Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

θέλω να δημιουργήσω ένα iso με πολλαπλές εκδόσεις windows και τα windows 10 μέσα 32 και 64 bit

να μπουν σε ένα stik και να μπουτάρει απο κει.

Το έχει δοκιμάσει κανένας?

Ευχαριστω

post-131896-0-15762300-1447748242_thumb.png

Δημοσ.

Αν θες να έχεις πολλές εκδόσεις των Windows (XP, Vista, 7, 8, 10) σε ένα USB stick, δεν χρειάζεται να φτιάξεις ένα ISO με όλες τις εκδόσεις. Μπορείς να περάσεις πολλές εκδόσεις των Windows σε ένα USB χρησιμοποιώντας την εφαρμογή WinSetupFromUSB. Περνάς ένα-ένα τα ISO χρησιμοποιώντας την εφαρμογή και μετά όταν μπουτάρεις από το USB σου δίνει επιλογή να διαλέξεις ποια έκδοση των Windows θέλεις να κάνεις εγκατάσταση.

Για να φτιάξεις ένα μονο ISO με όλες τις εκδόσεις είναι πιο πολύπλοκο και χρονοβόρο και δεν βρίσκω κάποιο λόγο να κάτσεις να το φτιάξεις εφόσον προορίζεται για USB.

Δημοσ.

Εμένα με Windows 10 ανοίγει και δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα. Δες μήπως το μπλοκάρει κάνα antivirus.

Δημοσ.

Τι εννοείς; ολοκληρώνεται η διαδικασία αλλά δεν κάνει boot;

Στο πρώτο ISO που θα περάσεις τσέκαρε την επιλογή που λέει "Auto format it with FBinst" και επέλεξε Fat32 ώστε να σου φορμάρει το USB.

Για πιο αναλυτικό οδηγό δες εδώ

• Like 2
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αυτό που δείχνεις στην εικόνα είναι ενσωματωμένο στο iso από τα 7άρια έτσι κι αλλιώς. Δεν είναι κάτι που φτιάχνεις μόνος σου. Αν πάρεις ένα οποιοδήποτε iso των 7, το ανοίξεις με το ultraiso ή το poweriso, διαγράψεις το αρχείο ei.cfg από τον φάκελο sources και το κάψεις σε dvd θα έχεις ένα dvd με όλες τις εκδόσεις των 7. Το ίδιο και αν έχεις ένα dvd, αν και αυτό πρέπει να το μεταφέρεις πρώτα σε iso με τα παραπάνω προγράμματα.

Πολλαπλές εκδόσεις από win μπορείς να κάνε με το πρόγραμμα που σου είπε ο panos, το έχω κάνει κι εγώ και ένας φίλος, οποίος έβαλε xp/7/10/acronis/casper σε ένα usb. Αν δεν μπουτάρει στο σύστημα σου φταίει το σύστημα και όχι το πρόγραμμα. Έλεγξε μήπως πρέπει να πατήσεις κανένα πλήκτρο F για να εμφανίσει τον boot selector.

Για να ενσωματώσεις 32 και 64 bit καθώς και drivers/updates κτλ σε ένα iso δες αυτόν τον οδηγό.

Για να ενσωματώσεις 32 και 64 bit εκδόσεις των 10 σε ένα iso δες αυτόν τον οδηγό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...