Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σημερα παρελαβα και μολις ανοιξα το κουτι. κατεβασα το mi fit αλλα ακομα περιμενω να ερθει activation mail....

ποια αλλη εφαρμογη υπαρχει που μπορω να κατεβασω και να δουλευει? ειδα κατι για mi band notify v2. την εχετε δοκιμασει?

ειχατε θεμα με την δημιουργια λογαριασμου στο mi fit?

επισης δεν βρηκα κατι που να μπορω να το ξυσω (οπως στο power bank) και να εχει τον κωδικο για να τσεκαρω αν ειναι αυθεντικο. εσας ειχε? 

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με τι πληρωνετε; Εγω που πηγα να το αγορασω απο gearbest δεν με αφηνε απευθειας με καρτα, ουτε paypal, ουτε μπορω να βαλω balance στο paypal. Am I doomed?
To tinydeal δεχεται με την μια καρτες;

Δημοσ.

Παιδια ποσο καιρο κανει να ερθει?  Επειδη το βιαζομαι γιατι το θελω να το κανω δωρο καπου και το απλο το μοντελο το βρισκω και απο Ελλαδα στα 21 ευρω , αξιζει η αγορα του ?

Δημοσ.

Το μοντέλο με την καρδιακή λειτουργία εχει 30 δολλάρια. Εχει πέσει χαμηλότερα ή ειναι η συνηθισμένη τιμή του;

Ρωταω μήπως αξίζει να περιμένω για νέα πτώση ή να το αγοράσω με την σημερινή τιμή.

Δημοσ.

Το μοντέλο με την καρδιακή λειτουργία εχει 30 δολλάρια. Εχει πέσει χαμηλότερα ή ειναι η συνηθισμένη τιμή του;

Ρωταω μήπως αξίζει να περιμένω για νέα πτώση ή να το αγοράσω με την σημερινή τιμή.

Στο gearbest το παίρνεις αυτή τη στιγμή με $22.79

• Like 2
Δημοσ.

Με τι κινητα λειτουργουν οι ειδοποιησεις; Γιατι με iphone δεν μου λειτουργουν!

Στο iPhone έχεις ειδοποιήσεις αλλά μόνο στις κλήσεις και οχι σε μυνήματα, chat κτλ...

Μέσα στο Mi Fit app , settings, Mi Band , "Vibrate for incoming calls" .Εγώ το έχω minimum 3 seconds.

Προσοχή πρέπει να το κάνεις pair για να δουλέψει, οπως στο λέει οτι μπείς στην παραπάνω ρύθμιση.

Δημοσ.

Λέω να το τσιμπήσω απο Gearbest ή από Geekbuying. Πήρε κανείς άλλος από κει να μας πει αν είναι το αυθεντικό;

Έχω πάρει δύο από το Gearbest και ειναι μια χαρα αυθεντικο και το 1S και το πρωτο που ειχε βγει (με τα χρωματιστα led). Χρονος παραδοσης περιπου 1 μηνας.

Δημοσ.

Έχω πάρει δύο από το Gearbest και ειναι μια χαρα αυθεντικο και το 1S και το πρωτο που ειχε βγει (με τα χρωματιστα led). Χρονος παραδοσης περιπου 1 μηνας.

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Μιας και το έχεις το 1s γνωρίζεις αν με την εφαρμογή που παρέθεσε ένας φίλος πιο πριν κάνει track τους παλμούς σε συχνότητα που ορίζεις εσύ;

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Μιας και το έχεις το 1s γνωρίζεις αν με την εφαρμογή που παρέθεσε ένας φίλος πιο πριν κάνει track τους παλμούς σε συχνότητα που ορίζεις εσύ;

Εάν την αγοράσεις το κάνει.

Προυπόθεση ειναι να έχεις ανοιχτό το Bluetooth.

Η συχνότητα που μπορείς να επιλέξεις ειναι:

30", 1', 2', 5' 10' 15' 30' 60'

Έχω παρατηρήσει ότι μερικές φορές σταματάει να μετράει προφανώς το κάνει όταν είμαι μακρυά απο το κινητό οπότε δε λαμβάνει τη μέτρηση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...