό για το switch της κάρτας?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Πάνε στο πλαίσιο και ρώτα αν σου πούνε δεν έχει έχεις το δικαίωμα να ζήτησης τα χρήματα σου πίσω, μιας και θεωρείται απουσία συναρμολογηνενης ιδωτητας, έχεις κάποιο χαρτί να αναφέρει ότι το laptop έχει την συγκεκριμένη κάρτα? Η στο είχαν πει μόνο προφορικά? Αν και για να έχει τα αυτοκόλλητα λογικά υπάρχει αλλά μπορεί να μην έχει γινει σωστή εγκατάσταση ο υδριβικος οδηγός για της 2 κάρτες, κατέβασε το gpu z και κάτω πρέπει να έχει ένα drop down μενού δες αν έχει σου βγάζει 2 κάρτες, η κάρτα όμως είπε ενεργοποίημενη είτε όχι έπρεπε να την βλέπεις στις ιδιότητες συστήματος, ρίξε και μια ματιά στο bios μήπως είναι απενεργοποίημενη από εκεί
Lerios! Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Το θέμα έκλεισε το πήγα στους Τεχνικούς του Πλαίσιο και το είδαν και οι ίδιοι ότι όντως έχει πρόβλημα. Μου πίστωσαν τα χρήματα πίσω πήρα ένα Toshiba για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.. 1
chrisxkar Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 πηγαινε στη διαχειρηση συσκευων και κανε disable τo intel hd.ακυρο τωρα διαβασα οτι δεν ειχε την nvidia στις συσκευες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα