DoctorDonLoL Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 εστω οτι το λαπτοπ μου εχει προεγκατεστημενα windows λογικα θα γραφει καπου και το κλειδι των windows εγω θα μπορω να κανω format , να κατεβασω δωρεαν καθαρα windows και να βαλω τον κωδικο που ηδη εχω? ψαχνοντας λιγο βρηκα αυτο http://lifehacker.com/can-i-reinstall-windows-on-my-computer-without-the-bloa-1512345361 ειναι αυτο που πρεπει να κανω?
giannis2429 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Και εγώ έχω λαπτοπ με προεγκατεστημενα windows, όταν έκανα φορματ τα κατέβασα απο την microsoft τα πέρασα σε usb ζήτησε κωδικο και ολα κομπλέ. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2015 από Gi0 αφαιρεση link
makfil Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Άλλη (σχετική) ερώτηση: Γνωρίζει κανείς αν αυτή η διαδικασία μπορεί να γίνει σε laptop που έχει εγκαταστημένα XP Home για να βάλω τα 7, ανεξάρτητα από το αν το hardware τα σηκώνει;
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 @ makfil αν έχεις κωδικό από τα 7 μπορείς να τα βάλεις.
Xristaras12 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 εστω οτι το λαπτοπ μου εχει προεγκατεστημενα windows λογικα θα γραφει καπου και το κλειδι των windows εγω θα μπορω να κανω format , να κατεβασω δωρεαν καθαρα windows και να βαλω τον κωδικο που ηδη εχω? ψαχνοντας λιγο βρηκα αυτο http://lifehacker.com/can-i-reinstall-windows-on-my-computer-without-the-bloa-1512345361 ειναι αυτο που πρεπει να κανω? Μονο λαπτοπ με 7αρια εχουν αυτοκολλητο με το κλειδι. απο 8 και άνω είναι περασμένο μέσα στο bios και γίνεται αυτόματη ενεργοποιήση οταν περάσεις ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια έκδοση windows. πχ εαν το λαπτοπ εχει 8.1 pro 64αρια θα πρεπει να περάασεις παλι την ιδια εκδοση. Το ιδιο ισχύει και στα 7. εαν θες να πάρεις το κλειδί απ το bios κατέβασε το Produkey,πιθανότατα να καταφέρεις να το αντιγράψεις απο εκεί. 1
makfil Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 @ makfil αν έχεις κωδικό από τα 7 μπορείς να τα βάλεις. Ευχαριστώ. Φυσικά, δεν μπορώ να βάλω τον κωδικό του desktop.
Xristaras12 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Ευχαριστώ. Φυσικά, δεν μπορώ να βάλω τον κωδικό του desktop. εαν η άδεια στον σταθερό Η/Υ ειναι DSP η ΟΕΜ ναι δεν μπορείς να την βάλεις και σε δευτερο μηχάνημα ταυτόχρονα.Εαν πχ σου χαλάσει το πρώτο μηχάνημα και πας να περάσεις την άδεια σε δεύτερο θα δεις οτι δεν γίνεται γιατί εχει καταχωρηθεί.Έτσι μιλάς με την Microsoft τηλεφωνικά και σου ενεργοποιούν την άδεια ξανά για το νεο μηχάνημα. Εαν ειναι retail μπορείς άφοβα να το εγκαταστήσεις οσες φορές θες αλλα και πάλι ΟΧΙ ταυτόχρονα. 1
DoctorDonLoL Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μονο λαπτοπ με 7αρια εχουν αυτοκολλητο με το κλειδι. απο 8 και άνω είναι περασμένο μέσα στο bios και γίνεται αυτόματη ενεργοποιήση οταν περάσεις ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια έκδοση windows. πχ εαν το λαπτοπ εχει 8.1 pro 64αρια θα πρεπει να περάασεις παλι την ιδια εκδοση. Το ιδιο ισχύει και στα 7. εαν θες να πάρεις το κλειδί απ το bios κατέβασε το Produkey,πιθανότατα να καταφέρεις να το αντιγράψεις απο εκεί. δηλαδη απλα κανοντας φορματ μετα πρεπει να κατεβασω και να περασω τα ιδια windows και ειναι ολα ετοιμα? θα χρειαστει να κανω κατι ακομα?
