Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ni hao. Θέλω να πάρω ενα κινητό για τα Χριστούγεννα δώρο, και κοιτώντας στο φόρουμ είδα πολλούς να προτείνουν να πάρει ο κόσμος απο κινα, και επειδή ψήθηκα και εγω μιας και το πρώτο smartphone μου ήταν το zte blade και έμεινα pleased, έχω μερικές ερωτήσεις.

1. Ποιο site είναι αρκετά εμπιστεύσημο?

2. Paypal κάρτες capital controls κτλ ολα καλά?

3. Τι γίνετε με εγγύηση?

4. Τι γίνετε με courier/ταχυδρομιο παίζει να πάθει καμιά ζημιά ένα κινητό ή να κλαπεί?

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

1. Για Ελλαδα ακουω τα κλτρα για το Vickmall ! Εγω οπως και φιλοι μ εχουν παρει απο Minideal και δν ειχαμε κανενα προβλημα επισης διαβαζω καλα λογια και για αυτο οποτε βαλτο και αυτα στα αξιοπιστα!

2. Αμα εισαι τυχερος(γιατι περι θεμα τυχεις ειναι απο οτι κτλβα) θα περασει η καρτα σου! Αμα οχι κανε το "κολπο" και περνα τα στο paypal balance σου που πιανει 100% τουλαχιστον σε μενα που το εχω δοκιμασει καμια 4-5 φορες!

3. Εγγυηση εχεις κανονικα αλλα πρεπει  να το στειλεις πισω στην Κινα και θα μεινεις χοντρα χοντρα χωρις κινητο 2 μηνες! Μπορεις και να πεις στο μαγαζι που θα το αγορασεις να το ελενξους πριν το στειλουν(αλλα προφανως θα εχει ανοιχτει συσκευασια ετσι) για να ελλατωσεις την περιπτωση που υπαρχει καποιος προβλημα στο κινητο! Ειναι ελαχιστοι αυτοι που ειχαν προβλημα με τις συσκευες τους προσωπικα μονο 2 περιπτωσεις διαβασα στα ποσα σχολια κ αποψεις περι αγορας απο κινα!

4. Να κλαπει δν ξερω ενα παιδι εδω μεσα μονο ειχε τετοιο προβλημα και μετα απο κοπο ομως πηρε τα λεφτα του πισω!
Να παθει ζημια δν νμζω μ φαινεται απιθανο καθος οι κινεζοι τα πακεταρουν με 20 κιλα αφρολεξ τιλιγμενα!

Δημοσ.

1. minideal, vickmall

2. ολα οκ (διαβαζοντας το καταλληλο τοπικ θα σου λυθουν οι αποριες)

3. το στελνεις πισω, περιμενεις να το φτιαξουν, στο ξαναστελνουν. ΑΝ εισαι τυχερος θα γινει γρηγορα(υπολογιζε πανω απο μηνα) και χωρις προβληματα η διαδικασια.

4. αποστολη με απλο ταχυδρομειο για αποφυγη κερατιατικων στο τελωνειο.

Δημοσ.

1) Vickmall, Coolicοοl, to2c, minideal, yeso521.com

2) Υπάρχει ακόμα πρόβλημα, αλλά υπάρχουν και τρόποι. Απλώς ψάξτο λιγάκι...

3)1 χρόνο εγγυηση εχεις. Σε περιπτωση προβλήματος παει πίσω Κίνα. Γι' αυτο προτιμουμαι έμπιστες μάρκες, Xiaomi, Meizu, Huawei, Oneplus.

4)Πληρώνεις με paypal, και σου δίνουν και tracking number από το μαγαζί. Αυτό σημαίνει ότι μεχρι να το παραλάβεις, ότι συμβεί, πληρωνει το μαγαζί, γιατι φαινεται από το tracking ότι δεν το εχεις παραλάβει. Μετά ευθύνεσαι εσυ. Εννοείται ότι πριν το παραλάβεις, μέσω του paypal ζητας τα λεφτά σου πίσω. Ζητας να σου ερθει με απλό ταχυδρομείο και όχι dhl, για να μειωθεί η πιθανότητα να πληρώσεις τελωνείο. Εάν θέλεις 100% εγγυηση, παραγγέλνεις από eu αποθηκη, οπότε σίγουρα δεν πληρώνεις τελωνειο και το κινητό το έχεις άμεσα με dhl.

Δημοσ.

εχει αγορασει κανεις κανενα απο τα ανθεκτικα κινητα? ειδα αυτο http://www.minideal.net/blackview-bv5000-waterproof-smartphone-4g-lte-ip67-android-5-1-2gb-16gb-4780mah.htmlκαι επειδη ειδη εχω χασει smartphones αξιας 1500 ευρω απο νερο και πεσιμο το σκεφτομαι σοβαρα. Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας

Δημοσ.

εχει αγορασει κανεις κανενα απο τα ανθεκτικα κινητα? ειδα αυτο http://www.minideal.net/blackview-bv5000-waterproof-smartphone-4g-lte-ip67-android-5-1-2gb-16gb-4780mah.htmlκαι επειδη ειδη εχω χασει smartphones αξιας 1500 ευρω απο νερο και πεσιμο το σκεφτομαι σοβαρα. Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας

Επιχρυσομενο iphone ειχες και εκανα 1500?!

Και ακομα και σε νερο να πεσει η χειροτερη περιπτωση ειναι να καει η μητρικη η να χαλασει η οθονη που με μαξ αμα σου τυχουν και τα 2 με 300 ευρω επισκευαζεται!

Οχι δν τα ξερω προσωπικα τα κινητα αλλα υπαρχουν αλλα αξιοπιστα με ελαχιστα χρηματα (σε σχεση με τα 1500 που αναφερεις) που ειναι απιστευτα καλα κ αξιοπιστα και με 150-160 ευρω και να σου χαλασει περνεις αλλο(αφου εδωσες μια φορα 1500 τα 300 δν νμζω να σ ειναι δυσκολο) η απλα προσεχε το κινητο σου!

Δημοσ.

συγνωμη που επεμβαινω στο θεμα αλλα επειδη ενδιαφερομαι και εγω...αν το κινητο αγοραστει απο ευρωπαικη αποθηκη (και αφου υπαρχει εγγυηση) θα πρεπει να σταλει στην κινα σε περιπτωση προβληματος?

Ναι. Εχεις ίδια εγγυηση.

εχει αγορασει κανεις κανενα απο τα ανθεκτικα κινητα? ειδα αυτο http://www.minideal.net/blackview-bv5000-waterproof-smartphone-4g-lte-ip67-android-5-1-2gb-16gb-4780mah.htmlκαι επειδη ειδη εχω χασει smartphones αξιας 1500 ευρω απο νερο και πεσιμο το σκεφτομαι σοβαρα. Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας

Πολύ καλό, ανθεκτικό τηλεφωνο εχω διαβάσει ότι είναι αυτό ->

Http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-doogee-titans-2-dg700

Δημοσ.

1500 σε σύνολο οχι 1 smartphone. αμα ειχα 1500 ευρω κινιτο θα το είχα στην θυριδα

Ναι. Εχεις ίδια εγγυηση.
Πολύ καλό, ανθεκτικό τηλεφωνο εχω διαβάσει ότι είναι αυτό ->
Http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-doogee-titans-2-dg700

αυτο το ειχα τσεκάρει αλλα ειναι σαν στερεοφωνικο σε μεγεθος και μισο κιλο βαρος. ειχα το nexus prime με διπλη θηκη τερας και δεν με ενοχλουσε το μεγεθος αλλα αμα μου πεσει αυτο στα μουτρα απο ξαπλωμενη θεση θα θελω πλαστικη μετα.

Άλλη μια ερώτηση επειδη με ενδιαφερει το xiaomi note 2. Τι διαφορα εχει το original απο το απλο? βλεπω κατι διαφορες σε camera και cpu. τι παίζει?

Δημοσ.

1500 σε σύνολο οχι 1 smartphone. αμα ειχα 1500 ευρω κινιτο θα το είχα στην θυριδα

αυτο το ειχα τσεκάρει αλλα ειναι σαν στερεοφωνικο σε μεγεθος και μισο κιλο βαρος. ειχα το nexus prime με διπλη θηκη τερας και δεν με ενοχλουσε το μεγεθος αλλα αμα μου πεσει αυτο στα μουτρα απο ξαπλωμενη θεση θα θελω πλαστικη μετα.

Άλλη μια ερώτηση επειδη με ενδιαφερει το xiaomi note 2. Τι διαφορα εχει το original απο το απλο? βλεπω κατι διαφορες σε camera και cpu. τι παίζει?

Οταν λες απλο?

Ειναι το Redi mi note 2 και το prime που το prime ειναι στα 2.2ghz ο επεξεργαστης του ενω στο "απλο" στα 2.0!

Δημοσ.

Εννοείς το prime από το απλό!? H rom 16/32 GB και ο επεξεργαστής, οπως σου είπαν. Τ'άλλα ειναι ίδια. Το κινητό πάντως θεωρειται πολύ καλό και είναι από τις top προτασεις αυτή την περίοδο.
Δημοσ.

στο minideal εχει το original και χωρίς original αναγραμμένο, και νομιζω το παρατήρησα και σε αλλο eshop

Η αναγραφή της λέξης original, φυσικά δεν σημαινει τίποτα. Και στο alipay γράφουν original πολλές φορές και είναι original μαϊμούδες. Ανεξάρτητα από που θα το πάρεις, όταν με το καλό το παραλάβεις θα τσεκαρεις το s/n με το site της xiaomi. Τότε θα ξέρεις πραγματικά εάν είναι original. Μην κολας σε τέτοια διαφημιστικά κόλπα.
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...