Anakha Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Και αυτο ειναι αχρηστο; Εφόσον πρέπει να βγάλεις το κινητό σου. Να ανοίξεις την εφαρμογή, να μπεις στο μενού και να επιλέξεις την μέτρηση παλμων, ουσιαστικα ναι. Μπορείς να κατεβάσεις μια εφαρμογή που βάζεις το δάχτυλο σου στο φλας και κάνει ακριβώς το ίδιο. Υποτίθεται πως με το band θα περπατάς ή θα τρέχεις. Δεν θα μπορείς συνεχώς να βγάζεις το τηλέφωνο σου και να βλέπεις τους παλμους σου εκείνης της στιγμής. Θα έπρεπε τουλάχιστον να είχε τη δυνατότητα να συλλέγει αυτόματα ανά κάποιο χρονικό διάστημα τους σφυγμους. 1
rupak Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Ο παλμογραφος είναι ουσιαστικά άχρηστος. Ο μόνος τρόπος για να δεις τους παλμους σου είναι να ανοίξεις την εφαρμογή και να πατήσεις την επιλογή μέτρησης παλμών. Θα σου δείξει τους παλμους που έχεις εκείνη τη στιγμή και αυτό ήταν. Και αυτο ειναι αχρηστο; Ελπίζουμε με κάποιο tweak να μπορείς να το ρυθμίσεις να καταγράφει για κάποιο χρονικό διάστημα. π.χ. το ρυθμίζω στο on να καταγράφει και ξεκινάω την άσκηση μου και μετά από ένα 2ωρο το κλείνω, κάνω synch και ελέγχω τους παλμούς. Τότε ναι θα είναι πολύ πιο χρήσιμο και ουσιαστικό. Αλλιώς δεν είναι και τόσο χρηστικό. Δεν θα το χαρακτήριζα και άχρηστο όμως. Προσωπική άποψη εκφράζω και φιλικά πάντα. 1
Anakha Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Ελπίζουμε με κάποιο tweak να μπορείς να το ρυθμίσεις να καταγράφει για κάποιο χρονικό διάστημα. π.χ. το ρυθμίζω στο on να καταγράφει και ξεκινάω την άσκηση μου και μετά από ένα 2ωρο το κλείνω, κάνω synch και ελέγχω τους παλμούς. Τότε ναι θα είναι πολύ πιο χρήσιμο και ουσιαστικό. Αλλιώς δεν είναι και τόσο χρηστικό. Δεν θα το χαρακτήριζα και άχρηστο όμως. Προσωπική άποψη εκφράζω και φιλικά πάντα. Συμφωνώ 100% μαζί σου φίλε μου. Εάν γίνει κάτι τέτοιο θα ήταν ιδανικό. Ήθελα να πω πως δεν έχει κάποια πρακτική εφαρμογή στην παρούσα του μορφή. Τουλάχιστον θα μετράμε τους παλμους στα γιορτινά τραπέζια, μην πάθουμε και τίποτα 1
krokos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Τουλάχιστον θα μετράμε τους παλμους στα γιορτινά τραπέζια, μην πάθουμε και τίποτα Ή στα γιορτινα κρεβάτια !!! 1
johni41 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Ή στα γιορτινα κρεβάτια !!! ναι αλλα εκει παλι ερχομαστε στην περιπτωση του τρεξιματος με μεγαλυτερο ομως δεικτη δυσκολιας!!! πιστευω να βγαλουν καμια αννανεωση στην εφαρμογη και να μεινουμε ολοι ευχαριστημενοι. ελπιζω σε κανα μηνα να το εχω.
anagnoct Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 το καλυτερο θα ηταν να γινει συμβατο με καμια εφαρμογη fitness που υπαρχει ηδη ωστε να προπονεισαι με βαση τους σφυγμους (οπως πχ στο micoach)
apostolispk Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Εφτασε στο αεροδρομιο της Ολλανδιας, οποτε με τον καινουριο χρονο θα ξεκινησουμε τρεξιμο για να χασουμε και τα κιλα των γιορτων!!!!
nick_gr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Εγώ το παρέλαβα εχθές. Αρχικά να πω ότι η συσκευασία είναι σχεδόν η μισή σε διαστάσεις από το 1ο band που κυκλοφόρησε πέρισυ. Το λουράκι φαίνεται πιο ποιοτικό και ανθεκτικό, χωρίς να σημαίνει ότι με τη χρήση δεν θα κοπεί. Επίσης είναι πολύ δύσκολο να τοποθετηθεί ο αισθητήρας, ίσως αυτό βοηθάει στο να μην μπει μπαίνει νερό στο εσωτερικό όταν το φοράμε. Το mi band 1s, έχει led μόνο σε άσπρο χρώμα και δεν αλλάζει μέσω της επίσημης εφαρμογής. Ο αισθητήρας που μετράει τους παλμούς λειτουργεί χειροκίνητα. Δηλαδή πρέπει να ανοίξεις την εφαρμογη και να πας στα settings-Heart rate->Measure Heart Rate Οι μετρήσεις καταγράφονται σαν τιμές και δεν εμφανίζονται με τη μορφή των στατιστικών που έχει για τα δεδομένα του ύπνου ή της ημερήσιας δραστηριότας. Υπάρχει επιλογή με την οποία κατα τη διάρκεια του ύπνου ενεργοποιείται ο αισθητήρας των παλμών ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα της καταγραφής. Παρατήρησα επίσης ότι αν κοιμηθείς λιγότερο από κάποιες ώρες (πχ μεσημέρι-απόγευμα), αυτό δεν καταγράφεται καθόλου, όπως γινόταν και στη περισυνή έκδοση. Υποτίθεται ότι ο αισθητήρας των παλμών ενεργοποιείται αυτόματα εάν το Band καταγράφει τρέξιμο, αλλά δε το δοκίμασα. 1
drdedus Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Είναι αδιάβροχο? Μπορούμε να κολυμπήσουμε με αυτό? Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2016 από drdedus
john654321 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μια ερωτηση : Η μετρηση των παλμων γινεται πχ καθε ενα λεπτο ή ανα δευτερελοπτο ?
nick_gr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μια ερωτηση : Η μετρηση των παλμων γινεται πχ καθε ενα λεπτο ή ανα δευτερελοπτο ? Η μέτρηση γίνεται μόνο χειροκίνητα, αν πας ο ίδιος και πατήσεις την επιλογή που έχει στο Mi Fit app. Δεν ξέρω πως λειτουργεί στο Run mode. Υπάρχει στην εφαρμογή Mi Band Notifier 2 σε beta η λειτουργία για καταγραφή των παλμών σε διάγραμμα ανα χ δευτ. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mc.miband1&hl=el
yilliy Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Για να καταλάβω πως λειτουργεί..<br><br> Το φοράμε και όποτε θέλουμε ανοίγουμε το bluetooth στο κινητό και κάνει sync?<br><br> Πόσες μέρες δεδομένα μπορεί να κρατήσει μέχρι να κανει sync?<br><br> Το bluetooth στο ρολόι είναι μόνιμα ενεργό?<br><br> Αξίζει/μπορούμε να κάνουμε sync και με το google fit και ποια η διαδικασία? Μπορείς να ανοίγεις το Bluetooth μόνο οπότε το χρειάζεσαι. Άλλωστε κ όταν ανοίξεις το app θα σου ζητήσει να ενεργοποιήσει το Bluetooth, ώστε να επικοινωνήσει με το βραχιόλι. Εναλλακτικά μπορείς να έχεις συνεχώς ανοιχτό το Bluetooth, για να λαμβάνεις ειδοποιήσεις (δόνηση) για κλήσεις, μηνύματα, για να ξεκλειδώσει την οθόνη του κινητού σου... Το ξυπνητήρι με δόνηση, που είναι πολύ βολικό, δουλεύει κ χωρίς ενεργοποιημένο Bluetooth. Μέχρι στιγμής το MiBand μου κρατάει συνοπτικά δεδομένα (σύνολα για ύπνο κ βήματα) από τη μέρα που το φόρεσα (5 Νοε). Η μπαταρία του διαρκεί παραπάνω από 40 μέρες. Η κατανάλωση ενέργειας του Bluetooth 4.0 είναι πράγματι μικρή (BLE: Bluetooth Low Energy) Το MiBand δε δουλεύει με Bluetooth 3.0. Όλα τα παραπάνω για την πρώτη έκδοση του MiBand. Ή νέα έκδοση MiBand 1S καταναλώνει πολύ περισσότερη ενέργεια λόγω της μέτρησης των παλμών και, απ' ό,τι λένε, η μπαταρία του διαρκεί για μια βδομάδα minimum. Το TinyDeal φαίνεται αξιόπιστο. Έστειλε το νέο MiBand με tracking number, το οποίο μου δείχνει ότι το βραχιόλι μόλις έχει φύγει από το Κέντρο Διαλογής Αττικής. Λογικά θα το παραλάβω την Τρίτη.
drdedus Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Εγώ πάντως κάθομαι και στο τέλος της μερας μου λέει 4000-6000 βήματα ενώ δεν έχω κουνήσει απο τον καναπέ. Έτσι μου έρχεται να το βάλω στο πόδι.
Anakha Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Εγώ πάντως κάθομαι και στο τέλος της μερας μου λέει 4000-6000 βήματα ενώ δεν έχω κουνήσει απο τον καναπέ. Έτσι μου έρχεται να το βάλω στο πόδι. Ναι όντως κάνει ακυρες μετρήσεις όταν κάθεσαι όπως και στον υπνο αλλά στο περπάτημα και στο τρέξιμο είναι πολύ αξιόλογο. Το χρησιμοποίησα μαζί με runkeeper και είχαν μόνο 600m διαφορά. Το δοκίμασα και σε συνδιαστικη χρήση, περπάτημα και τρέξιμο, και πάλι ήταν πολύ καλό. Είχε μετρήσει σωστά την απόσταση που έκανα τρέχοντας και την απόσταση που έκανα περπατώντας. Τέλος είναι πολύ βολικες οι ειδοποιήσεις. Δεν χάνεις κλήση μ'αυτον τον τρόπο και είναι πολύ διακριτικό.
apostolispk Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Με τι κινητα λειτουργουν οι ειδοποιησεις; Γιατι με iphone δεν μου λειτουργουν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις