w95 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλη τη παρέα του φόρουμ είπα και εγώ να κάνω λογαριασμό για να μου λυθεί μια απορία αλλά και φυσικά να συμμετέχω σε άλλες συζητήσεις που τυχόν με ενδιαφέρουν.Θα το πάρω όλο από την αρχή.Είχα αγοράσει πριν 2 χρόνια περίπου το Optimus G Pro από το Πλαίσιο όταν είχε πρωτοβγεί λοιπόν χάλασε κάποια στιγμή εντός εγγύησης μου το αντικατέστησαν από την LG με όποιο άλλο ήθελα και έτσι πήρα το G3.Τώρα και αυτό μου παρουσίασε θέμα (ασχολίαστο αυτό...) και ξανά αντικατάσταση.Λοιπόν ξέρω την διαδικασία (περίπου δηλαδή από την άλλη φορά).Απλά η τιμή του G3 τώρα έχει πέσει σε σχέση με όταν το αγόρασα εγώ τώρα έχω μια απορία.Όταν το πάω θα μου πουν εντάξει πάρε όποιο άλλο θες στην τιμή που το πήρες τότε ή θα μου πουν ξέρεις έπεσε η τιμή του αν δε θες το ίδιο θα πάρεις κάτι άλλο με την τωρινή του τιμή;Και αν μου πουν το δεύτερο εγώ μπορώ να κάνω κάτι για αυτό ή θα πρέπει να το αποδεχτώ όπως μου το πουν; Σημείωση:Όταν επέστρεψα το G Pro τότε δε υπήρχε καν στο Πλαίσιο για αγορά και έτσι μου είπαν θα σου πιστώσουμε την τιμή αγοράς του και πάρε ότι θες εσύ μετά
2.1Ohm Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλη τη παρέα του φόρουμ είπα και εγώ να κάνω λογαριασμό για να μου λυθεί μια απορία αλλά και φυσικά να συμμετέχω σε άλλες συζητήσεις που τυχόν με ενδιαφέρουν. Θα το πάρω όλο από την αρχή.Είχα αγοράσει πριν 2 χρόνια περίπου το Optimus G Pro από το Πλαίσιο όταν είχε πρωτοβγεί λοιπόν χάλασε κάποια στιγμή εντός εγγύησης μου το αντικατέστησαν από την LG με όποιο άλλο ήθελα και έτσι πήρα το G3.Τώρα και αυτό μου παρουσίασε θέμα (ασχολίαστο αυτό...) και ξανά αντικατάσταση.Λοιπόν ξέρω την διαδικασία (περίπου δηλαδή από την άλλη φορά).Απλά η τιμή του G3 τώρα έχει πέσει σε σχέση με όταν το αγόρασα εγώ τώρα έχω μια απορία.Όταν το πάω θα μου πουν εντάξει πάρε όποιο άλλο θες στην τιμή που το πήρες τότε ή θα μου πουν ξέρεις έπεσε η τιμή του αν δε θες το ίδιο θα πάρεις κάτι άλλο με την τωρινή του τιμή;Και αν μου πουν το δεύτερο εγώ μπορώ να κάνω κάτι για αυτό ή θα πρέπει να το αποδεχτώ όπως μου το πουν; Σημείωση:Όταν επέστρεψα το G Pro τότε δε υπήρχε καν στο Πλαίσιο για αγορά και έτσι μου είπαν θα σου πιστώσουμε την τιμή αγοράς του και πάρε ότι θες εσύ μετά Θα σου αντικαταστησουν η φτιαξουν το g3! Αυτο το περνω οτι θελω πρωτη φορα το ακουω! Δν υπαρχει περνω οτι θελω η στο αντικαθηστουν αμα δν φτιαχνετε το προβλημα που εχει η περνεις πιστοτικο το ποσο που γραφει η αποδειξη αγορας του! Αλλα να μν διορθωνεται λιγο εως πολυ δυσκολο οποτε..
w95 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Θα σου αντικαταστησουν η φτιαξουν το g3! Αυτο το περνω οτι θελω πρωτη φορα το ακουω! Δν υπαρχει περνω οτι θελω η στο αντικαθηστουν αμα δν φτιαχνετε το προβλημα που εχει η περνεις πιστοτικο το ποσο που γραφει η αποδειξη αγορας του! Αλλα να μν διορθωνεται λιγο εως πολυ δυσκολο οποτε.. Μάλλον δε το εξήγησα καλά.Δεν πειράζει θα το ξαναπώ δε με νοιάζει .Το έστειλα για επισκευή μου λένε θα σου το αντικαταστήσουμε.Λοιπόν μου έστειλαν το κινητό μαζί με ένα χαρτί (δε ξέρω πως να το περιγράψω που λέει να το επιστρέψω με όλα τα παρελκόμενα μετά οδηγίες προς το κατάστημα κλπ).Δηλαδή μου είπαν δε φτιάχνεται θα το πας στο κατάστημα για επιστροφή με το χαρτί που ανέφερα πριν (και την απόδειξη εννοείται) και θα σε καθοδηγήσουν αυτοί
2.1Ohm Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μάλλον δε το εξήγησα καλά.Δεν πειράζει θα το ξαναπώ δε με νοιάζει .Το έστειλα για επισκευή μου λένε θα σου το αντικαταστήσουμε.Λοιπόν μου έστειλαν το κινητό μαζί με ένα χαρτί (δε ξέρω πως να το περιγράψω που λέει να το επιστρέψω με όλα τα παρελκόμενα μετά οδηγίες προς το κατάστημα κλπ).Δηλαδή μου είπαν δε φτιάχνεται θα το πας στο κατάστημα για επιστροφή με το χαρτί που ανέφερα πριν (και την απόδειξη εννοείται) και θα σε καθοδηγήσουν αυτοί Και το optimus G και το g3 Δεν φτιαχνεται?! Η θα σου το αντικαταστησουν τοτε απο το πλαισιο η θα παρεις το ποσο που αναγραφεται στην αποδειξη δν εχει σημασια ποσο κανει τωρα αλλα ποσο το πηρες!
w95 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Και το optimus G και το g3 Δεν φτιαχνεται?! Η θα σου το αντικαταστησουν τοτε απο το πλαισιο η θα παρεις το ποσο που αναγραφεται στην αποδειξη δν εχει σημασια ποσο κανει τωρα αλλα ποσο το πηρες! Ναι και τα δύο τι να πω προβληματικά και τα δύο και άτυχος εγώ δε ξέρω... :/ Ωραία και αν εγώ ας πούμε δε θέλω ξανά το ίδιο ή γενικά smartphone θέλω κάτι άλλο.Μπορώ να πάρω το g3 εκ νέου και μετά να το επιστρέψω χωρίς να το ανοίξω ώστε να πάρω κάτι άλλο που θέλω εγώ ΑΛΛΆ αυτό δε σημαίνει ότι θα χάσω εγώ τα υπόλοιπα χρήματα που έδωσα μιας και έπεσε η τιμή του;Γιατί όπως λες ή θα μου δώσουν το ίδιο ή πίστωση Εκτός και αν δε κατάλαβα καλά και τότε με συγχωρείς που στο ζητάω αλλά αν μπορείς να μου το αναλύσεις καλύτερα θα είμαι ευγνώμων
2.1Ohm Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Ναι και τα δύο τι να πω προβληματικά και τα δύο και άτυχος εγώ δε ξέρω... :/ Ωραία και αν εγώ ας πούμε δε θέλω ξανά το ίδιο ή γενικά smartphone θέλω κάτι άλλο.Μπορώ να πάρω το g3 εκ νέου και μετά να το επιστρέψω χωρίς να το ανοίξω ώστε να πάρω κάτι άλλο που θέλω εγώ ΑΛΛΆ αυτό δε σημαίνει ότι θα χάσω εγώ τα υπόλοιπα χρήματα που έδωσα μιας και έπεσε η τιμή του;Γιατί όπως λες ή θα μου δώσουν το ίδιο ή πίστωση Εκτός και αν δε κατάλαβα καλά και τότε με συγχωρείς που στο ζητάω αλλά αν μπορείς να μου το αναλύσεις καλύτερα θα είμαι ευγνώμων Ποσα γραφει η αποδειξη αγορας σου?! ΤΟΣΑ θα παρεις αμα ζητησεις πιστωτικο! Αμα ομως εχουν το κινητο σε αποθεμα δν νμζω να σου δωσουν πιστοτικο εκτος κ αμα συμφωνησουν αυτοι για καποιο λογο εσυ ζητα το παντως(αμα δν θελεις παλι g3) επεμενε σε αυτο και ισως τους πεισεις!
w95 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Ποσα γραφει η αποδειξη αγορας σου?! ΤΟΣΑ θα παρεις αμα ζητησεις πιστωτικο! Αμα ομως εχουν το κινητο σε αποθεμα δν νμζω να σου δωσουν πιστοτικο εκτος κ αμα συμφωνησουν αυτοι για καποιο λογο εσυ ζητα το παντως(αμα δν θελεις παλι g3) επεμενε σε αυτο και ισως τους πεισεις! Μάλιστα τώρα κατάλαβα.Θα επιμείνω στο ότι δε θέλω ξανά το G3 και θα δούμε τι θα μου πουν ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια 1
2.1Ohm Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Πες τους οτι ηταν ελατωματικο κ δν μ αρεσε και θελω αλλο κ δν μπορω lg παλι γτ και το παλιο μ χαλασε κτλ κτλ!Κανε κ λιγο φασαρια(δυστυχως Ελλαδα αμα δν σηκωσεις φωνη δν γινεται δουλεια) κ λογικα μετα απο λιγο κοπο κ βασανο θα παρεις πιστοτικο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα