multiportokali Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Steam σε Linux Ubuntu λειτουργεί κανονικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Εγώ σε linux ubuntu μέσω steam παίζω πλέον σχεδόν όλα μου τα game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
multiportokali Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Σας ευχαριστώ guyzzz!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sange Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ σε linux ubuntu μέσω steam παίζω πλέον σχεδόν όλα μου τα game. Ποια εκδοση εχεις απο ubuntu ,αν μπορει να τρεχεi το wine για παιχνιδια που ειναι για windows? Η δεν χρειαζεται πλεον? Θελω να βαλω μια εκδοση ελαφρια linux να υποστηριζει steam+wine και ποια επιλογη γλωσσας αγγλικα η ελληνικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 wine δεν τρέχω καθόλου. Τα game που δεν τρέχουν σε linux απλά έχω μια εγκατάσταση windows και κάνω boot εκεί για να τα παίξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sange Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 wine δεν τρέχω καθόλου. Τα game που δεν τρέχουν σε linux απλά έχω μια εγκατάσταση windows και κάνω boot εκεί για να τα παίξω. Εχω βαρεθει μετα windows γιατι με κανουν blue screen Αν ξερεις απο λινουξ και wine να με προτινες καποια εκδοση και να μπορω να βαλω το wine για τα παιχνιδια των windows ( αν απο τα το linux τρεχουν καλλιτερα με το wine). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Η valve δινει το steamos τζαμπα, το οποιο ειναι στην ουσια μια 64αρα διανομη, βασισμενη σε debian stable, με gnome για default desktop enviroment και το steam προεγκατεστημενο. http://store.steampowered.com/steamos/download?l=greek Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
philae Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Οι πιο πολλοί τρέχουν το Steam σε Ubuntu 14.04.3 LTS 64 bit. Το λέει εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα