alfas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Όταν προσπαθείς να μπείς στο boot οptions και δεν σε βαζει και σου εμφανιζει ενα φακελο να αναβοσβήνει με ενα ερωτηματικό (σε καινούριο δίσκο), αυτό πως μπορεί να λυθεί ωστε να προχωρήσει στην εγκατάσταση του λειτουργικού: Η απάντηση μπορεί να είναι απλή...αλλά είναι μόλις η δεύτερη φορά που ασχολούμαι με mac και δεν έχω καμοια απολύτως επαφή. Εχω δοκιμάσει οτι εχω βρει στο internet αλλα το φακελάκι συνεχίζει να εμφανίζεται. Εχω δοκιμάσει τα CMD+R και όλοςυ τους συνδιασμούς που εχω βρει. Και ο δίσκος που εχει μέσα είναι καινούριος. Πρώτη φορά δλδ σήμερα χρησιμοποιήθηκε που ανοιξε το μηχάνημα..
darklordvader77 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Όταν εμφανίζει φάκελο με ερωτηματικό τότε σημαίνει πως δεν υπάρχει κάποιο λειτουργικό σύστημα να φορτώσει απ τον δίσκο. Το να τα χει παίξει ο δίσκος επίσης θα παιζε αλλά όπως λες είναι καινούργιο μηχάνημα οπότε λίγο απίθανο. Κατ αρχάς πες μας τι μοντέλο και μηχάνημα είναι. Στη θέση σου θα δοκίμαζα πρώτα Internet Recovery αλλά με USB ενσύρματο πληκτρολόγιο και όχι Bluetooth (καθώς τυχαίνει να μη το "βλέπει" με τη μια σε μερικά μηχανήματα το pairing). Αν δεν πιάσει αυτό, δημιούργησε ενα USB Stick με το λειτουργικό (El Capitan πχ) και κράτα πατημένο το πλήκτρο Option (Alt) για να φορτώσει απο κει και να γίνει εγκατάσταση του λειτουργικού.
atheatos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Όταν προσπαθείς να μπείς στο boot οptions και δεν σε βαζει και σου εμφανιζει ενα φακελο να αναβοσβήνει με ενα ερωτηματικό (σε καινούριο δίσκο), αυτό πως μπορεί να λυθεί ωστε να προχωρήσει στην εγκατάσταση του λειτουργικού: Η απάντηση μπορεί να είναι απλή...αλλά είναι μόλις η δεύτερη φορά που ασχολούμαι με mac και δεν έχω καμοια απολύτως επαφή. Εχω δοκιμάσει οτι εχω βρει στο internet αλλα το φακελάκι συνεχίζει να εμφανίζεται. Εχω δοκιμάσει τα CMD+R και όλοςυ τους συνδιασμούς που εχω βρει. Και ο δίσκος που εχει μέσα είναι καινούριος. Πρώτη φορά δλδ σήμερα χρησιμοποιήθηκε που ανοιξε το μηχάνημα.. Δεν είναι όλα τα mac με internet recovery...Nομίζω απο μια χρονολογία και μετα. Αν ειναι παλαιότερο απαξ και δεν έχει μεσο εκκινησης δεν προκειται να περάσεις το λειτουργικό. Aκριβως οπως γίνεται και με τα pc. Sta boot options μπαίνεις κρατώντας το alt πατημένο κατά την εκκινηση. Αφού ο δισκος σου ειναι άδειος και το internet recovery δεν δουλεύει τοτε θα πρέπει να φτιάξεις ενα usb εγκατάστασης του λειτουργικού.
alfas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Καλημέρα...Είχα φτιάξει usb εκκίνησης... βασικα οχι ενα... Τεσπα, πείσμα στο πείσμα σε κάποια φάση μια απο τις εκδόσεις που εφτιαξα στα στικακια(δλδ ενα απο τα img που ειχα κατεβασει απο το νετ δουλεψε...) Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και για το χρόνο σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα