Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω παρατηρήσει ότι ανοίγουν παρά παρά πολλά θέματα για κινητά σε 200 ευρώ, 300, 400... Οπότε, για οποίον ψάχνει κινητό θα ήταν καλύτερο να υπάρχει ένα ενιαίο θέμα που θα γράφουμε για το συγκεκριμένο budget ώστε να διαβάσει και πολλές γνώμες και να αποφύγουμε να ανοίγουν πολλά ίδια θέματα. Θα ήταν καλό να έχουμε ένα sticky για κάθε budget ξεχωριστά για να μην γίνει χαμός.

Ή πρότασή μου είναι

1)Για κάτω από 100

2)100-200

3)200-300

4)300-400

5)400-500

6)500 και άνω.

Τι λέτε;

Δημοσ.

Το καλύτερο θα ήταν να χρησιμοποιουνε το search και όχι ν' ανοίγονται νεα θέματα ;)

Εξάλλου δεν βγαίνουν κάθε μήνα νέα κινητά.

Σε μένα το λες; Αλλά απ'οτι φαίνεται δεν το κάνει και κανείς. Επίσης αν ψαξεις Galaxy s6 ή LG G4 θα βγάλει σφάλμα η αναζήτηση και είναι παρά πολύ σπαστικό να μην μπορείς να βρεις κάτι για μια συσκευή που ψαχνεις
Δημοσ.

Eμενα μου φενεται καλη ιδεα και πρακτικη απλα νομιζω πως οι τιμες θελουν αλλαγη σε καποια σημεια

πχ 100 με 200 ειναι αρκετα μεγαλη διαφορα:καποιος μπορει να διαθετει 150 ευρω κ κατω αλλα τα 200 να του φενονται υπερβολικα πολα

Δημοσ.

Μετά ξεφεύγει όμως, αν είναι να κάνεις θέμα ανά 50αρικο. Και εμένα μου φαίνεται ότι θα βοηθήσει πολύ αλλά δεν βλέπω πολλούς να συμφωνούν με την ιδέα μου.

Δημοσ.

Σαν ιδεα ειναι καλο απλα θα πρεπει να αλλαζει συχνα,ειδικα μιας και μερικοι κοιτανε και απο Κινα μερια οποτε τρεχα γυρευε. Και sticky να γινοταν παλι θα υπηρχαν παρα πολλοι που θα ρωταγαν σε ξεχωριστα θεμαρα οπως γινεται πχ στις καρτες γραφικων και στα gaming pc.

Δημοσ.

Σαν ιδεα ειναι καλο απλα θα πρεπει να αλλαζει συχνα,ειδικα μιας και μερικοι κοιτανε και απο Κινα μερια οποτε τρεχα γυρευε. Και sticky να γινοταν παλι θα υπηρχαν παρα πολλοι που θα ρωταγαν σε ξεχωριστα θεμαρα οπως γινεται πχ στις καρτες γραφικων και στα gaming pc.

Τι πράγμα να αλλάζει συχνά, εξήγησε μου πως το βλέπεις μήπως δεν έγιναν κατανοητά αυτά που γράφω; Δεν λεω να βάλουμε ένα θέμα που να έχει τις προτάσεις στα συγκεκριμένα χρήματα αλλά ένα θέμα που να ρωτάει για προτάσεις οποίος ψάχνει. Δηλαδή να αποφύγουμε νέα θέματα τύπου κινητό στα 200 ευρώ.
Δημοσ.

Τι πράγμα να αλλάζει συχνά, εξήγησε μου πως το βλέπεις μήπως δεν έγιναν κατανοητά αυτά που γράφω; Δεν λεω να βάλουμε ένα θέμα που να έχει τις προτάσεις στα συγκεκριμένα χρήματα αλλά ένα θέμα που να ρωτάει για προτάσεις οποίος ψάχνει. Δηλαδή να αποφύγουμε νέα θέματα τύπου κινητό στα 200 ευρώ.

Θα σου πω. Εστω λοιπον οτι εχουμε τωρα το galaxy s6 στα 455ευρω. Μετα απο 2 μηνες μπορει να πεσει στα 390(αρα στην κατηγορια μεχρι 400ευρω οπως και του G4)αλλα αν ανοιχτει τωρα θα ειναι στην κατηγορια 450ευρω περιπου,κοινως θα χρειαστει Update στην λιστα. Το ιδιο και οταν βγαινουν νεα κινητα βλεπε τα νεα Nexus πχ τι τιμη θα εχουν στην αρχη και τι τιμη μετα.Το ιδιο και στα Windows phones 950 και Xl. 

Αυτο εννοω με το ολο θεμα Update. 

Αν υπηρχε πχ ενας moderator οπως στις καρτες γραφικων και να ανοιγε ενα sticky topic με τιτλο Βοηθεια στην επιλογη νεου κινητου/smartphone ή καπως ετσι ναι θα αξιζε αλλα και ετσι ακομα σου λεω οτι παλι θα ανοιγανε τυχαια θεματα.

Δημοσ.

πολυ ωραια ιδεα. θα μπορουσε επισης να ανανεωνεται καθε 4μηνοη 6μηνο πχ ωστε να μπορει να μπει και καποιο καινουριο κινητο στις προτασεις αλλα και να υπαρχει επιλογη/διακριση σε android-windows-ios η μεγαλες αλυσιδες/κινεζικα για καλυτερο focus

Δημοσ.

Οτι θα βοηθαγε να γλυτωναμε απο τα κλασσικα Android ναυαρχιδες vs Iphones ή S6 vs G4 αυτο εννοειται αλλα που τετοια τυχη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...