dinhio Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ ολους!Τα εφτιαξα ολα κομπλε και τις παστες ,τελικα ειχε μαζεψει παρα πολυ σκονη στην εξοδο του ανεμιστηρα οπως λεγατε σε σημειο να κανει ΄΄κουβερτα΄΄ οπως ειπε καποιος και φυσικο κιολας αφου δεν το ειχα ανοιξει για καθαρισμα ποτε τα τελευταια 6 χρονια!Σας ευχαριστω και παλι ,να στε καλα! Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2015 από dinhio 1
dinhio Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Παιδια εξακολουθει να μου εμφανιζει ακομη το παραπανω μνμ παρολο που το εκανα και φορματ!Τι μπορει να παιζει;
xristoforos89 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Τρέξε mem test στις μνήμες και τσέκαρε τες.
dinhio Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Το ετρεξα δυο φορες και μου εβγαλε Pass complete no errors Αρα δεν υπαρχει προβλημα με την ραμ; Το prime95 φιλε ξερεις τι ειναι;Ειναι αναλογο προγραμμα ελεγχου για την cpu? Ευχαριστω
kSiS Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 μια ερώτηση... με τι γρασάρουμε τον ανεμιστήρα ?
Euclides Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 μια ερώτηση... με τι γρασάρουμε τον ανεμιστήρα ? http://www.amazon.co.uk/Gaugemaster-Precision-Lubricator-needle-applicator/dp/B00D3KVAX0
dinhio Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα κ παλι παιδια και καλες γιορτες ευχομαι! Τελικα αρχισε παλι να μου το κανει πιο συχνα αυτο με την μπλε οθονη. Απο οτι μιλησα με εναν τεχνικο και του περιεγραψα το προβλημα μου ειπε οτι μπορει να ειναι καποιο προβλημα στην καρτα γραφικων και το κοστολογει καπου στα 100 ευρω! Τι λετε αξιζει ή ειναι καιτ αλλο και με δουλευει;
alkis13 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα κ παλι παιδια και καλες γιορτες ευχομαι! Τελικα αρχισε παλι να μου το κανει πιο συχνα αυτο με την μπλε οθονη. Απο οτι μιλησα με εναν τεχνικο και του περιεγραψα το προβλημα μου ειπε οτι μπορει να ειναι καποιο προβλημα στην καρτα γραφικων και το κοστολογει καπου στα 100 ευρω! Τι λετε αξιζει ή ειναι καιτ αλλο και με δουλευει; βγαλε εντελως οτιδηποτε της amd/ati, για να τρεξει απο την onboard καρτα γραφικων. (απενεργοποιησε στη διαχειρηση την καρτα και ολας, αν εχεις την δυνατοτητα). Αν στο ξανακανει ΔΕΝ φταει η gpu (Που κατα πασα πιθανοτητα αυτο φταιει). Τωρα αν δεν στο ξανακανει, ή βαζεις drivers σιγα σιγα, μπας και δουλεψει με κανεναν σωστο ψαχνοντας στο internet, ή το αφηνεις ως εχει.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Το λαπτοπ δεν διαθέτει εναλλάξιμα γραφικά, έχει μόνο την ATI ως κύρια κάρτα. Ανανέωσε τους οδηγούς της κάρτας γραφικών και δες πως θα πάει.
alkis13 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Το λαπτοπ δεν διαθέτει εναλλάξιμα γραφικά, έχει μόνο την ATI ως κύρια κάρτα. Ανανέωσε τους οδηγούς της κάρτας γραφικών και δες πως θα πάει. Εαν ισχευει αυτο τοτε μπορεις να βγαλεις παλι ολους τους drivers και να εχει τους βασικους των windows μονο. Σε καποιες περιπτωσεις δουλευει. Παντως αν σου εγγυηθει ο τεχνικος πως με 100€ μεσα στο εξαμηνο δε θα εχει προβλημα ειναι "καλη" τιμη.
Euclides Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Αν σου κάνει reballing ο τεχνικός και η τιμή είναι τελική με ΦΠΑ, είναι καλή. Αν σου κάνει reflow, η τιμή είναι πολύ υψηλή - το κόστος για reflow είναι γύρω στα 70€ τελική τιμή με ΦΠΑ. Εγώ θα σου πρότεινα, πριν το πας στον μάστορα, να εγκαταστήσεις ξανά τους drivers της κάρτας γραφικών αφού πρώτα απεγκαταστήσεις τους παλιούς με το AMD Clean Uninstall Utility.
jgeorgiou Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 καλημέρα ενδεχομένως λόγω της υψηλότατης θερμοκρασίας των τελευταίων εβδομάδων να "χτύπησαν" τα windows , ίσως και ο δίσκος να έχει lost clusters , αν βάλεις hdsentinel και σου βγάζει 100% υγεία , φόρμαρε το και βάλε windows από την αρχή (αν έχει system restore στο εργοστασιακό σύστημα κάνε αυτό για να μην ψάχνεις drivers). Περιττό αλλά σημειώνω ότι θα σου σβηστούν όλα τα αρχεία γι'αυτό πάρε backup. To να μπεις σε έξοδα είναι το ΕΠΟΜΕΝΟ βήμα , δεν έχεις εξαντλήσει τα περιθώρια. 1
VasKag Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Για δες και εδω. http://windows7themes.net/en-us/fix-atikmpag-sys-atikmdag-sys-blue-screen-errors-bsod/
dinhio Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 καλημέρα ενδεχομένως λόγω της υψηλότατης θερμοκρασίας των τελευταίων εβδομάδων να "χτύπησαν" τα windows , ίσως και ο δίσκος να έχει lost clusters , αν βάλεις hdsentinel και σου βγάζει 100% υγεία , φόρμαρε το και βάλε windows από την αρχή (αν έχει system restore στο εργοστασιακό σύστημα κάνε αυτό για να μην ψάχνεις drivers). Περιττό αλλά σημειώνω ότι θα σου σβηστούν όλα τα αρχεία γι'αυτό πάρε backup. To να μπεις σε έξοδα είναι το ΕΠΟΜΕΝΟ βήμα , δεν έχεις εξαντλήσει τα περιθώρια. Φιλε δεν ειχα κανει τιποτα απο αυτα γιατι σταματησε να το βγαζει μετα απο λιγο. Μαντεψε!!! Βαρεσε σκληρο και εχασα ολα τα αρχεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα