johni41 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 σημερα παρελαβα και μολις ανοιξα το κουτι. κατεβασα το mi fit αλλα ακομα περιμενω να ερθει activation mail.... ποια αλλη εφαρμογη υπαρχει που μπορω να κατεβασω και να δουλευει? ειδα κατι για mi band notify v2. την εχετε δοκιμασει? ειχατε θεμα με την δημιουργια λογαριασμου στο mi fit? επισης δεν βρηκα κατι που να μπορω να το ξυσω (οπως στο power bank) και να εχει τον κωδικο για να τσεκαρω αν ειναι αυθεντικο. εσας ειχε?
Drop_Dead Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Με τι πληρωνετε; Εγω που πηγα να το αγορασω απο gearbest δεν με αφηνε απευθειας με καρτα, ουτε paypal, ουτε μπορω να βαλω balance στο paypal. Am I doomed?To tinydeal δεχεται με την μια καρτες;
raid_av Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Παιδια ποσο καιρο κανει να ερθει? Επειδη το βιαζομαι γιατι το θελω να το κανω δωρο καπου και το απλο το μοντελο το βρισκω και απο Ελλαδα στα 21 ευρω , αξιζει η αγορα του ?
panormou13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 το πρωτο μοντελο ειναι το ιδιο χωρις heart monitor..αναλογα αν σου χρειαζεται
Prof_Chaos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Το μοντέλο με την καρδιακή λειτουργία εχει 30 δολλάρια. Εχει πέσει χαμηλότερα ή ειναι η συνηθισμένη τιμή του; Ρωταω μήπως αξίζει να περιμένω για νέα πτώση ή να το αγοράσω με την σημερινή τιμή.
eagle_eyes Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Το μοντέλο με την καρδιακή λειτουργία εχει 30 δολλάρια. Εχει πέσει χαμηλότερα ή ειναι η συνηθισμένη τιμή του; Ρωταω μήπως αξίζει να περιμένω για νέα πτώση ή να το αγοράσω με την σημερινή τιμή. Στο gearbest το παίρνεις αυτή τη στιγμή με $22.79 2
Prof_Chaos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Ωραία τιμή αλλά το φοβάμαι το γκιρμπεστ . Απο τι βλέπω δεν θα έχει και ΤΝ..
criminal85 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Εγώ το αγόρασα από tinydeal στα 25€ μέσω PayPal χωρίς balance..Τα τράβηξε κατευθείαν από την κάρτα
ArisArts Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Με τι κινητα λειτουργουν οι ειδοποιησεις; Γιατι με iphone δεν μου λειτουργουν! Στο iPhone έχεις ειδοποιήσεις αλλά μόνο στις κλήσεις και οχι σε μυνήματα, chat κτλ... Μέσα στο Mi Fit app , settings, Mi Band , "Vibrate for incoming calls" .Εγώ το έχω minimum 3 seconds. Προσοχή πρέπει να το κάνεις pair για να δουλέψει, οπως στο λέει οτι μπείς στην παραπάνω ρύθμιση.
kraken92 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Λέω να το τσιμπήσω απο Gearbest ή από Geekbuying. Πήρε κανείς άλλος από κει να μας πει αν είναι το αυθεντικό;
alfaeffe Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Λέω να το τσιμπήσω απο Gearbest ή από Geekbuying. Πήρε κανείς άλλος από κει να μας πει αν είναι το αυθεντικό; Έχω πάρει δύο από το Gearbest και ειναι μια χαρα αυθεντικο και το 1S και το πρωτο που ειχε βγει (με τα χρωματιστα led). Χρονος παραδοσης περιπου 1 μηνας.
kraken92 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Έχω πάρει δύο από το Gearbest και ειναι μια χαρα αυθεντικο και το 1S και το πρωτο που ειχε βγει (με τα χρωματιστα led). Χρονος παραδοσης περιπου 1 μηνας. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Μιας και το έχεις το 1s γνωρίζεις αν με την εφαρμογή που παρέθεσε ένας φίλος πιο πριν κάνει track τους παλμούς σε συχνότητα που ορίζεις εσύ;
nick_gr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Μιας και το έχεις το 1s γνωρίζεις αν με την εφαρμογή που παρέθεσε ένας φίλος πιο πριν κάνει track τους παλμούς σε συχνότητα που ορίζεις εσύ; Εάν την αγοράσεις το κάνει. Προυπόθεση ειναι να έχεις ανοιχτό το Bluetooth. Η συχνότητα που μπορείς να επιλέξεις ειναι: 30", 1', 2', 5' 10' 15' 30' 60' Έχω παρατηρήσει ότι μερικές φορές σταματάει να μετράει προφανώς το κάνει όταν είμαι μακρυά απο το κινητό οπότε δε λαμβάνει τη μέτρηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις