Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω δημιουργήσει έναν sever ο οποίος περιέχει και την αντίστοιχη βάση σε MS SQL 2008 R2 Management Studio.

Το connection string είναι ως εξής: Server= "onoma_server";uid="username";password=;Database="onoma_vasis".

Στον server onoma_server υπάρχει μια database, η onoma_vasis,η οποία περιέχει tables κτλπ.Χρησιμοποιώντας στο πρόγραμμα τον sql adapter,κάνω μερικά queries προκειμένου να γίνεται ανάκτηση δεδομένων αλλά και επεξεργασία αυτών.Φυσικά εγώ σαν προγραμματιστής έχοντας εγκατεστημένο το SQL 2008 R2 Management Studio,μπορώ να βλέπω τις αλλαγές στην βάση.

Οι ερωτήσεις μου είναι 2:

1.Ο χρήστης που χρησιμοποιεί το πρόγραμμα,θα πρέπει να έχει εγκατεστημένο το SQL 2008 R2 Management Studio και να βλέπει και εκείνος τις αλλαγές ή του αρκεί το .exe που προκύπτει από το Visual Studio(εφόσον δεν τον ενδιαφέρει τι γίνεται στην βάση)?

2.Αν έχει μόνο το .exe , οι αλλαγές που θα κάνει στο πρόγραμμα θα αποθηκεύονται και στην database?

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν έχεις στήσει το connection string σωστά στο τερματικό ναι.

Αλλά δεν χρειάζεται μόνο το .exe

Καλύτερα να φτιάξεις ένα setup project και να το βάλεις να κάνει την εγκατάσταση, μαζί με τα απαραίτητα αν λείπουν (π.χ. .ΝΕΤ framework).

Δημοσ.

Μάνο το database engine θα εγκαταστήσεις. Το management το χρειάζεσαι μόνο για την δημιουργία της βάσης αν δεν ξέρεις πως να την δημιουργήσεις από την γραμμή εντολών. Φτιάξε και ένα .ini αρχείο που θα περιέχει το  connection string.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...