Xristaras12 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 δηλαδη απλα κανοντας φορματ μετα πρεπει να κατεβασω και να περασω τα ιδια windows και ειναι ολα ετοιμα? θα χρειαστει να κανω κατι ακομα? ναι κατι ακόμα. πριν το φορμάτ drivers ετοιμους σε usb η κάποιο αλλο μέσο,δεν χρειάζεται να τους κατεβάσεις τελευταια στιγμή. 1
DoctorDonLoL Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 ωραια ευχαριστω εχω δει οτι αν εχεις το λαπτοπ συνδεδεμενο στο ιντερνετ κατεβαινουν και μονοι τους οι drivers
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Στα 8.1 τους περισσότερους τους βρίσκει μέσω windows update αλλά επειδή ποτέ δεν ξερεις, καλό είναι να τους έχεις από πριν.
Euclides Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) εστω οτι το λαπτοπ μου εχει προεγκατεστημενα windows λογικα θα γραφει καπου και το κλειδι των windows εγω θα μπορω να κανω format , να κατεβασω δωρεαν καθαρα windows και να βαλω τον κωδικο που ηδη εχω? Αν έχεις προεγκατεστημένα τα Windows 8, δεν χρειάζεσαι το κλειδί. Είναι αποθηκευμένο στο BIOS. ωραια ευχαριστω εχω δει οτι αν εχεις το λαπτοπ συνδεδεμενο στο ιντερνετ κατεβαινουν και μονοι τους οι drivers Υπάρχουν περιπτώσεις που οι drivers που φορτώνουν τα Windows να μην είναι απόλυτα συμβατοί με τον υπολογιστή σου. Να προτιμήσεις να εγκαταστήσεις τους drivers από το site του κατασκευαστή. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2015 από Gi0 αφαιρεση link
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 @Euclides Το link που παρεθεσες περιεχει μεν οδηγιες για νομιμο download των Windows απο την Microsoft, προσφερει ομως και εναλλακτικο τροπο μεσω magnets/torrents, καθως και αλλα links του στυλ "πως να κατεβασω ταινιες" κλπ. Για προφανεις λογους, δεν μπορει να υπαρχει στο forum, ασχετως του ποσο "νομιμα" ειναι ολα αυτα συμφωνα με τα λεγομενα του συγραφεα του.
Xristaras12 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 ωραια ευχαριστω εχω δει οτι αν εχεις το λαπτοπ συνδεδεμενο στο ιντερνετ κατεβαινουν και μονοι τους οι drivers πέραν των όσων γραφτήκανε παραπάνω,το windows update απλά κατεβάζει τον generic driver που δίνει ο κατασκευαστής του εξαρτήματος και οχι του λάπτοπ,οπότε στο μεγαλύτερο μέρος χάνεις το tweak που έχει κανει ο κατασκευαστής του λάπτοπ για να σου παίζει εσένα σωστά. πχ σωστός driver για την κάρτα ήχου,σωστός driver για dual graphics ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ εαν το μηχανημε είναι με ιντελ επεξεργαστή και randeon γραφικά.Εαν αφήσεις το W.U να περάσει μόνο του drivers η randeon κάρτα δεν θα παίξει ποτέ και απλά θα έχεις μια άγνωστη συσκευή. Drivers απο windows update προσωπικά δεν αφήνω ποτέ,ακόμα και για το παραμικρό που δεν παίζει το ψάχνω με το hardware id. το ότι : α οκ παιζει το wifi,ηχος,καμερα κλπ δεν είναι η απάντηση στο θα αφήσω τα windows να περάσουν drivers κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα