Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν προσπαθώ να ρυθμίσω ρούτερ θέλω να τα ρυθμίσω σε VoIP client απο το pc δουλεψε την πρωτη φορα αλλα για καποιο λογο τωρα δεν δουλευει και οταν δουλευε μονο ενα μπιπ εκανε χτυπουσε για 2 δευερολεπτα το τηλ και έκλεινε

και επίσης θελώ να δοκιμάσω μηπως λεω μηπως γίνεται εκτος του δικτύου του σπιτιού

η ιδια λογικη ειναι ειτε σε voip client ειτε σε ρουτερ.απλα στον voip client δεν θα μπορει να βγει απο το 8/41.σε forthnet με τον παλιο voip server μου επαιζε και απο το κινητο οπως και να ρυθμισω ενα αλλο ρουτερ.τωρα σιγα σιγα που πανε σε νεο server ο οποιος δεν παιζει απο 8/35 αλλα απο 8/36 εκει δεν θα παιξει ουτε απο κινητο.ο παλιος επαιζε κανονικα απο 8/35 οπως επαιζε και απο δικτυο τηλεφωνου.δηλαδη δεν ειχαν μπλοκαρει να μην γινεται register απο μη forthnet ip's

Το χα κάνει παλαιότερα κ δούλευε από το κιν ΑΛΛΑ μόνο αν ειμουν σε ,wifi cyta ,external ip ,dld ήθελε από cyta τώρα δίνω 1€ τ μήνα κ έχω cyta4u

μαλλον εκοβαν να μην μπορεις να κανεις register απο αλλη ip εκτος ranges cyta.

Πρώτη φορά ακούω για το Cyta 4U ωραία υπηρεσία, αλλα θέλω να μου πείς πως το έκανες απο το κιν

με το Cyta4u γινεται απο application>αλλα στα κινητα τουλαχιστον σε καποιες εκδοσεις android οπως jelly bean και ics ειχε μεσα επιλογη για να σεταρεις voip τηλεφωνια αλλα εκει πρεπει να εχεις τα στοιχεια.ασχετο δηλαδη με το Cyta4u.τωρα στο lg που εχω και εχει Lollipop δεν ειχα βρει κατι αν και δεν το εχω ψαξει παραπανω.απλα αν δεν εχεις το cyta 4u μαλλον δεν θα σε αφησει να κανεις Register απο εξωτερικη ip.ισως το εχουν κανει με application για να μην σου δωσουν τα στοιχεια του voip για να μην κανεις οτι θες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...