Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, εχω ενα pc  που εχει προβλημα με τον ηχο. Δεν παιζει καθολου ηχος (ουτε mp3 ουτε σε video  ουτε στα windows). Εβαλα ενα linux live cd  και παιζει κανονικα. εβαλα παλι τα  drivers αλλα παλι τιποτα. Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να κανω φορματ. Εβαλα και καρτα ηχου αλλα παλι τπτ. Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να παιζει; 

μητρικη--> gigabyte ga-g31m-s2l

Δημοσ.

οχι, ολα φαινεται να λειτουργουν κανονικα αλλα δεν βγαζει ηχο. οταν συνδεω το 3.5 πισω μου βγαζει pop-up  οτι συνδεθηκε οπως ειναι φυσιολογικο. εχω τρελαθει απο το πρωι

Δημοσ.

δοκιμασε να διαγραψης τα driver απο τι μητρικη μετα κανε επανεκκινηση οταν αναψη το pc περιμενε να φορτωσουν τα βασικα driver τον vista για τον ηχο τοτε δοκιμασε αν εχει ηχο το pc 

Δημοσ.

Καλησπερα, εχω ενα pc  που εχει προβλημα με τον ηχο. Δεν παιζει καθολου ηχος (ουτε mp3 ουτε σε video  ουτε στα windows). Εβαλα ενα linux live cd  και παιζει κανονικα. εβαλα παλι τα  drivers αλλα παλι τιποτα. Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να κανω φορματ. Εβαλα και καρτα ηχου αλλα παλι τπτ. Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να παιζει; 

μητρικη--> gigabyte ga-g31m-s2l

Γιατί;

Μήπως έχεις συνδέσει καμία συσκευή όπως πχ ακουστικά και καταλάθως τα ρύθμισες να είναι default συσκευή και τώρα ψάχνει να βρει ακουστικά για να παίξει;

Δημοσ.

εχω ενα προγραμμα για βαση δεδομενων για το μαγαζι, αλλα δεν βρισκω που κανει αποθηκευση . και ειναι παρα πολλα αυτα που περιεχει που αν χαθουν χαθηκα. εχω παντα τα 2 ηχεια που εχω και τωρα. εκλεισα το βραδυ και σημερα δεν παιζουν.

Δημοσ.

ναι. συνδεω τα ηχεια μου τα βρισκει οτι ειναι στερεο και τιποτα. πηρα και μια καρτα ηχου αλλα και εκεινη δεν λειτουργει σε αυτo το λειτουργικο. εβαλα ντραιβερς κανονικα  και παλι τιποτα.

Δημοσ.

Κάτι έχεις απενεργοποιήσει. Κακώς χάλασες λεφτά για κάρτα ήχου από τη στιγμή που σε live έκδοση ο ήχος λειτουργεί. Αυτό σημαίνει πως δεν είναι θέμα HW. Σκέψου τις αλλαγές που έκανες πριν παρουσιαστεί το πρόβλημα. 

Δημοσ.

την αγορασα πριν κανω δοκιμη. το σιγουρο ειναι οτι δεν εκανα καμια αλλαγη. ισως εκανε καποιο update. υπαρχει τροπος να δω η και να σβησω οτι update εχει κανει μεχρι τωρα μηπως και σκαλωνει απο αυτο?

Δημοσ.

Πήγαινε στον πίνακα ελέγχου στους ήχους και δες πια συσκευή αναπαραγωγής σου έχει τσεκαρισμενη,πάτα δεξί κλικ σε όλες τις συσκευές που σου βρίσκει εκεί και τσεκάρετες μια μια πατώντας δοκιμή να δεις αν σε κάποια από αυτές σου βγάζει ήχο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...