nzeppos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 http://www.vickmall.com/lenovo-zuk-z1-4g-lte-smartphone-3gb-64gb-snapdragon-801-5-5-fhd-1920-1080-android-5-1-13-0mp-camera-4100mah-battery.html Lenovo ZUK Z1 4G LTE SmartPhone 3GB 64GB Snapdragon 801 5.5" FHD 1920*1080 Android 5.1 13.0MP Camera 4100mAh Battery. 310 δολάρια στο vickmall. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damoclesword Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Πότε βγήκε το κινητό; Γιατί στο βίντεο και στη φωτογραφία που παραθέτει ο αρθρογράφος παρατήρησα ότι στο κουτί αναγράφεται το παλιό λογότυπο της Lenovo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoState Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Πότε βγήκε το κινητό; Γιατί στο βίντεο και στη φωτογραφία που παραθέτει ο αρθρογράφος παρατήρησα ότι στο κουτί αναγράφεται το παλιό λογότυπο της Lenovo. Αύγουστος 2015 ανακοινώθηκε, Σεπτέμβριος 2015 κυκλοφορησε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damoclesword Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Α,γι αυτό λοιπόν.thanks, TechnoState. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
P_Papadis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Εγώ το πήρα στα 291$ [256€] από everbuying. Ένα έχω να πω. Το κινητό πετάει και ας έχει περσινό επεξεργαστή! Η μπαταρία απλά σκοτώνει. 7 ώρες sot με 40% ακόμα (ναι καλά διαβάσατε) φουλ wifi όμως και αποκλειστικά browsing. Cyanogen os με εβδομαδιαίες αναβαθμίσεις (δεν χρειάζεται να ξανά ασχοληθώ με roms). Οθόνη μοναδική! Τέλεια χρώματα. Τα αρνητικά για μένα κάμερα και αδιαφορος σχεδιασμός αλλά τουλάχιστον έχει καλή ποιότητα κατασκευής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexandros_GN Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Ξέρουμε τίποτα για τιμή σε Ελλάδα? Γιατί έλεγα να πάρω το Galaxy A5 αλλά αν κάνει κάτω από 350 σε Ελλάδα θα πάρω αυτό? Πείτε μου γνώμες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Ξέρουμε τίποτα για τιμή σε Ελλάδα? Γιατί έλεγα να πάρω το Galaxy A5 αλλά αν κάνει κάτω από 350 σε Ελλάδα θα πάρω αυτό? Πείτε μου γνώμες! http://www.bestprice.gr/item/2154675731/lenovo-zuk-z1-dual.html Και 385ευρω εχει αυτη την στιγμη το G4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anax111 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά ευχαριστούμε πολύ για το review! Το Zuk 1 θα γίνει στόχος πολλών αγοραστών στο αμέσως επόμενο διάστημα λόγω σχέσης εξοπλισμού-τιμής και το review σας είναι πολύτιμο για να καταλήξει κάποιος σε σωστά συμπεράσματα. Εγώ να προσθέσω ότι το Zuk 1 δεν υποστηρίζει την μπάντα των 800 Mhz για 4g για όσους ενδιαφέρονται. Με VODAFONE και Cosmote λοιπόν θα δουλεύει το 4G όχι όμως και με Wind. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά ευχαριστούμε πολύ για το review! Το Zuk 1 θα γίνει στόχος πολλών αγοραστών στο αμέσως επόμενο διάστημα λόγω σχέσης εξοπλισμού-τιμής και το review σας είναι πολύτιμο για να καταλήξει κάποιος σε σωστά συμπεράσματα. Εγώ να προσθέσω ότι το Zuk 1 δεν υποστηρίζει την μπάντα των 800 Mhz για 4g για όσους ενδιαφέρονται. Με VODAFONE και Cosmote λοιπόν θα δουλεύει το 4G όχι όμως και με Wind. Το στοχος πολλων αγοραστων απο που προκυπτει παλι με τοσα κινητα που υπαρχουν με δυνατα specs και καλες τιμες δεν καταλαβαινω απο που προκυπτει αλλα για να το λες κατι θα ξερεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyrito33 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ το πήρα στα 291$ [256€] από everbuying. Ένα έχω να πω. Το κινητό πετάει και ας έχει περσινό επεξεργαστή! Η μπαταρία απλά σκοτώνει. 7 ώρες sot με 40% ακόμα (ναι καλά διαβάσατε) φουλ wifi όμως και αποκλειστικά browsing. Cyanogen os με εβδομαδιαίες αναβαθμίσεις (δεν χρειάζεται να ξανά ασχοληθώ με roms). Οθόνη μοναδική! Τέλεια χρώματα. Τα αρνητικά για μένα κάμερα και αδιαφορος σχεδιασμός αλλά τουλάχιστον έχει καλή ποιότητα κατασκευής. Ποσο καιρο εκανε να σου ερθει απο την στιγμη που το παραγγειλες??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Απορώ πως κάποιοι το βλέπουν από αδιάφορο σχεδιαστικά μέχρι και άσχημο. Είναι απλά πανέμορφο. Minimal και με φανταστικό φινίρισμα. Όπως και το ZUI, χάρμα οφθαλμών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα