lektikos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα στην παρέα, να ρωτήσω κάτι αν ξέρετε, προσπαθώ να αναζητήσω ή να κατεβάσω υπότιτλο από το εν λόγω site και με το που κάνω search ή πατώ για να κατέβει ένας οποιοσδήποτε υπότιτλος, μου κάνει redirect στο http://small-industry.com/?hg=0&nr=0, χωρίς να μου δείχνει τίποτα άλλο. Υπάρχει περίπτωση να έχει αντιμετωπίσει κάποιος κάτι παρόμοιο? Ευχαριστώ.
Xristaras12 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 ισχύει,σε στέλνει στην σελίδα που παραθέτεις. αλλα απ οτι είδα με αφήνει να κατεβάσω κανονικά. 1
overpower Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Εγω παταω να κατεβει ο υποτιτλος και δεν ανοιγει τπτ αλλο. Απλα κατεβαινει το rar. Χρησιμοποιω το ublock origin
VasKag Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Εγω με adblock, δεν εχω παρατηρησει κανενα θεμα τοσο στη σελιδα για τις ταινιες οσο και για τις σειρες. Κανενα redirect εδω και ενα χρονο.
lektikos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Εγω παταω να κατεβει ο υποτιτλος και δεν ανοιγει τπτ αλλο. Απλα κατεβαινει το rar. Χρησιμοποιω το ublock origin ναι, κανονικά έτσι πρέπει να γίνεται και 'γω χρησιμοποιώ το unblock origin, το οποίο μάλλον δεν παίζει ρόλο, γιατί το απενεργοποίησα και πάλι το ίδιο γίνεται.
ZeusX Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Σε εμένα σίγουρα παίζει ρόλο το Adblock Plus. Είμαι με Firefox και έχω ενεργοποιημένο το Adblock Plus και όταν επιλέγω να κατεβάσω μία έκδοση υποτίτλου, δεν μου εμφανίζει το κουμπί "Download Now". Επιλέγω στο Adblock Plus "Disable on small-industry.com", κάνω ανανέωση τη σελίδα και πλέον εμφανίζεται το κουμπί κανονικά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα