Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συγκρίνεις διαφορετικά παιχνίδια , βάλε το ίδιο παιχνίδι στις ίδιες ρυθμίσεις που θυμάσαι ποσο απόδοση είναι η 660

αααααααα

ρε μηπως έχεις συνδέσει το καλώδιο της οθόνης με το βύσμα της μητρικής και όχι της ΑΤΙ390???? κουλό αλλά έχει τύχει να το δω και αυτό σε κάποιον που έλεγε ότι η ακριβοπληρωμένη κάρτα του σέρνεται! Αν το έχεις κάνει η 390 κοιμάται με τα τσαρούχια και σε εξυπηρετεί η ενσωματωμένη του επεξεργαστή.

• Like 1
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οχι φιλε μου ειναι σωστα συνδεδεμενη .

με τι καλωδιο την συνδεεις?

και ελεγξε θερμοκρασιες της καρτας γιατι χωρις καλο airflow παει ψηλα

Δημοσ.

Πολυ κουλο αυτο που γινεται.... Για τρεξε ενα GPU Z να δεις ποσο σου δινει τα ρολογια. Επισεις δοκιμασε αλλο καλωδιο, αν υπαρχει η δυνατοτητα συνδεσης με Display Port η Dvi D.

Δημοσ.

Για να λύσεις το θέμα, κάνε ξανά ένα φορμάτ, πέρνα όλους τους drivers για το σύστημα σου και κανένα πρόγραμμα, πέρνα και τους drivers για την κάρτα γραφικών και παίξε ένα παιχνίδι που ξέρεις ότι η 660 ήταν καλή.

Βγάλε καμιά φώτο και απάντησε εδώ τι έγινε. Καλού κακού τσέκαρε και τον σκληρό και τις μνήμες σου.

Τελευταίο αφήνω το τροφοδοτικό γιατί με την 660 μπορεί να μην μάξαρε (αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα εννοώ δεν θα το έδειχνε με την 660) αλλά με την 390 μπορεί να το δείχνει (θέλει και το 6pin και το 8-pin συνδεδεμένο η κάρτα για να παίξει!).

Δημοσ.

Τελικα παιδια μπορεσα και την εφτιαξα απ΄ οτι φαινετα,οποτε σας ευχαριστω ολους σας για την βοηθεια....

Κατι τελευταιο θελω να ρωτησω, η καρτα μου υποστηριζει 1,4 HDMI για 4Κ 30ΗΖ και Displayport 1,2 για 4Κ 60HZ, ενω η τηλεοραση μου εχει μονο HDMI 2.0 για 4Κ 60HZ και δεν εχει θυρα Displayport. Εγω εχω ενα καλωδιο HDMI 2.0 για 4Κ αλλα επειδη η καρτα απο HDMI δεν υποστηριζει τα 60ΗΖ (μονο απο Displayport εχει 60ΗΖ) γνωριζετε που μπορω να βρω Displayport to HDMI ανταπτορα που να υποστηριζει 4Κ 60ΗΖ.Μεχρι στιγμης εχω βρει τετοιο ανταπτορα αλλα μονο για 4Κ 30ΗΖ ,τα οποια τα βγαζει και το HDMI μου.

* Ελπιζω να μη σας κουρασα :)

Δημοσ.

Τελικα παιδια μπορεσα και την εφτιαξα απ΄ οτι φαινετα,οποτε σας ευχαριστω ολους σας για την βοηθεια....

Κατι τελευταιο θελω να ρωτησω, η καρτα μου υποστηριζει 1,4 HDMI για 4Κ 30ΗΖ και Displayport 1,2 για 4Κ 60HZ, ενω η τηλεοραση μου εχει μονο HDMI 2.0 για 4Κ 60HZ και δεν εχει θυρα Displayport. Εγω εχω ενα καλωδιο HDMI 2.0 για 4Κ αλλα επειδη η καρτα απο HDMI δεν υποστηριζει τα 60ΗΖ (μονο απο Displayport εχει 60ΗΖ) γνωριζετε που μπορω να βρω Displayport to HDMI ανταπτορα που να υποστηριζει 4Κ 60ΗΖ.Μεχρι στιγμης εχω βρει τετοιο ανταπτορα αλλα μονο για 4Κ 30ΗΖ ,τα οποια τα βγαζει και το HDMI μου.

* Ελπιζω να μη σας κουρασα :)

Επειδή μπορεί κάποιος άλλος στο μέλλον να έχει παρόμοιο πρόβλημα και να χρειαστεί και αυτός βοήθεια, δεν θα ήταν καλά να μας έλεγες και πως την έφτιαξες για να υπάρχει καταγεγραμμένο αυτό?

Είμαστε τεχνολογικό φόρουμ και βοηθάμε όσους έχουν ανάγκη αλλά δεν τα ξέρουμε και όλα. Καλησπέρα.

• Like 5
Δημοσ.

ΟΚ .... Λοιπον εκανα αλλο ενα φορματ και εβαλα ολους τους drivers και ολα τα σχετικα προγραμματα που ηταν στο cd της καρτας και εβαλα την τηλεοραση στα 2160p.Εβαλα επισης και 2 διαφορετικους connectors για power supply για να ειμαι σιγουρος οτι δεν υπαρχει περιθωριο λαθους.Η καρτα δουλευει καλα αλλα οπως ειπα και πριν δεν ξεπερναει τα 30 ΗΖ σε games λογω συνδεσιμοτητας στα 4Κ παντα . Αν καποιος γνωριζει καποιο site ή γενικα κατι ας επικοινωνισει.

• Like 3
Δημοσ.

Με το που το διάβασα εκεί μου πήγε το μυαλό με την μια, αλλα το βρήκες φίλε μου κομπλέ. Θες λογικά και αντάπτορα απο dp σε hdmi αλλά και hdmi 2.0 για να πάρεις τα 60 hz. Τι tv έχεις χαζό πάντως να είναι 4k και να μην έχε dp.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο που μου εστειλες φιλε μου δεν λεει αν τρεχει στα 60 ΗΖ γιατι αλλιως δεν το χρειαζομαι....οσο για την τηλεοραση εχω μια 40' LG  40ub800v-za και εχει μονο 3 HDMI 2.0 .... μονο στα 30 ΗΖ βρισκω παντως μεχρι τωρα.... :(

Δημοσ.

Αυτο που μου εστειλες φιλε μου δεν λεει αν τρεχει στα 60 ΗΖ γιατι αλλιως δεν το χρειαζομαι....οσο για την τηλεοραση εχω μια 40' LG  40ub800v-za και εχει μονο 3 HDMI 2.0 .... μονο στα 30 ΗΖ βρισκω παντως μεχρι τωρα.... :(

Customer Questions & Answers  κάτω στην σελίδα λένε πως το υποστηρίζει και πως θα το καταφέρεις διαλέγοντας 3840 x 2560 ανάλυση και όχι 4096.
Δημοσ.

Οκ τωρα το ειδα....αλλα λεει για 30 ΗΖ και καποιοι λενε για 60.....μπορει και να το δοκιμασω....ευχαριστω και παλι φιλε μου....

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε μου για να μην ανοιγω καινουριο θεμα, σκεφτομαι να παω στην αγορα της. Σου εχει βγαλει κανενα προβλημα εστω και θερμοκρασιας?

Δημοσ.

Φιλε μου για να μην ανοιγω καινουριο θεμα, σκεφτομαι να παω στην αγορα της. Σου εχει βγαλει κανενα προβλημα εστω και θερμοκρασιας?

την ειχα και εγω.κανενα προβλημα,το μονο πραγμα που θελει ειναι καλο airflow στο κουτι γιατι αλλιως η θερμοκρασια θα πιανει 90.με καλο αερισμο δεν ξεπερναει τους 72

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...