Προς το περιεχόμενο

Meizu MX4 Pro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας.Ενδιαφερομαι για την αγορα του συγκεκριμενου μοντελου της Meizu και το εχω βρει στο Minideal σε ενδιαφερουσα τιμη.Βλεπω ομως πιο κατω στα σχολια στην σελιδα οτι ολοι ζητουν καποια συγκεκριμενα πραγματα οπως γλωσσα και αλλα.Ξερει κανεις αν ειναι σιγουρο αυτο ετσι?Πρεπει να το προσεξω αυτο?γνωριζει κανεις κατι?

Ευχαριστω πολυ. 

Δημοσ.

Καλησπερα σας.Ενδιαφερομαι για την αγορα του συγκεκριμενου μοντελου της Meizu και το εχω βρει στο Minideal σε ενδιαφερουσα τιμη.Βλεπω ομως πιο κατω στα σχολια στην σελιδα οτι ολοι ζητουν καποια συγκεκριμενα πραγματα οπως γλωσσα και αλλα.Ξερει κανεις αν ειναι σιγουρο αυτο ετσι?Πρεπει να το προσεξω αυτο?γνωριζει κανεις κατι?

Ευχαριστω πολυ. 

το κινητο ερχεται με Κινεζικη ρομ που Ελληνικα δν εχει!

Υπαρχει τροπος σχετικα ευκολα να περασεις την International εκδοση του!

Ομως και η κινεζικη αμα δν σε νοιαζουν τα Ελληνικα ειναι μια χαρα! Εχω Μ2 νοτε με την κινεζικη εβαλα google play store και ολα ειναι κομπλε! Ειχα και την International rom του αλλα αμα κανεις hard reset η κατι παρομοιο πρεπει να βαλει κινεζικη παλι κ μετα απο την αρχη να ξαναπερασεις την διεθνη που το βρηκα κουραστικο κ ειπα να μεινω με αυτη!

Εκτος απο τα Ελληινικα που δν εχει και μερικες κινεζικες εφαρμογες που μπορεις να τις σβησεις δν εχει διαφορα!

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ.

Για τιμές ρίχνουμε και εδώ μια ματιά ->

Http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-meizu-mx4-pro-16gb

• Like 1
Δημοσ.

Για τιμές ρίχνουμε και εδώ μια ματιά ->

Http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-meizu-mx4-pro-16gb

Εχω δει τις τιμες εκει και απο εκει μου μπηκε η ιδεα για το συγκεκριμενο.Αλλα στις χαμηλες τιμες δεν εμπιστευομαι τον seller.

το κινητο ερχεται με Κινεζικη ρομ που Ελληνικα δν εχει!

Υπαρχει τροπος σχετικα ευκολα να περασεις την International εκδοση του!

Ομως και η κινεζικη αμα δν σε νοιαζουν τα Ελληνικα ειναι μια χαρα! Εχω Μ2 νοτε με την κινεζικη εβαλα google play store και ολα ειναι κομπλε! Ειχα και την International rom του αλλα αμα κανεις hard reset η κατι παρομοιο πρεπει να βαλει κινεζικη παλι κ μετα απο την αρχη να ξαναπερασεις την διεθνη που το βρηκα κουραστικο κ ειπα να μεινω με αυτη!

Εκτος απο τα Ελληινικα που δν εχει και μερικες κινεζικες εφαρμογες που μπορεις να τις σβησεις δν εχει διαφορα!

Στα options ομως αναφερει και την Ελληνικη γλωσσα.Αν πρεπει να εγκαταστησω καινουρια ρομ ειναι ευκολο να γινει η θα μπλεξω περισσοτερο?Κατι ειδα στο συγκεκριμενο σαιτ οτι ολοι οι Ελληνες ζητουν να γινει root και να εγκατασταθουν γλωσες οπως Ελληνικα,Αγγλικα κ.ο.κ.Παιζει να γινεται η ειναι μουφα?

Δημοσ.

Εχω δει τις τιμες εκει και απο εκει μου μπηκε η ιδεα για το συγκεκριμενο.Αλλα στις χαμηλες τιμες δεν εμπιστευομαι τον seller.

Δεν πας στον πιο χαμηλό. Εγω από αυτή την λίστα, θα κοιτούσα geekbuying, spemall, coolicοοl, με αυτή την σειρά, αφού ετσι πάει κατά τιμή.
Δημοσ.

Δεν αλλάζει κάτι κ εκεί όμως όσον αφορά την ρομ

Εννοώ ότι αν μου πάθει κάτι ή brickαρι τι θα το κάνω μετά. Ζόρικη η κινεζική γλώσσα.

Δημοσ.

Το καλό με τα meizu είναι ότι είναι αδύνατον να τα brickareis!!

Αμα γίνει στραβή απλά κλείνεις το κινητο πατάς power button kai volume up μεχρι να εμφανιστεί το Logo(δλδ μπαίνεις στο recovery του κινητου) το συνδέει εις στον υπολογιστή και θα σ εμφανίσει ένα φάκελο που λέει recovery βάζεις εκεί την rom που έχεις κατεβάσει και απλά το κάνεις αναβάθμιση και ξεbrickaριστικε τόσο απλά ότι κ ότι κ να γίνει!

Επίσης είναι στα αγγλικά σχεδόν τα πάντα δν ειναι στα κινέζικα ακόμα κ με την κινεζική ρομ!

Δημοσ.

Αν ειναι τόσο εύκολο τότε μπορω να προχωρήσω. Αν ρωτήσω αν ειναι international θα πάρω απάντηση η μπα;το οτι εχει ελληνικά σαν γλώσσα ειναι οκ η ειναι κατι αλλο;για να περαστεί μια ρομ ειναι εύκολο;

Δημοσ.

Θα μπορούσες να ριξεις και μια ματια σε Xiaomi mi4 πχ ->Http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-mi4-16gb-4g ή Xiaomi Mi4c ->Http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-mi4c-3gb-32gb

Όμορφο και ωραίο αλλα ειναι 5 ιντσο κ εγω θα ήθελα κατι μεγαλύτερο.ειμαι κάτοχος άλλωστε του huawei p8lite.Επισης νομιζω οτι ειναι πιο δυνατό το Meizu.Γνωμη μου φυσικά:)

Δημοσ.

Όμορφο και ωραίο αλλα ειναι 5 ιντσο κ εγω θα ήθελα κατι μεγαλύτερο.ειμαι κάτοχος άλλωστε του huawei p8lite.Επισης νομιζω οτι ειναι πιο δυνατό το Meizu.Γνωμη μου φυσικά :)

Δεν ειναι πιο πολλοι πυρινες δν παει να πει πιο δυνατο cpu!

Δημοσ.

Απο ποιο κινεζομαγαζο η μη μου προτείνεται να το αγοράσω;Απο vickymall,min ideal η σε κάποιο αλλο;εχω δει και το Tvcmall.τι λέτε;

Δεν ειναι πιο πολλοι πυρινες δν παει να πει πιο δυνατο cpu!

Ναι όντως αλλα πιστεύω οτι ειναι ένα γενικό πακέτο το Meizu σε σχέση με κάποια αλλα.

Δημοσ.

Απο ποιο κινεζομαγαζο η μη μου προτείνεται να το αγοράσω;Απο vickymall,min ideal η σε κάποιο αλλο;εχω δει και το Tvcmall.τι λέτε;

Ναι όντως αλλα πιστεύω οτι ειναι ένα γενικό πακέτο το Meizu σε σχέση με κάποια αλλα.

Vickmall (χωρίς το y), θεωρείται το πιο αξιόπιστο. Αλλιώς κοιτάς την λίστα από το kimovil.
Δημοσ.

Vickmall (χωρίς το y), θεωρείται το πιο αξιόπιστο. Αλλιώς κοιτάς την λίστα από το kimovil.

Ωχ ναι χαχαχαχα.Χωρις το y.Απο εκει λέω να το αγοράσω αν το αγοράσω. Απλά θελω λίγες πληροφορίες παραπάνω όσον αφορά γλώσσες κ τετοια.για παρόχους κινητής κ αλλα τετοια πιστεύω οτι ειναι οκ.το μόνο του θέμα λοιπόν ειναι η γλώσσα απο οτι καταλαβαίνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...