Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πηγαινω πινακας ελεγχου--> ηχος--> δεξι κλικ στο ηχειο και παταω δοκιμη συσκευης και λεει "η αναπαραγωγη δοκιμαστικου ηχητικου σηματος απετυχε"

Μηπως με ενα system restore φτιαξει αλλα να υποθεσω πως το εκανες...

ναι αλλα τιποτα και με αυτο δυστυχως

Δημοσ.

Για δοκίμασε μήπως δεν ξεκινάει σωστά ο οδηγός, με κάποιο πρόγραμμα όπως το Ccleaner, να απενεργοποιήσεις τα προγράμματα στην εκκίνηση, ένα ένα να δεις μήπως κάποιο το εμποδίζει από το να ξεκινήσει σωστά.

Δημοσ.

πατησα msconfig  και απενεργοποιησα ολα τα προγραμματα στη εκκινηση. παλι τιποτα...κατι εχει παθει και σκαλωνει. εβγαλα ολα τα drivers και τα περναω παλι μηπως γινει καποιο θαυμα,

αν κανω αναβαθμιση σε 7 θα χαθουν τα προγραμματα που εχω και κυριως της βασης δεδομενων? αν κατεΒασω vista και κανω επιδιορθωση θα χαθει?υπαρχει περιπτωση να επιδιωρθωθει χωρις να κανω ζημια στην βαση

επισεις απο το control panel της ρεαλτεκ οταν παταω να κανει δοκιμη δεν κανει καθολου την εξομοιωση. δεν αναβουν τα ηχεια οπως γινεται συνηθως. τα παταω και τελος

Δημοσ.

Αν κάνεις την αναβαθμιση με την μέθοδο ενημέρωσης δεν χάνεις τιποτα.Απλα πετάει οτιδεν χρειάζεται και συμπληρωνει τα καινούρια. απλα μετα δεν εχει επιστροφη. Τρεξε το windows advisor να βρεις τυχον ασυμβατότητες σε προγραμματα εχεις ήδη.Αλλιως ξανακανε ενα-ενα ολα οσα σου εχουν πει τα παιδιά πιο πάνω.

Δημοσ.

θα το αφησω για λιγο γιατι δεν εχω την ηρεμια που πρεπει. εχουν σπασει τα νευρα μου.θα ψαξω μηπως ειναι ευκολοτερο να βρω την βαση και να την αντιγραψω να δω οτι λειτουργει σε αλλον μηπως και κανω φορματ

Δημοσ.

Αφαίρεσε την έξτρα κάρτα ήχου που τοποθέτησες και δοκίμασε με την ενσωματωμένη ,υπάρχει μια μικρή περίπτωση να έχουν φάει σκάλωμα η drivers.Το jack στην πράσινη θύρα το έχεις σωστά?Επίσης αν έχεις και front audio panel στο κουτί δοκίμασε να συνδέσεις και εκεί το καρφάκι να δεις αν σου δίνει ήχο κανονικά η έξοδος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...