Cristina Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Δεν έχει πολύ καιρό που κυκλοφόρησαν ένα album που κάνουν το εξής ασυνήθιστο: Διασκευάζουν τον εαυτό τους! Έχει τίτλο "This Left Feels Right: Greatest Hits With a Twist" και περιέχει 12 παλιότερες επιτυχίες τους σε μια νέα εκτέλεση, εντελώς διαφορετική από αυτήν που ξέραμε μέχρι σήμερα. Μερικά τραγούδια μάλιστα, θα έλεγα πως είναι αγνώριστα, όπως το "You Give Love A Bad Name" που έχει πολλά στοιχεία country. Δυσκολεύτικα πολύ για να βρω ομοιότητες. Ενδιαφέρουσα εκτέλεση το "Always" που μου άρεσε πολύ περισότερο από την 1η. Το "Keep The Faith" θα το ακούσετε όπως ίσως δεν θα μπορούσατε να το φανταστήτε ποτέ. Ένα ντουέτο με την Olivia D'Abo δίνει άλλη διάσταση στο "Livin On A Prayer". Μην παραλείψετε να ακούσετε το "It's My Life"! Μάλλον η καλλίτερη μπαλάντα του album που επίσης μου αρέσει καλλίτερα έτσι από ότι στο "Crush"! Στο σύνολό του, μου άφησε πολύ καλή εντύπωση. Και μόνο για την ιδέα να διασκευάσουν τον εαυτό τους με κέντρισε στο να το προσέξω. Traklist Wanted Dead or Alive Livin' on a Prayer Bad Medicine It's My Life Lay Your Hands on Me You Give Love a Bad Name Bed of Roses Everyday Born to Be My Baby Keep the Faith I'll Be There for You Always 9/10
Ioannis Jr. Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Τους τελείωσαν οι ιδέες και κάνουν επανακυκλοφορίες διασκευές παλιών κομματιών?
Cristina Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Αν θα το ακούσεις, θα διαπιστώσεις πως δεν τους τελείωσαν οι ιδέες Θα καταλάβεις πως δεν είναι διασκευές στην πραγματικότητα αλλά μια άλλη άποψη των τραγουδιών τους. Άλλωστε δεν πήραν ξένα τραγούδια αλλά τα δικά τους.
Ioannis Jr. Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Για κοίτα λίγο τις κυκλοφορίες των τελευταίων μηνών! Ένα 50% είναι επανακυκλοφορίες άλμπουμ με remixes, με dvd δώρο και άλλες τέτοιες μπούρδες… βεβαία άλλοι κάνουν ίσος πιο ενδιαφέρον πράγματα όπως οι bon jovi εδώ, αλλά γενικά μπαφιάσαμε με τις επανακυκλοφορίες. J Σχετικό μου άρθρο που αναφέρω μερικά παραδείγματα μπορεί να βρεθεί εδώ.
Cristina Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Ναι... Δεν διαφωνώ... Ένας λόγος που δεν παρακολουθώ αυτά τα είδη, είναι και αυτός. Όμως, αυτό το album, ΚΑΜΙΑ σχέση με αυτά...
TheBoyFromSalina Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Poy na plirwneis twra dikaiwmata se ksenous.... PLaka plaka, oso kai na mi maresoun oi Bon Jovi, tis proalles pou epsaxna to Keep the faith gia ena filo, vrika kai tin kainourgia ektelesi kai borw na pw oti einai toulaxiston ebnefsmeni.
Cristina Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Σχετικό μου άρθρο που αναφέρω μερικά παραδείγματα μπορεί να βρεθεί εδώ. Μόλις διάβασα και το αρθράκι σου Δεν είναι τόσο τραγικά. Απλώς υπάρχουν πολλοί καλλιτέχνες (; ) πλέον που με κάποιον τρόπο πρέπει να ζήσουν. Αυτό δεν σημαίνει σε καμιά περίπτωση πως δεν αξίζουν κάποια από αυτά. Μάλιστα, υπάρχουν φορές που η διασκευή είναι καλλίτερη από την 1η εκτέλεση. Επίσης να πω, πως είναι άδικο να βάζουμε τις επανακυκλοφορίες στο ίδιο καζάνι με τις διασκευές. Υ.Γ.: Γιώργο, πιάσε κόκκινο! Μαζί κάναμε το προηγούμενο post!
Ioannis Jr. Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Αυτά που έχω γράψει δεν είναι καν το 10-20%!! Αλλά σιγά μην καθόμουνα να βρίσκω όλη την τωρινή δισκογραφία. Είναι πάρα πολλά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.