Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσοχη: Απο ο,τι γραφουν θα τα στείλουν μετά τις 30/12 που ειναι η ημερομηνια δικης τους παραλαβης.

Κάθε μέρα στο tinydeal 100 άτομα μπορούν να αγοράσουν το Xiaomi Mi Band 1S στην τιμή των $19.99 (€18.50 περίπου). Ακολουθήστε τις οδηγίες που δίνονται στο πιο κάτω link:

http://www.tinydeal.com/miband-1s-heart-rate-sensor-si-4979.html

Προσοχή γιατί σε ελάχιστα δευτερόλεπτα πωλούνται τα 100 τεμάχια!

Στο gearbest πωλείται στα €22.24.

http://www.gearbest.com/smart-wristband/pp_263275.html

Επεξεργασία 18/11/2015 Ώρα: 13:40

Πως κατάφερα να πάρω την προσφορά με την 1η προσπάθεια

1) Είδα στον πίνακα flash sale time table που αναγράφεται η ώρα που ενεργοποιείται η προσφορά καθώς και το κουπόνι που ισχύει για την συγκεκριμένη μέρα.

2) Μπήκα στην ιστοσελίδα 10-15 λεπτά πριν να ενεργοποιηθεί η προσφορά. Έκανα login στον λογαριασμό μου στο tinydeal.

3) Άνοιξα την ιστοσελίδα GMT + 8 για να βλέπω ακριβώς την ώρα με ακρίβεια δευτερολέπτου καθώς και την ημερομηνία.

4) Πρόσθεσα στο καλάθι μου το προϊόν

5) Στην συνέχεια, από το καλάθι μου, πάτησα Proceed to checkout για να μου επιτρέψει να βάλω το κουπόνι

6) Έβαλα το κουπόνι στο κουτί Coupon code και μόλις πήγε ακριβώς η ώρα που αναγράφεται στον πίνακα πάτησα Apply για να μου κάνει την έκπτωση και προχώρησα στην αγορά (με Paypal).

Σημείωση: Όσοι νομίζουν ότι δεν αξίζει προσφορά ή ότι είναι χάσιμο χρόνου να δοκιμάσουν γιατί δεν θα είναι μέσα στους εκατό ας μην το κάνουν. Απλά βρήκα κάτι που θεώρησα ότι είναι προσφορά και το έβαλα για τους φίλους που πιστεύουν ότι είναι κάτι που αξίζει και το χρειάζονται. 

Επεξ/σία από matrixxx
Τα κοκκινα
  • Like 7
  • Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχω παψει να ασχολουμαι με τα 10-50-100 κομματια σε αυτα τα site.

εντελως τσαμπα κοπος εκτος αν κατοικεις στο καφαο :P  (οτι και καλα θα προλαβεις και ετσι)

• Like 4
Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι κυρίως για την μέτρηση των παλμών με κάτι οικονομικό και όσο γίνετε αξιόπιστο. Τέτοιες συσκευές έχουν σωστές μετρήσεις; λογικό είναι να υπάρχει μια απόκλιση.

Με το προηγούμενο μοντέλο έχω διαβάσει αρνητικά σχόλια για την μπαταρία του.ότι πεφτει η απόδοση της γρήγορα και μερικές φορές νεκρωνει ξαφνικά.

Αυτό έχει μεγαλύτερη ή άλλο τύπο μπαταρίας;

Το tinnydeal Είναι αξιόπιστο στο να μας στείλει αυθεντικό και όχι μούφα band;

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι κυρίως για την μέτρηση των παλμών με κάτι οικονομικό και όσο γίνετε αξιόπιστο. Τέτοιες συσκευές έχουν σωστές μετρήσεις; λογικό είναι να υπάρχει μια απόκλιση.

Με το προηγούμενο μοντέλο έχω διαβάσει αρνητικά σχόλια για την μπαταρία του.ότι πεφτει η απόδοση της γρήγορα και μερικές φορές νεκρωνει ξαφνικά.

Το αντίθετο συμβαίνει με την μπαταρία.Εγώ που δεν το χρησιμοποιώ για ειδοποιήσεις απο το smartphone(δεν εχω μόνιμα ανοιχτό το bluetooth) μου κρατάει ακόμα πάνω απο μήνα.(btw για ξυπνητήρι με έχει βολέψει απίστευτα η δόνηση.)Μου έχει τύχει να μην περάσει τα δεδομένα του ύπνου ή των βημάτων αλλά την επόμενη μέρα που ξανακάνω sync τα περνάει κανονικά.

Δημοσ.

καλα μια αποκλιση θα την εχεις οκ. γενικα ομως ειναι σουπερ το εργαλειακι.το εχω χρησιμοποιησει φουλ σε ταξιδια και με μια φορτιση βγαζει παρα πολλες μερες και με αρκετα sync κιολας.

το τινυδεαλ εμενα που το ειχα παρει μια χαρα το εστειλε αυθεντικο στο κουτακι του πριν κανα χρονο.

Δημοσ.

Για να καταλάβω πως λειτουργεί..

Το φοράμε και όποτε θέλουμε ανοίγουμε το bluetooth στο κινητό και κάνει sync?

Πόσες μέρες δεδομένα μπορεί να κρατήσει μέχρι να κανει sync?

Το bluetooth στο ρολόι είναι μόνιμα ενεργό?

Αξίζει/μπορούμε να κάνουμε sync και με το google fit και ποια η διαδικασία?

Δημοσ.

απο οσα εχω διαβασει, λειτουργει αυτονομα και κραταει δεδομενα 10 ημερων. αν το bluetooth του band ειναι μονιμα ενεργο δεν ξερω αλλα υποθετω ναι οσο το εχεις ενεργοποιημενο και το band. επισης εχω διαβασει οτι αν το φορας ολη την μερα θα σου μετραει αρκετα παραπανω βηματα γιατι οταν κουνας τα χερια καθιστος αυτο συνεχιζει και μετραει. (λογικο). αν το παρω θα το φοραω μονο οταν το χρειαζομαι ή και στον υπνο να δω τι μετραει κ εκει...

Δημοσ.

Με google fit κάνει κανονικά sync.Απλά δημιουργείς ενα account,κάνει αναζήτηση για το xiaomi και λειτουργεί κανονικά όπως με την επίσημη εφαρμογή της xiaomi.Στην αρχή που χρησιμοποιούσα και τις 2 εφαρμογές για να δω ποια θα με βολέψει,είδα αρκετή απόκλιση στα βήματα μεταξύ των 2 εφαρμογών(ακόμα δεν ξέρω ποια ήταν πιο ακριβής).

Δημοσ.

Οπότε δεν κατάλαβα, πότε είναι η επόμενη προσφορά?

Έχω προσθέσει στο αρχικό θέμα πως πήρα την προσφορά. Ακολούθησε τις οδηγίες που έγραψα. Πάντως σήμερα η προσφορά είναι στις 22:00 ώρα Ελλάδας και το κουπόνι είναι miband1s000419as

• Like 1
Δημοσ.

μολις εγινε η παραγγελια, σχεδον 19ευρω βγαινει. εκανα οτι λεει ο φιλος eagle eyes.  

βεβαια θα αργησει να ερθει. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...