Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντελώς μούφα. Ζητάει και σε survey να δώσεις τον αριθμό του κινητού σου αν δεις το βίντεο.

Ναι τον έδωσα...μου ήρθαν PIN και κάνα δυο μηνύματα τα οποία τα έβαλα στα κατάλληλα παιδία αλλά μου φάνηκε πολύ μούφα η όλη υπόθεση μετά από αυτό. Ελπίζω να μη χρεωθώ τα κέρατα μου τώρα. 

Edit: Επίσης μόλις το "κατέβασαν". Κοινότητα xbox και αηδίες. 

Δημοσ.

Ναι τον έδωσα...μου ήρθαν PIN και κάνα δυο μηνύματα τα οποία τα έβαλα στα κατάλληλα παιδία αλλά μου φάνηκε πολύ μούφα η όλη υπόθεση μετά από αυτό. Ελπίζω να μη χρεωθώ τα κέρατα μου τώρα. 

ωχ. αν σου ηρθαν μηνυματα τοτε σκουρα τα πραγματα. Εχεις εγγραφεί σε υπηρεσία που θα σε χρεωνει στανταρ αρκετα λεφτα καθε εβδομαδα

Δημοσ.

Στο video έλεγε να στείλεις PAUSE στον ίδιο αριθμό για να μη σου στέλνουν συνέχεια μηνύματα. Δοκίμασέ το αν δεν το έχεις κάνει ήδη και συνεχίσουν να στέλνουν και να σε χρεώνουν. Πάντως, για τα αρχικά μηνύματα που έλαβες πιστεύω έχεις ήδη χρεωθεί και δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Γενικά, όπου βλέπεις τέτοια surveys/offers είναι απάτη και δεν θα πρέπει να δίνεις τον αριθμό σου.

:P

post-253261-0-90176100-1447774607_thumb.png

Δημοσ.

ωχ. αν σου ηρθαν μηνυματα τοτε σκουρα τα πραγματα. Εχεις εγγραφεί σε υπηρεσία που θα σε χρεωνει στανταρ αρκετα λεφτα καθε εβδομαδα

Το πιο πιθανο ειναι να ισχυει το παραπανω

Παρε τηλεφωνο την εταιρια κινητης που εχεις και πεστους να μπλοκαρουν το συγκεκριμενο νουμερο που σου στελνει.

Υπαρχει και η δυνατοτητα να μπλοκαρεις 5ψηφια νουμερα απο διαφημιστικα κλπ για να μη χρεωνεσαι αν δε γινεται ενα συγκεκριμενο νουμερο.

Καντο χθες και οχι αυριο γιατι ενδεχεται να χρεωνεσαι κατα κορον

Δημοσ.

Εχω Whats up οπότε δεν θα χάσω τίποτα το ιδιαίτερο. Κατά τα άλλα έβαλα τους δυο αριθμούς σε blacklist στο τηλέφωνο μου. Από εκεί και πέρα μπορώ να πάω σε έναν Γερμανό να μπλοκάρω τελείως για τελείως τους αριθμούς; 

Δημοσ.

Κατά τα άλλα έβαλα τους δυο αριθμούς σε blacklist στο τηλέφωνο μου.

Τα blacklists λειτουργουν με software στο τηλεφωνο του παραληπτη. Σημαινει οτι δεν αποτρεπεται η αποστολη κ ληψη μηνυματος αλλα απλα δεν διαβαζεται/εμφανιζεται. Αν σε χρεωνουν τα blacklists δεν αποτρεπουν τη χρεωση

Δημοσ.

Τα blacklists λειτουργουν με software στο τηλεφωνο του παραληπτη. Σημαινει οτι δεν αποτρεπεται η αποστολη κ ληψη μηνυματος αλλα απλα δεν διαβαζεται/εμφανιζεται. Αν σε χρεωνουν τα blacklists δεν αποτρεπουν τη χρεωση

Οκ τότε, θα πάω να τους αποκλείσω εντελώς. Ευχαριστώ παιδιά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...