Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Χαιρετώ την παρέα... Ένας φίλος μου θέλει να φτιάξει ένα "τερατάκι" με 1.5k max.
Του έβγαλα την παρακάτω σύνθεση αλλα ειπα να ρωτήσω και εσάς για μια γνώμη παραπάνω.

Source.png Πηγή: Mob
Source.png Πηγή: GPU
Source.png Πηγή: CPU
Source.png Πηγή: PSU
Source.png Πηγή: Case
Source.png Πηγή: Ram

PS: έχει ερωτα με αυτήν την γραφικών, 

i) Το ποσό που διαθέτουμε: 1.5k

ii) Tη χρήση του υπολογιστή: Gaming

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: Games. Photoshop

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Όχι, υπάρχει αλλα δεν γνωρίζω το μοντέλο

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (E-shop)

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? Διαθέτουμε windows 7 ult

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? πιθανές αναβαθμίσεις ναι τωρα για (sli/crossfire) Νομίζω

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο)  Οχι

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? Όχι

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: SSD

Επεξ/σία από EmmanouilT
Δημοσ.

Και τωρα λοιπον με τις τελευταιες προσθηκες παμε στα γνωστα μας. Αφου δεν θα ασχοληθει με το Overclock γιατι του προτεινεις επεξεργαστη και μητρικη για overclock?

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί δεν θα ασχοληθεί τώρα. Δεν ξέρω αύριο μεθαύριο τι μπορεί να θέλει να κάνει... Και από την στιγμή που στα λεφτά αυτά μπορώ να εντάξω τα κομμάτια το θεώρησα ok.

Δημοσ.

Αν και θεωρω υπερβολη το κουτι ναι καπως ετσι.

Γιατί δεν θα ασχοληθεί τώρα. Δεν ξέρω αύριο μεθαύριο τι μπορεί να θέλει να κάνει... Και από την στιγμή που στα λεφτά αυτά μπορώ να εντάξω τα κομμάτια το θεώρησα ok.

Οταν ο αλλος δεν γνωριζει ουτε καν απο Hardware δεν προκειται να ασχοληθει με το overclock στο μελλον.

• Like 3
Δημοσ.

Ok σε αυτό είσαι σωστός. Απλά το είδα με το πως θα έπραττα εγώ. Εμμμ να προτείνουμε κάποια υδρόψυξη κλειστού ? Η δεν είναι τόσο απαραίτητο ? Τον HDD μπορούμε να τον παραλείψουμε τα περιττά τα πετάει στον εξωτερικό του

Δημοσ.

Ok σε αυτό είσαι σωστός. Απλά το είδα με το πως θα έπραττα εγώ. Εμμμ να προτείνουμε κάποια υδρόψυξη κλειστού ? Η δεν είναι τόσο απαραίτητο ? Τον HDD μπορούμε να τον παραλείψουμε τα περιττά τα πετάει στον εξωτερικό του

Τι να την κανει ρε συ την υδροψυξη αφου θα παει σε κλειδωμενο επεξεργαστη?  :rolleyes:

• Like 2
Δημοσ.

Τι να την κανει ρε συ την υδροψυξη αφου θα παει σε κλειδωμενο επεξεργαστη?  :rolleyes:

Δεν ξέρω καν τι θερμοκρασίες ανεβάζει γιαυτο ρωτάω

Δημοσ.

Για να κανω ενα συστημα χωρις γραφικων(προσθηκη αργοτερα) με τον i7 6700 σκεφτομαι να κανω κ εγω. Εχω ενα θεμα στην επιλογη μητρικης. H170 vs Z170. Επισης σκεφτομαι για asus η gigabyte μεχρι 140-150 απο σκρουτζομαγαζο. Αν μπορρι να εχει κ sli ακομα καλυτερα. Ειδα z170-a asus και z170 xp-sli gigabyte. Σορρυ εαν ειναι λιγο ασχετο με το ποστ!

Δημοσ.

Για να κανω ενα συστημα χωρις γραφικων(προσθηκη αργοτερα) με τον i7 6700 σκεφτομαι να κανω κ εγω. Εχω ενα θεμα στην επιλογη μητρικης. H170 vs Z170. Επισης σκεφτομαι για asus η gigabyte μεχρι 140-150 απο σκρουτζομαγαζο. Αν μπορρι να εχει κ sli ακομα καλυτερα. Ειδα z170-a asus και z170 xp-sli gigabyte. Σορρυ εαν ειναι λιγο ασχετο με το ποστ!

θα ηταν καλυτερο να κανεις δικο σου θεμα για να μην μπλεκουμε...

Δεν ξέρω καν τι θερμοκρασίες ανεβάζει γιαυτο ρωτάω

το πολυ πολυ σε μια δυνατη αεροψυξη τυπου https://www.skroutz.gr/s/418744/CoolerMaster-Hyper-212-EVO.html?keyphrase=hyper+212

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...