Επισκέπτης Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα σας,Έχω μια μονάδα acer ενός φίλου ο οποίος είχε τα windows 7 και κατά λάθος πέρασε τα windows 10 και από τότε κολλάει συνέχεια και εμφανίζει κατά διαστήματα διάφορα errors και blue screen, επίσης ο δίσκος του έχει μηχανική βλάβη χτυπάει πάρα πολύ η κεφαλή του αυτό λύνεται με αντικατάσταση σκληρού δίσκου και εγκατάσταση windows από την αρχή. To περίεργο είναι ότι πριν μου το δώσει να του ρίξω μια ματιά εκτός από αυτά που ανέφερα παραπάνω του έκανε και το εξής το άναβε έκανε να ξεκινήσει άκουγε τους ανεμιστήρες και έκλεινε. Όταν μου το έφερε εμένα δεν μου το έκανε καθόλου αυτό δούλεψε κανονικά και φυσικά είδα το πρόβλημα του δίσκου. Όμως μετά από ώρες επειδή μου είπε ότι του έκανε το πρόβλημα που πήγαινε να πάρει και δεν έκανα διαγνωστικά με memtest τις μνήμες όλα οκ, έτρεξα το passmark burn in test πάλι όλα οκ, έτρεξα το occt όλα οκ και το έκλεισα για να πάω έξω για μια δουλειά. Μόλις γύρισα το άνοιξα αλλά δεν έκανε πλέον τον ήχο του post και δεν έβλεπα τίποτα στην οθόνη μου το έκλεισα το άναψα ξανά γύρω στις 5-6 φορές και πάλι το ίδιο, ε την 7η φορά έκανε κανονικά τον ήχο του post και άνοιξε κανονικά και όσες φορές του έκανα τερματισμό λειτουργίας και ξανά το άναψα όλα κανονικά.Μου φαίνεται πολύ περίεργο όλο αυτό και το έγραψα εδώ μήπως έχει κάποιος από εσάς καμιά ιδέα, καμιά πρόταση για διαγνωστικό πέρα από αυτά που δοκίμασα και καμιά προσωπική εμπειρία με κάτι τέτοιο.Ευχαριστώ πολύ!
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Το τροφοδοτικό το έλεγξα με ειδικό tester και δείχνει ότι δίνει σωστές τάσεις. Όχι ακόμη γιατί του παράγγειλα δίσκο για να του τον βάλω.
Pegasus54 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Βγαλε το δισκο και δες αν μπορεις να το ξεκινησεις απο καποια live διανομη linux. Αν ξεκιναει , εχεις βρει τι φταιει!
La_MoRt Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Εφόσον έχεις εντοπίσει κάποια προβλήματα ξεκίνα με αυτά και δες αν θα διορθωθεί το πρόβλημα. Αν δεν αλλάξει κάτι τότε μετα προχωράς σε παραπάνω έλεγχο.
BlueBlood7 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Αν δεν είναι το τροφοδοτικό, κοίταξε τα stndoff. Βγάλε τη μητρική και ξαναβίδωσε. Αν δεν είναι και αυτό, τότε είναι η μητρική. Επίσης άλλαξε και το καλώδιο ρεύματος του τροφοδοτικού. Ποιο είναι το τροφοδοτικό?
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Άλλαξα τροφοδοτικό και έβαλα καινούργιο σκληρό δίσκο. Παρατήρησα επιπλέον ότι μια δουλεύει η κάρτα γραφικών του η asus και μια όχι, το ίδιο γίνετε και με την onboard.
La_MoRt Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Ωραία βγάλε τελείως την εξωτερική και συνέχισε να το δουλεύεις με την onboard να δεις αν συνεχίζει. Αν συνεχίζει τότε τα έχει παίξει η μητρική.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Τώρα το έχω τόσες ώρες από χθες στην asus και δεν έχει δημιουργήσει πρόβλημα ξανά μέχρι τώρα. Αν το κάνει θα κάνω αυτό που μου είπες La_MoRt για να δω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα