matrixlord Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 Αν σε ενδιαφέρει το ασύρματο δύκτιο, οι επιδόσεις και η διάρκεια στην μπαταρία. Τότε η καλύτερη επιλογή είναι ενα laptop με τεχνολογία centrino, δεν ξέρω βέβαια κατα πόσο θα βρείς με τα λεφτά που διαθέτεις. Αν δεν σε ενδιαφέρει ο χρόνος αναμονής και το βάρος δες τις προσφορες του πλαισίου.
FELIX Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 http://www.fleamarket.gr/lot.cfm?lotID=1022986 Apple Powerbook G4 1Ghz Laptop Notebook 1Gb ram TO LAPTOP....to poulane 2.500.an ta exeis xtypa to kai mporeis na les oti exeis ena apo ta kalytera laptop pou kykloforoun oso gia ta apla ta dell einai apo ta kalytera nomizw alla arketa akribotera apo ta antistoixa me idia xarakthristika exw ena edw kai 2,5 xronia kai pote den eixa to paramikro problhma rixe kai mia matia sta ibm epishs einai poly kala apo 8ema poiothta
karib Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 Φίλε... 2 μάρκες... Toshiba & Dell. Εχω Toshiba. Ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Ξέρω κι άλλους που έχουν Toshiba. Ολοι ευχαριστημένοι. Η μάλλον να το πω αλλιώς; Βρείτε μου έναν δυσαρεστημένο. Οσο για τα άλλα μηχανάκια...τα παίζεις όλα για όλα. Κρίμα να κλαις 1500 ευρώ.
Draken Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 Και εγω πανω κατω τα ιδια...ειπα να περασω στον κοσμο των φορητων αλλα εχω πελαγωσει...ενα ειναι σιγουρο...η μη αξιοπιστια των compaq...Και εγω σκεφτομαι φορητο γυρω στα 1500€, δεν με ενδιαφερει το μεγεθος ιδιαιτερα και η αυτονομια και θα αντεχα ενα βαρος εως 4 κιλα.Απο εκει και περα δεν μου αρεσουν οι centrino...βασικα οι ερωτησεις μου ειναι δυο...Toshiba,HP,Fujitsu ή Acer (καλα το τελευταιο το εβαλα για πλακα );;; και με συμφερει να τον αγορασω απο Αγγλια καθοτι θα ανεβω σε λιγες μερες;;; ααα και κατι τελευταιο να τον αγορασω πριν η μετα τα χριστουγεννα ή να περιμενω τους Athlon64 να ωριμασουν και να μπουν σε laptop??? Αυτα :roll: ελπιζω να μην σας κουρασα.
The_Mentor Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2003 >>>Draken<<< Ara h FERRARI pou epelekse ta ACER ekane la8os???
Draken Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2003 >>>Draken<<< Ara h FERRARI pou epelekse ta ACER ekane la8os??? ???????? και η Williams "επελεξε" Compaq...και τα MotoGP "επελεξαν" Gericom. Δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει το sponsorαρισμα με την αξιοπιστια... :?
SoTiRiS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2003 ego exo ena toshiba xoris to paramikro problima edo kai 1 xrono,kai eimai apolita ikanopoiimenos.
CHRISRS Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2003 paidia egw exw ena FUJITSU AMILOD 8830 agorasmeno prin apo ena mina. twra tha ton poulisw se enan filo.to laptop einai ok provlima den mou exei vgalei an eksaireseis ti karta diktyou pou eixe ena provlima. alla genika eimai poly euxaristimenos apo epidoseis tou mixanimatos.petouse kai den to eixa parei kai poly akriva. alla skeftomai auti ti fora na parw TOSHIBA proteinete an mporeite kati, alla psaxnw dynato mixanima apo epidoseis, de me noiazei autonomia kai varos
SoTiRiS Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2003 chrisrs,otan zeitas dinato mixanima me poli kales epidoseis kai apo mia etairia pou mallon bgazei kala notebook...prepei na ksereis oti tha peraseis ta 3000€. esi mexri pio poso ftaneis?
xaotikos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Χμμ μιας και αρχίσαμε τις συμβουλές.... Εγώ σκέφτομαι για laptop μέχρι 1900 ευρο το πολύ. Το υπολογίζω με τα εξής χαρακτηριστικά πάνω - κάτω: Cpu p4 2.4 και πάνω HD 60 και πάνω (++) VGA 15'' ++ (είδα ένα HP νομίζω με 17") Ram 512 DDR ++ DVD RW Δεν ξέρω τι παίζει με τους centrino από άποψη ταχύτητας...πολύ χαμηλό speed βλέπω (1.3 κλπ) ΜΕτράει διαφορετικα σε σχέση με τους κοινούς επεξεργαστές? Κάτι mobile cpu μόνο σε σχέση με τη θερμότητα έχουν διαφορές? plz και προς τα εδώ καμιά συμβουλή γιατί τα έχω μπερδέψει και δεν λέει να πάνε στράφι τόσα λεφτά
trv Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 oi mobile cpu exoun sxesi oxi me ti 8ermotita alla me tin katanalwsi batarias, einai customized gia laptop. Prose3e tis 17ares stous laptop ka8ws anevazoun para para poli to mege8os kai to varos tou laptop. Prosopika protimw tis 15ares, mia xara einai, koda eisai stin o8oni ston laptop etsi ki alliws, kai an einai terastios kai varis pauei na einai laptop. Ektos an ton xrisimopoiiseis san desktop pc.. Min parasernese kai 8es korifaies taxitites se laptop.. apla 8a plirwseis ipervolika polla xrimata me adiktipo stin diarkeia tis batarias.. Protimise kapoio mesaio se taxitita modelo.
ibanez Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Toshiba h' ACER kai kalo einai na exei Intel CPU kai chipset.
kirimis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Δεν ξέρω τι παίζει με τους centrino από άποψη ταχύτητας...πολύ χαμηλό speed βλέπω (1.3 κλπ) ΜΕτράει διαφορετικα σε σχέση με τους κοινούς επεξεργαστές? Κάτι mobile cpu μόνο σε σχέση με τη θερμότητα έχουν διαφορές? Ειχα την χαρα να παιζω τελευταια με ενα Centrino 1.3 και μπορω να πως πως πηγαινε ΓΡΗΓΟΡΑ!!! Η αισθηση που μου εδινε ηταν για P4 2GHz+... εξαιρετικοι επεξεργαστες! Θα ηταν τελειος ενα Centrino 1.7... και επιδοσεις πολυ καλες, και ελαχιστη καταναλωση.... αλλα ο κορυφαιος ειναι σχετικα ακριβος ακομα. Παντως ποτε μην ξεχνατε πως τα GHz ειναι μυθος και ποτε δεν λενε ολη την αληθεια.... εχει αποδειχτει και απο τους Athlon στο παρελθον και τωρα απο ενα Intel...
xaotikos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Χμ τώρα είναι που μπερδεύτηκα περισσότερο. Ναι μεν centrino αλλά είναι ακριβοί σε σχετικά ψηλές ταχύτητες (παρόμοιες ενός γρήγορου p4). Πόσες ώρες μπορεί στο περίπου να βγάλει ενας σχετικά γρήγορος centrino και πόσες ένας αντιστοιχος p4? Εντάξει η οθόνη με ενδιαφέρει κάπως γιατί το laptop προορίζεται για χρήση περισσότερο σαν desktop στην Αγγλία και λιγότερο σαν φορητός. Μήπως έχει κανένας να προτείνει και συγκεκριμένο μοντέλο? Ψάχνω χάχνω αλλά χάνομαι
Hikoc Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Αν θες αντικαταστάτη desktop κοιτα αυτό http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=54&Nav_Section_Id=6&Catalog_Id=1&Product_Id=153215&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Εχει τα πάντα 100€ πιο ακριβό απο όσα δίνεις μόνο πρόσεχε γιατί βγαίνει με NVidia 5600FX 128MB και SIS graphics card, πρόσεχε μην πάρεις την SIS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.