nibala Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 καλησπέρα! θέλω να πάρω καινούργιο κινητό κι είμαι ανάμεσα σε huawei p8 lite/ microsoft 640 lte. παιχνίδια δεν παίζω- mail/facebook/viber και αξιοπρεπείς φωτογραφίες θέλω. κι αν γίνεται να μην πάρω καινούργιο του χρόνου.... αν έχετε κάτι άλλο να προτείνετε μέχρι 200 ευρώ πολύ ευχαρίστως ακούω προτάσεις!! ευχαριστώ για το χρόνο σας!
SIP1995 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 καλησπέρα! θέλω να πάρω καινούργιο κινητό κι είμαι ανάμεσα σε huawei p8 lite/ microsoft 640 lte. παιχνίδια δεν παίζω- mail/facebook/viber και αξιοπρεπείς φωτογραφίες θέλω. κι αν γίνεται να μην πάρω καινούργιο του χρόνου.... αν έχετε κάτι άλλο να προτείνετε μέχρι 200 ευρώ πολύ ευχαρίστως ακούω προτάσεις!! ευχαριστώ για το χρόνο σας! Εξαρτάται τι θέλεις, Android ή Windows Phone ? Από μια γρήγορη αναζήτηση στο skroutz, ξεχώρισα αυτά..... Microsoft Lumia 640 XL (dual-sim) -> 179€ https://www.skroutz.gr/s/6536691/Microsoft-Lumia-640-XL-3G-Dual-8GB.html Microsoft Lumia 640 4G -> 150€ https://www.skroutz.gr/s/6487975/Microsoft-Lumia-640-LTE-8GB.html Sony Xperia M4 Aqua -> 196€ https://www.skroutz.gr/s/6871862/Sony-Xperia-M4-Aqua-8GB.html Motorola Moto G (3rd gen 2015) -> 176€ https://www.skroutz.gr/s/7282995/Motorola-Moto-G-3rd-Gen-8GB.html Meizu M2 Note -> 198€ https://www.skroutz.gr/s/7187498/Meizu-M2-Note-16GB.html Meizu M2 -> 171€ https://www.skroutz.gr/s/7750919/Meizu-M2-16GB.html
kataramenos32 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 καλησπέρα! θέλω να πάρω καινούργιο κινητό κι είμαι ανάμεσα σε huawei p8 lite/ microsoft 640 lte. παιχνίδια δεν παίζω- mail/facebook/viber και αξιοπρεπείς φωτογραφίες θέλω. κι αν γίνεται να μην πάρω καινούργιο του χρόνου.... αν έχετε κάτι άλλο να προτείνετε μέχρι 200 ευρώ πολύ ευχαρίστως ακούω προτάσεις!! ευχαριστώ για το χρόνο σας! Οι επιλογες σου ειναι Meizu M2 Note και P8 lite απο android και 640 XL και μονο XL.Το απλο 640 το αποκλειουμε λογω καμερας.Το Μ4 μακρια απο εμας οπως και οτιδηποτε της Sony που δεν ειναι η ηταν ναυαρχιδα.Το Moto G καλο χρυσο αλλα δεν πας σε 1GB RAM εφοσον μπορεις να πας σε 2 και ας εχει nearly stock android.Επισης βγαζουμε εκτος και το απλο Meizu M2 εφοσον με ελαχιστα παραπανω χρηματα πας στο καλυτερο M2 Note
SIP1995 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Οι επιλογες σου ειναι Meizu M2 Note και P8 lite απο android και 640 XL και μονο XL.Το απλο 640 το αποκλειουμε λογω καμερας.Το Μ4 μακρια απο εμας οπως και οτιδηποτε της Sony που δεν ειναι η ηταν ναυαρχιδα.Το Moto G καλο χρυσο αλλα δεν πας σε 1GB RAM εφοσον μπορεις να πας σε 2 και ας εχει nearly stock android.Επισης βγαζουμε εκτος και το απλο Meizu M2 εφοσον με ελαχιστα παραπανω χρηματα πας στο καλυτερο M2 Note Απλά παρέθεσα τις επιλογές που υπάρχουν, από εκεί και πέρα σαφώς και θα αποκλειστούν κάποιες από αυτές.
2.1Ohm Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Οι επιλογες σου ειναι Meizu M2 Note και P8 lite απο android και 640 XL και μονο XL.Το απλο 640 το αποκλειουμε λογω καμερας.Το Μ4 μακρια απο εμας οπως και οτιδηποτε της Sony που δεν ειναι η ηταν ναυαρχιδα.Το Moto G καλο χρυσο αλλα δεν πας σε 1GB RAM εφοσον μπορεις να πας σε 2 και ας εχει nearly stock android.Επισης βγαζουμε εκτος και το απλο Meizu M2 εφοσον με ελαχιστα παραπανω χρηματα πας στο καλυτερο M2 Note H camera αν και 8 mplx δν ειναι ασχημη τα πιξελ δν ειναι το παν! Ειναι αρκετα καλη πολυ πανω απο το μετριο στα ιδια επιπεδα (μν πω κ κλτρα) απο το ρ8 και το Μ2 νοτε μου! Απλα πρεπει να ξεκολισουμε τα MEGAPIXEL δν κανουν την καμερα!
vaas93 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Αν δεν θέτεις ζήτημα λειτουργικού lumia 640 lte με τα χίλια. Δεν υπερτερεί σε τίποτα το p8 lite και είναι πολύ ακριβότερο. Την 8άρα κάμερα του 640 θα την ήθελα πολλές android ναυαρχίδες. Πρώτον όπως ειπώθηκε τα pixel δεν ορίζουν την ποιότητα των φωτογραφιών. Ίσα ίσα τα πολλά pixel σε τόσους μικρούς φακούς μόνο κακό κάνουν στην ποιότητα και όχι καλό. Και δεύτερον παίζει μεγαλό ρόλο το λειτουργικό. Σε windows phone οι φωτογραφίες φυσάνε. Να συγκρίνω τώρα φωτογραφίες του lumia 640 με το galaxy s5 και να είναι καλύτερες στο lumia.
kataramenos32 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δεν ανεφερα πουθενα τα megapixel σαν μετρο συγκρισης.Το απεκλεισα γιατι τι στιγμη που μπορει να παει στο 640XL που εχει πολυ καλυτερη καμερα και κυριως πολυ καλυτερη μπροστινη καμερα δεν υπαρχει λογος να παει στο απλο.Δεν πεταω ιδεες εδω μεσα επειδη απλα μου κατεβηκαν στο κεφαλι.Τα εχω ψαξει αυτα που λεω
2.1Ohm Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δεν ανεφερα πουθενα τα megapixel σαν μετρο συγκρισης.Το απεκλεισα γιατι τι στιγμη που μπορει να παει στο 640XL που εχει πολυ καλυτερη καμερα και κυριως πολυ καλυτερη μπροστινη καμερα δεν υπαρχει λογος να παει στο απλο.Δεν πεταω ιδεες εδω μεσα επειδη απλα μου κατεβηκαν στο κεφαλι.Τα εχω ψαξει αυτα που λεω Nαι ομως εχει και τεραστια οθονη που σε πολλους δν αρεσει αυτο! Στην κυρια καμερα εχει μικρες διαφορες το XL με το απλο στν μπροστινη δν εχω ιδεα ποτε δν κοιταξα την μπροστινη καμερα σε κινητο και η αποσιας τις τελειως δν θα με πειραζε μονο για skype κ αυτο σπανια..
Giwrgos George Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Nαι ομως εχει και τεραστια οθονη που σε πολλους δν αρεσει αυτο! Στην κυρια καμερα εχει μικρες διαφορες το XL με το απλο στν μπροστινη δν εχω ιδεα ποτε δν κοιταξα την μπροστινη καμερα σε κινητο και η αποσιας τις τελειως δν θα με πειραζε μονο για skype κ αυτο σπανια.. Μόνο μικρές δεν τις λες τις διαφορές μεταξύ των καμερών των δυο 640xl και 640!! 640xl 13mp, f2.0, μέγεθος αισθητήρα 1/3,μπροστινή κάμερα 5.0mp VS 640 8mp, f2.2 μέγεθος αισθητήρα 1/4, μπροστινή κάμερα 0.9mp
AlienTechGR Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Το 640 έχει πολύ καλές κάμερες (και η μπροστινή αλλά και η πίσω) αλλά το θέμα με τη συγκεκριμένη συσκευή είναι,ότι η εφαρμογή του Facebook πχ,για Windows Phone δεν είναι και ότι καλύτερο όποτε για μένα,καλύτερα ας πάει στο P8 Lite ή σε κάποιο κινεζικό που προτάθηκε. Γενικά,αν δε φτιάξει η κατάσταση των εφαρμογών,τα Windows Phone δεν έχουν και πολύ μέλλον.Και δεν εννοώ μόνο από άποψη ποσότητας εφαρμογών αλλά και όσο αναφορά το θέμα των αναβαθμίσεων των εφαρμογών (έχω δει αρκετές "μεγάλες" εφαρμογές από γνωστές εταιρείες,να έχουν 2 χρόνια να ενημερωθούν).
d_gkal Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 640/xl απο μενα. αξιζει! 640/xl απο μενα. αξιζει! 640/xl απο μενα. αξιζει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα