dimitris21gr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Υπάρχουν πολλών ειδών streams. Η ύπαρξη τους έχει μια χαρά νόημα εννοείται και κάποια από αυτά αξίζουν πραγματικά. Το θέμα είναι ότι έχει γίνει μόδα πλέον και ο πάσα ένας τυχαίος και ειδικά γκόμενες βγάζουν λεφτά χωρίς να κάνουν τίποτα. Βέβαια ντάξει για πολλούς τα λεφτά είναι το παν οκ. Απλά μια δική μου γνώμη προς τον ts είναι αυτή: θέλεις πραγματικά να ασχοληθείς με κάτι τέτοιο αντί να μορφωθείς ή να μάθεις κάτι άλλο πιο χρήσιμο;
Bigi444444 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Ρε εδώ λέμε ότι πλέον 8/10 streams στο λολ είναι από χαζογκόμενες.Έχει γίνει μάστιγα.Με το κυάλι ψάχνεις για σοβαρό κανάλι streaming πλέον.Θα μου πεις, αφού υπάρχουν τόσοι nolifers κει έξω, καλά κάνουν.
D4rkshadow Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Πρεπει να εχω γερασει αλλα σοβαρα ποσο κατεστραμενος εγκεφαλικα πρεπει να εισαι για να κανεις donate σε εναν αργοσχολο που το επαγγελμα του ειναι gamer Αυτη ειναι και η δικη μου απορια και δεν μου εχει απαντησει κανεις ακομα..... με κατι που να εχει λογικη
GjokerR Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Αυτη ειναι και η δικη μου απορια και δεν μου εχει απαντησει κανεις ακομα..... με κατι που να εχει λογικη Η λογική είναι να στηρίξεις αυτόν που σου παρέχει διασκέδαση και ψυχαγωγία (υποθέτω μιλάμε για streamer). Προσωπικά δεν έχω κάνει ποτέ donate/twitch.sub αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να θεωρήσω και οποίον το κάνει εγκεφαλικά κατεστραμμένο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα