Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα μπω κατευθείαν στο θέμα βρήκα τις ρυθμίσεις VoIP της Cyta αλλά δεν μπορώ να τις χρησιμοποιήσω για κάποιο λόγο ορίστε.

Username: 0030(10ψήφιο νούμερο τηλεφώνου)

Authorization username:0030(10ψήφιο νούμερο τηλεφώνου)@fmc.cyta.com.gr

http://imgur.com/a/Tqh20

• Like 1
Δημοσ.

πρεπει να υπαρχει και sip server και Port για τον sip server.επισης μπορει να εχουν βαλει οτι  η τηλεφωνια να βγαινει μονο μεσα απο vpi 8 vci 36 οποτε αν δεν φτιαξεις αυτο το interface να μην παιξει ποτε.δεν ειναι παντα ευκολο και δεν φτανουν μονο τα στοιχεια.

Δημοσ.

Επίσης νομίζω για να γίνει το authentication πρέπει να κάνεις "μασκάρεμα" στη mac για να έχει mac από ρούτερ Cyta.

Το λέω με επιφύλαξη, δε γνωρίζω τίποτα επί του θέματος, απλά το δίνω σαν πληροφορία μήπως και φανεί χρήσιμο.

Δημοσ.

Επίσης νομίζω για να γίνει το authentication πρέπει να κάνεις "μασκάρεμα" στη mac για να έχει mac από ρούτερ Cyta.

Το λέω με επιφύλαξη, δε γνωρίζω τίποτα επί του θέματος, απλά το δίνω σαν πληροφορία μήπως και φανεί χρήσιμο.

παλια ναι το ηθελε.αν δεν ειχες mac address απο αυτες που ειναι της cyta δεν επαιζε.καποιοι ειπαν οτι μετα καταργηθηκε αυτο αλλα δεν το εχω ψαξει.μια φορα ενα ατομο που ειχε γραψει εδω μεσα οτι το εκανε ειχε κανει και mask την Mac.δεν ειδα αλλον να εχει γραψει οτι δοκιμασε ξανα.

Δημοσ.

Θα μπω κατευθείαν στο θέμα βρήκα τις ρυθμίσεις VoIP της Cyta αλλά δεν μπορώ να τις χρησιμοποιήσω για κάποιο λόγο ορίστε.

Username: 0030(10ψήφιο νούμερο τηλεφώνου)

Authorization username:0030(10ψήφιο νούμερο τηλεφώνου)@fmc.cyta.com.gr

http://imgur.com/a/Tqh20

Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις??

Σου λείπει πρώτα απ'όλα ένα σημαντικότατο κομμάτι. Το Password το οποίο είναι μοναδικό για κάθε πελάτη. Προφανώς αυτό που βλέπεις είναι η κρυπτογράφηση της ZTE για το Password και όχι το κανονικό. Κατά δεύτερον, αν θες να χρησιμοποιήσεις δικό σου VoIP Modem, πρέπει να φτιάξεις τουλάχιστον 2 VLAN. 8/35 για το Internet και 8/41 για την τηλεφωνία. Πληροφοριακά υπάρχουν επιπλέον τα 8/40 για την απομακρυσμένη διαχείριση του Modem από την Cyta και 8/36 για την IPTV που δίνουν (Cytavision)...

Ο Primary Proxy / SIP Server (για να γίνει το Register) είναι ο fmc.cyta.com.gr και ο Outbound Proxy (για τις εξερχόμενες) είναι ο sbg.fmc.cyta.gr. Πόρτα και για τους 2 είναι η 5060, μιας και η συγκεκριμένη πόρτα χρησιμοποιείται για το VoIP βάση διεθνών στάνταρ.

Mac Address Spoofing ΠΟΤΕ δεν ήθελε. Απο το 2009 που είμαι συνδρομητής, αφού πήρα τους κωδικούς μέσα απο το λευκό Pirelli που έδιναν τότε (δεν ήταν κρυπτογραφημένοι), παίζω με Draytek Vigor 2700vg από αυτά που έδινε η ALTEC στο οποίο πέρασα το κανονικό Firmware...

Δημοσ.

Mac Address Spoofing ΠΟΤΕ δεν ήθελε. Απο το 2009 που είμαι συνδρομητής, αφού πήρα τους κωδικούς μέσα απο το λευκό Pirelli που έδιναν τότε (δεν ήταν κρυπτογραφημένοι), παίζω με Draytek Vigor 2700vg από αυτά που έδινε η ALTEC στο οποίο πέρασα το κανονικό Firmware...

τοτε μαλλον ο αλλος τζαμπα εκανε Mac spoofing.γιατι ειχαν πει (δεν το ειχα τσεκαρει δεν εχω voip απο cyta)οτι επρεπε να ειναι απο τις Mac της cyta και οτι αργοτερα καταργηθηκε.επισης δεν ξερω αν στο vc της cyta πρεπει να υπαρχει Dhcp για να παρει δεκαρα διοτι οσο ισχυει και σε αλλον παροχο δεν παιζεις pppoe οπως ειναι το 8/35.σε  FORTHNet παλια η τηλεφωνια μπορουσε και εβγαινε και απο το 8/35 κανονικα δηλαδη απο το vc του ιντερνετ αλλα σιγα σιγα αλλαζει και βγαινει/θα βγαινει μονο απο 8/36

Δημοσ.

τοτε μαλλον ο αλλος τζαμπα εκανε Mac spoofing.γιατι ειχαν πει (δεν το ειχα τσεκαρει δεν εχω voip απο cyta)οτι επρεπε να ειναι απο τις Mac της cyta και οτι αργοτερα καταργηθηκε.επισης δεν ξερω αν στο vc της cyta πρεπει να υπαρχει Dhcp για να παρει δεκαρα διοτι οσο ισχυει και σε αλλον παροχο δεν παιζεις pppoe οπως ειναι το 8/35.σε  FORTHNet παλια η τηλεφωνια μπορουσε και εβγαινε και απο το 8/35 κανονικα δηλαδη απο το vc του ιντερνετ αλλα σιγα σιγα αλλαζει και βγαινει/θα βγαινει μονο απο 8/36

Aν μιλάς για το VC της τηλεφωνίας (8/41) προφανώς και πρέπει να είναι σε DHCP για να πάρει 10άρα IP...

Δημοσ.

ναι για το vc της τηλεφωνιας οτι διαφερουν οι ρυθμισεις του απο το 8/35 του ιντερνετ.εκτος αν η Cyta αφηνει να βγει η τηλεφωνια απο το Pvc 8/35 περα απο το 8/41 που λες

Δημοσ.

δεν προσπαθώ να ρυθμίσω ρούτερ θέλω να τα ρυθμίσω σε VoIP client απο το pc δουλεψε την πρωτη φορα αλλα για καποιο λογο τωρα δεν δουλευει και οταν δουλευε μονο ενα μπιπ εκανε χτυπουσε για 2 δευερολεπτα το τηλ και έκλεινε

και επίσης θελώ να δοκιμάσω μηπως λεω μηπως γίνεται εκτος του δικτύου του σπιτιού

Δημοσ.

δεν προσπαθώ να ρυθμίσω ρούτερ θέλω να τα ρυθμίσω σε VoIP client απο το pc δουλεψε την πρωτη φορα αλλα για καποιο λογο τωρα δεν δουλευει και οταν δουλευε μονο ενα μπιπ εκανε χτυπουσε για 2 δευερολεπτα το τηλ και έκλεινε

και επίσης θελώ να δοκιμάσω μηπως λεω μηπως γίνεται εκτος του δικτύου του σπιτιού

Το χα κάνει παλαιότερα κ δούλευε από το κιν ΑΛΛΑ μόνο αν ειμουν σε ,wifi cyta ,external ip ,dld ήθελε από cyta τώρα δίνω 1€ τ μήνα κ έχω cyta4u

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...