Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εάν την αγοράσεις το κάνει.

Προυπόθεση ειναι να έχεις ανοιχτό το Bluetooth.

Η συχνότητα που μπορείς να επιλέξεις ειναι:

30", 1', 2', 5' 10' 15' 30' 60'

Έχω παρατηρήσει ότι μερικές φορές σταματάει να μετράει προφανώς το κάνει όταν είμαι μακρυά απο το κινητό οπότε δε λαμβάνει τη μέτρηση.

Την εφαρμογή την βλέπω δωρεάν εγώ...Είσαι σίγουρος οτι λέμε για την ίδια; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mc.miband1&hl=el

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την εφαρμογή την βλέπω δωρεάν εγώ...Είσαι σίγουρος οτι λέμε για την ίδια; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mc.miband1&hl=el

Για την ίδια λέω.

Είναι δωρεάν με κάποιες βασικές λειτουργίες αλλα αν θές περισσότερα πρέπει να την αγοράσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Έκανα αγορά απο Gearbest με paypal και ενω μου έχει στείλει confirmation μαιλ οτι έγινε η πληρωμή όταν πάω να δω στο site τη κατάσταση της παραγγελίας λέει ακόμα "Waiting for payment". Το έχει πάθει κανείς ξανά; Επίσης ενώ πλήρωσα με paypal δεν έχει καταγραφεί κάποια συναλλαγή στη πλατφόρμα. Αν το έχει πάθει κανείς ας με φωτίσει.

Δημοσ.

... ενώ πλήρωσα με paypal δεν έχει καταγραφεί κάποια συναλλαγή στη πλατφόρμα...

Τότε δεν εγκρίθηκε η πληρωμή σου και απλά δεν το πρόσεξες. Mail από το paypal έλαβες; Συνήθως τα καταστήματα στέλνουν "απόδειξη πληρωμής" ακόμη και αν το paypal δεν δεχτεί την πληρωμή.

Δημοσ.

Τότε δεν εγκρίθηκε η πληρωμή σου και απλά δεν το πρόσεξες. Mail από το paypal έλαβες; Συνήθως τα καταστήματα στέλνουν "απόδειξη πληρωμής" ακόμη και αν το paypal δεν δεχτεί την πληρωμή.

Aυτό που λές για την απόδειξη πληρωμής το γνωρίζω και όντως στάλθηκε πριν πραγματοποιήσω την πληρωμή μέσω paypal. Μετά όμως έκανα τη πληρωμή και έδειξε completed αλλά απο paypal δεν πήρα κάποιο μήνυμα και αυτό μου φάνηκε παράξενο. Όμως έλαβα και ένα ακόμα μαιλ απο Gearbest που λέει "We received your payment for Order W*******************, thank you"

Δημοσ.

Aυτό που λές για την απόδειξη πληρωμής το γνωρίζω και όντως στάλθηκε πριν πραγματοποιήσω την πληρωμή μέσω paypal. Μετά όμως έκανα τη πληρωμή και έδειξε completed αλλά απο paypal δεν πήρα κάποιο μήνυμα και αυτό μου φάνηκε παράξενο. Όμως έλαβα και ένα ακόμα μαιλ απο Gearbest που λέει "We received your payment for Order W*******************, thank you"

Φίλε δεν πλήρωσες απλά.. Αυτό γίνεται πχ αν πας να πληρώσεις με κάρτα που δεν περνάει ενώ έχει μέσα το amount. Τσεκαρε την paypal σου να δεις ότι ακύρωσε την συναλλαγή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν προσπάθησα να το κάνω άλλη μια και επιτέλους μου έβγαλε ένα μήνυμα για να καταλάβω τι γίνεται.  Να κάνω τη πληρωμή μέσα απο το κατάστημα του Gearbest;;;

EDIT: Ούτε μέσα απο το Gearbest μου δέχεται τη κάρτα. Η κάρτα είναι σίγουρο οτι δουλεύει. Να δοκιμάσω απο geekbuying;

post-300762-0-13319500-1453291707_thumb.jpg

Επεξ/σία από kraken92
Δημοσ.

Έτσι γράφει. Είναι σε σακουλάκι, χωρίς το καφέ κουτάκι της Xiaomi. 

Note:Simple package(The product is original)

Ελα ρε συ τώρα;;; Πριν λίγο το παρήγγειλα και δεν έλεγε κάτι τέτοιο...Αυτό δεν είναι κάπως επικίνδυνο; Έχει φύγει εδω και ώρα η παραγγελία και σκέφτομαι να την ακυρώσω...

Δημοσ.

Γιατί δεν το παίρνετε από geekbuying στα 22$?

Δημοσ.

Ελα ρε συ τώρα;;; Πριν λίγο το παρήγγειλα και δεν έλεγε κάτι τέτοιο...Αυτό δεν είναι κάπως επικίνδυνο; Έχει φύγει εδω και ώρα η παραγγελία και σκέφτομαι να την ακυρώσω...

Αν κοιτάξεις παρά κάτω, σου εξηγεί πως θα είναι η συσκευασία. Δεν θα είναι χύμα, είναι μέσα σε δικό τους κουτάκι. 

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί δεν το παίρνετε από geekbuying στα 22$?

Μου έκανε τη ζωή δύσκολη με το να μη μου δέχεται τη συναλλαγή είτε μέσω paypal είτε με το built-in τρόπο του site. Το πήρα απο tinydeal χωρίς συσκευασία αν και έχω τις αμφιβολίες μου ακόμα. Με ενθάρρυνε το post ενός συμφορουμίτη που το αγόρασε και αυτός με την απλή συσκευασία απο το tinydeal και ήταν αυθεντικό.

Αν κοιτάξεις παρά κάτω, σου εξηγεί πως θα είναι η συσκευασία. Δεν θα είναι χύμα, είναι μέσα σε δικό τους κουτάκι. 

Έχεις δίκιο...Ήμουν από κινητό και δεν μπορούσα να το δω αναλυτικά. Το θέμα είναι γιατί το κάνουν αυτό; Το κουτάκι που βάζουν φαίνεται να είναι μεγαλύτερο από το original...άρα πιο το νόημα; :mellow:  :blink:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...