Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν την βρίσκω απαράδεκτη. Αυτή είναι η πολιτική τους απλά. Κι άλλες εταιρείες δεν πουλάνε ανταλλακτικά. Αφού δεν σε συμφέρει η επιλογή που σου δίνουν κοιτάς αλλού (όπως έκανες) και τελειώνει το θέμα. Να στο δίνανε 13 ή 15€ δεν υπήρχε περίπτωση έτσι κι αλλιώς

Δημοσ.

Μου εχει τυχει και μενα με οθονη κινητου (νοκια). Απαραδεκτη η πολιτικη των εταιριων που το κανουν.

Θα ηθελα να ξερω τι λεει ο νομος για αυτο.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ζήτησα 13-15 ... Αλλά όχι και 36 και με το ζόρι και εργασία..... Και φυσικά είναι δικαίωμά τους, όπως βέβαια δικαίωμα και του καταναλωτή είναι πλέον να τα βγάζει στη φόρα αυτά, για να τα ξέρουν οι επόμενοι που θα αγοράσουν MLS!
Ευτυχώς που υπάρχει πλέον και το internet!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ζήτησα 13-15 ... Αλλά όχι και 36 και με το ζόρι και εργασία..... Και φυσικά είναι δικαίωμά τους, όπως βέβαια δικαίωμα και του καταναλωτή είναι πλέον να τα βγάζει στη φόρα αυτά, για να τα ξέρουν οι επόμενοι που θα αγοράσουν MLS!

Ευτυχώς που υπάρχει πλέον και το internet!

Εγώ όπως το βλέπω αυτοί θέλανε να βγάλουνε από σένα 35€ (αν πεις ότι παίρνουν το ανταλλακτικό 10€). Από τη στιγμή που δεν ήθελες να το τοποθετήσουν είπανε να βγάλουνε 25€. Δεν είναι παράλογες οι τιμές, κάποιος άλλος μπορεί να δεχόταν δηλαδή ή κάποιος άλλος να μην δεχόταν ούτε αν του δίνανε το ανταλλακτικό 20€. Είναι πως το βλέπει ο καθένας :)

Δημοσ.

Καλημέρα

Οι επισκευές σε τέτοιου είδους συσκευές είναι στην ευρώπη ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ. Για ρωτήστε αντίστοιχες επισκευές εκτός εγγύησης πόσο κάνουν σε Γερμανία , Αγγλία (επειδή τυχαίνει να γνωρίζω τα τιμολόγια τους). Αυτές οι επισκευές ΔΕΝ συμφέρουν την εταιρία παρόλο που τις υπερτιμολογούν.

ο "άσχετος" θα τα δώσει ή θα αγοράσει άλλο αν δεν τον συμφέρει.

ο σχετικός θα αγοράσει μόνος του το ανταλλακτικό

να πείσεις μια εταιρία που θεωρεί ότι είναι ασύμφορη μια διαδικασία να ζημιωθεί για να σε εξυπερετήσει εκτός εγγύησης είναι λίγο δύσκολο. Εδώ πας εκτυπωτή στην HP 1 μήνα μετά την εγγύηση επειδή έχει φαγωθεί ένα πλαστικό δοντάκι από ένα ροδελάκι του 1 σεντ (λιανική) και σου λένε κατευθείαν ελάχιστο κόστος 2 φορές την αξία του καινούριου εκτυπωτή. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατ' αρχήν μη συγκρίνουμε Γερμανίες και Αγγλίες με Ελλάδα. Εκτός αν εσύ έχεις τον μισθό που έχουν αυτοί. Δεν μπορεί σε μια χώρα χρεοκωπημένη, οι εταιρείες να είναι στο κόσμο τους και να το παίζουν Γερμανία.

Και τέλος πάντων, εγώ σαν καταναλωτής θα εκτιμήσω την εταιρεία που θα μου προσφέρει after market υπηρεσίες σωστές. Και πίστεψέ με, δεν είναι όλοι με τα μυαλά της MLS (ευτυχώς)...

(* σημείωσε επίσης ότι μιλάμε για μια επισκευή που σε έναν εξειδικευμένο μάστορα της εταιρείας δεν θα πάρει πάνω από 15-20 λεπτά) 

Επεξ/σία από savevski

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...