zaxaki Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Θα το κοιτάξω.Αν και μπερδεύτηκα λίγο τώρα γιατί το θέμα μου ήταν αν αξίζει η 4κ και τελικά τώρα μπήκε κ άλλο θέμα. Ευχαριστώ πολύ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Mα είσαι οκ αν σου κάνει αυτή η Lg αφου και 4k είναι (άσχετα αν θα είναι ψιλοάχριστο ακόμα), και καλές ιντσες, και καλή τιμή και πραγματικά 100hz και καλές κριτικές έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaxaki Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δηλαδή λες καλύτερα να πάρω την 4κ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Κοίτα, είναι το τί θες.. Υπάρχουν εκείνοι που λένε ότι ''το 4k τώρα δεν έχει ουσία'' (δεν υπάρχει λίγο υλικό να δεις... σε 2-3 χρόνια θα είναι καλύτερα και τότε θα αξίζει κλπ... μπορεί να έρθει και πιο ολοκληρωμένο τότε το 8k κλπ...) και άλλοι που λένε ''όταν παίρνουμε τηλεόραση, την παίρνουμε για 4-5-6-7-10 χρόνια και άρα αφου μπορώ τώρα με τα λεφτά που διαθέτω να πάρω 4k γιατί όχι.. σε 2-3 χρόνια ακόμα αυτή θα έχω και θα δω τότε 4k και δεν με νοιάζει αν τότε θα έχουν βγει πιο καλές 4k από τη δικία μου'' κλπ.. Άρα εσύ ξέρεις. Κανείς άλλος. Τέλος, υπάρχει μια πιθανότητα να βλέπεις ''χειρότερη'' εικόνα σε 1080p και κανάλια (δηλαδή σε υλικό που δεν έχει ανάλυση 4k) με μια 4k αλλά παίζει ρόλο και η τηλεόραση πόσο καλό upscale κάνει κλπ.. Προσωπικά δεν ξέρω πολλά πάνω σε αυτό. Αν θέλει κανείς και ξέρει ας μας πει. Εγώ αν μου άρεσε αυτή η Lg που λέμε (δεν την έχω δει από κοντά) θα την έπαιρνα, γιατί τηλεόραση θα έπαιρνα μετά από 4-5 χρόνια πάλι και αν... οπότε θα είχα και κάτι να δω 4k όταν έρθει η ώρα). Είναι και 3d σε αυτή την τιμή και 4k. Καρα EDIT: Bασικά, αυτή είναι full hd looool ... μπερδεύτηκα.. (οπότε κοιτάς και για h6400 και άλλες με 100hz πραγματικά σε full hd). Για το αν θες 4k σου είπα παραπάνω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaxaki Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Οχι η http://www.skroutz.gr/s/6633558/LG-50LF652V.htmlδεν είναι 4κ η http://www.skroutz.gr/s/7380155/LG-49UF6407.htmlείναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Ναι, το είδα, έκανα και edit στο από πάνω μήνυμα. Τώρα όσον αφορά αυτή, μάλλον είναι 50hz.. δεν ξέρω, δεν θα την έπαιρνα. Θα θυσίαζα το 4k για 100hz+full hd. Για να βρεις 4k 100hz ανεβαίνεις από 850 και ανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaxaki Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 που βλέπεις τα hz; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Έλα μου ντε... Εγώ γράφω στο google το μονέλο και δίπλα το ''refresh rate'' και ψάχνω να δω μήπως κάποια sites λένε τα αληθινά. Πχ αν δω από κάπου 60 θα συνεχίσω το ψάξιμο και αν βρω άλλο ένα να λέει 60 θα πω είναι 60. Το rtings τα λέει τα αληθινά αλλά δεν έχει για τις φθηνές σειρές από όσο είδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaxaki Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 ευχαριστώ με βοήθησες αρετά!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα