Προς το περιεχόμενο

Απαράδεκτη MLS απέναντι στους πελάτες της...

savevski

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γιατί πάμε κατά διαόλου....... Προ καιρού αγόρασα ένα tablet 7 ιντσών από την MLS. Μου έσπασε το digitizer.

Πήρα το tablet από την MLS γιατί είναι ελληνική εταιρεία και θεώρησα πως θα βρίσκω πιο εύκολα ανταλλακτικά. Το digitizer το βρίσκω στο εξωτερικό με 13 ευρώ! (γνήσιο, το ίδιο ακριβώς...)

Και τώρα η αντιμετώπιση της MLS:
Τους ζήτησα το ανταλλακτικό για να το φτιάξω μόνος μου...
Δεν δίνουμε ανταλλακτικά έξω, θα πρέπει να το φτιάξετε σε εμάς. Το κόστος είναι 45 ευρώ.
Με τα πολλά διαμαρτύρομαι μέσω mail και μου απαντάνε πως το κόστος του ανταλλακτικού έτσι κι αλλιώς είναι 36 ευρώ!!! (δηλαδή θα έπαιρναν μόλις 9 ευρώ εργασία!!! emoticon tongue emoticon tongue emoticon tongue )

Δηλαδή το ίδιο το ανταλλακτικό ενός προϊόντος ελληνικής εταιρείας, το βρίσκω στο εξωτερικό (γνήσιο επαναλαμβάνω) με 13 ευρώ και εδώ το πουλάνε με 36!!!! Και με το ζόρι να το φτιάξουν οι ίδιοι (δεν δίνουν το ανταλλακτικό σκέτο), οπότε να "φάνε" και από την εργασία....

Το κόστος ολόκληρου του tablet είναι 85 ευρώ!!! Με τη λογική τους αν το αγοράσεις εξάρτημα εξάρτημα, μπορεί να φτάσει και τα 800 ευρώ η αξία του!!!!!!

Ρε αν ξαναπάρω ελληνικό προϊόν, ειδικά τεχνολογίας................

--------------------------------------------

Και ιδού και η συνομιλία μου μέσω mail:

Καλημέρα...
Έχω το tablet IQtab Atlas 7" (λευκό) και μου έχει σπάσει το digitizer.
Το tablet αυτό το προτίμησα έναντι άλλου γιατί ήταν ελληνικής εταιρείας και θεώρησα ότι θα βρίσκω πιο εύκολα ότι ανταλλακτικό μπορεί να χρειαστεί. Μάταια...
Σε τηλεφωνική επικοινωνία μου με το service της εταιρείας σας ενημερώθηκα πως .....δεν δίνετε ανταλλακτικά έξω, αλλά θα πρέπει να αναλάβετε και την αντικατάσταση, με αποτέλεσμα να αυξηθεί σημαντικά το κόστος επισκευής. 45 ευρώ επισκευή του digitizer σε ένα tablet που καινούργιο το βρίσκω με 85 ευρώ, είναι όπως καταλαβαίνετε τιμή υπερβολική.
Αιτούμαι λοιπόν να μου δοθεί το digitizer ως ανταλλακτικό και θα αναλάβω να το φτιάξω μόνος μου (ηλεκτρονικός είμαι).
Επίσης στο tablet υπάρχουν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, και αυτός είναι ένας πρόσθετος λόγος που δεν επιθυμώ να δοθεί έξω.
Ελπίζω να κάνετε δεκτό το αίτημά μου, αλλιώς θα αναγκαστώ για ένα ελληνικό προϊόν, να προμηθευτώ το ανταλλακτικό από την Κίνα, όπου το έχω ήδη εντοπίσει με κόστος 13 ευρώ μαζί με την αποστολή...
Παρακαλώ κάποιος υπεύθυνος να επικοινωνήσει μαζί μου στο 69..............
Ευχαριστώ.

Απάντηση από MLS

Καλησπέρα σας κ. 

Αναφορικά με την συσκευή σας και σε περίπτωση που θα θέλατε να προχωρήσουμε σε αποστολή ανταλλακτικού ώστε να προχωρήσετε μόνος σας σε επισκευή,

το κόστος θα ανερχόταν στα 36€. Η τιμή στην οποία αναφέρετε ότι μπορείτε να προμηθευτείτε το ανταλλακτικό είναι χαμηλότερη από αυτή την οποία εμείς

μπορούμε να σας προμηθεύσουμε το ανταλλακτικό . Για οτιδήποτε άλλο παραμένουμε στην διάθεση σας.

Απάντησή μου

Αγαπητέ κ. .........., κατ’ αρχήν ευχαριστώ για την απάντηση.

Με αυτήν βέβαια το μόνο που καταφέρνετε είναι να με κάνετε να μη ξαναπάρω ΠΟΤΕ συσκευή σας και ειλικρινά μετανιώνω απόλυτα για την απόφασή μου να πάρω ελληνική συσκευή. Αν χρεώνετε ένα digitizer 36 ευρώ, ειλικρινά λυπάμαι. Και φυσικά δεν θέλετε να πιστέψω ότι αυτή είναι η πραγματική του αξία. Δηλαδή τη δουλειά σας τη χρεώνετε μόλις 9 ευρώ? Σε αυτή τη περίπτωση αν θέλετε να σας φέρω το ανταλλακτικό από τη Κίνα να μου το περάσετε εσείς με 9 ευρώ….

Με όλο το θάρρος η αντιμετώπισή σας είναι αστεία και πλέον η γνώμη μου για την εταιρεία θα δημοσιευθεί παντού. Όχι για λόγους αντιπαράθεσης αλλά για να μη τη πατήσουν κι άλλοι στο μέλλον επιλέγοντας MLS

Κρίμα και πάλι κρίμα, γιατί είστε εταιρεία ελληνική και δυστυχώς αποτελείτε ένα μικρό παράδειγμα γιατί η ελληνική αγορά έφτασε εκεί που έφτασε…

Σας ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση και για την έλλειψη κατανόησης σε ανθρώπους που σας στήριξαν με την αγορά τους.
Καλή συνέχεια…

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του για την MLS...

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί πάμε κατά διαόλου....... Προ καιρού αγόρασα ένα tablet 7 ιντσών από την MLS. Μου έσπασε το digitizer.

Πήρα το tablet από την MLS γιατί είναι ελληνική εταιρεία και θεώρησα πως θα βρίσκω πιο εύκολα ανταλλακτικά. Το digitizer το βρίσκω στο εξωτερικό με 13 ευρώ! (γνήσιο, το ίδιο ακριβώς...)

Και τώρα η αντιμετώπιση της MLS:

Τους ζήτησα το ανταλλακτικό για να το φτιάξω μόνος μου...

Δεν δίνουμε ανταλλακτικά έξω, θα πρέπει να το φτιάξετε σε εμάς. Το κόστος είναι 45 ευρώ.

Με τα πολλά διαμαρτύρομαι μέσω mail και μου απαντάνε πως το κόστος του ανταλλακτικού έτσι κι αλλιώς είναι 36 ευρώ!!! (δηλαδή θα έπαιρναν μόλις 9 ευρώ εργασία!!! emoticon tongue emoticon tongue emoticon tongue )

Δηλαδή το ίδιο το ανταλλακτικό ενός προϊόντος ελληνικής εταιρείας, το βρίσκω στο εξωτερικό (γνήσιο επαναλαμβάνω) με 13 ευρώ και εδώ το πουλάνε με 36!!!! Και με το ζόρι να το φτιάξουν οι ίδιοι (δεν δίνουν το ανταλλακτικό σκέτο), οπότε να "φάνε" και από την εργασία....

Το κόστος ολόκληρου του tablet είναι 85 ευρώ!!! Με τη λογική τους αν το αγοράσεις εξάρτημα εξάρτημα, μπορεί να φτάσει και τα 800 ευρώ η αξία του!!!!!!

Ρε αν ξαναπάρω ελληνικό προϊόν, ειδικά τεχνολογίας................

--------------------------------------------

Και ιδού και η συνομιλία μου μέσω mail:

Καλημέρα...

Έχω το tablet IQtab Atlas 7" (λευκό) και μου έχει σπάσει το digitizer.

Το tablet αυτό το προτίμησα έναντι άλλου γιατί ήταν ελληνικής εταιρείας και θεώρησα ότι θα βρίσκω πιο εύκολα ότι ανταλλακτικό μπορεί να χρειαστεί. Μάταια...

Σε τηλεφωνική επικοινωνία μου με το service της εταιρείας σας ενημερώθηκα πως .....δεν δίνετε ανταλλακτικά έξω, αλλά θα πρέπει να αναλάβετε και την αντικατάσταση, με αποτέλεσμα να αυξηθεί σημαντικά το κόστος επισκευής. 45 ευρώ επισκευή του digitizer σε ένα tablet που καινούργιο το βρίσκω με 85 ευρώ, είναι όπως καταλαβαίνετε τιμή υπερβολική.

Αιτούμαι λοιπόν να μου δοθεί το digitizer ως ανταλλακτικό και θα αναλάβω να το φτιάξω μόνος μου (ηλεκτρονικός είμαι).

Επίσης στο tablet υπάρχουν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, και αυτός είναι ένας πρόσθετος λόγος που δεν επιθυμώ να δοθεί έξω.

Ελπίζω να κάνετε δεκτό το αίτημά μου, αλλιώς θα αναγκαστώ για ένα ελληνικό προϊόν, να προμηθευτώ το ανταλλακτικό από την Κίνα, όπου το έχω ήδη εντοπίσει με κόστος 13 ευρώ μαζί με την αποστολή...

Παρακαλώ κάποιος υπεύθυνος να επικοινωνήσει μαζί μου στο 69..............

Ευχαριστώ.

Απάντηση από MLS

Καλησπέρα σας κ. 

Αναφορικά με την συσκευή σας και σε περίπτωση που θα θέλατε να προχωρήσουμε σε αποστολή ανταλλακτικού ώστε να προχωρήσετε μόνος σας σε επισκευή,

το κόστος θα ανερχόταν στα 36€. Η τιμή στην οποία αναφέρετε ότι μπορείτε να προμηθευτείτε το ανταλλακτικό είναι χαμηλότερη από αυτή την οποία εμείς

μπορούμε να σας προμηθεύσουμε το ανταλλακτικό . Για οτιδήποτε άλλο παραμένουμε στην διάθεση σας.

Απάντησή μου

Αγαπητέ κ. .........., κατ’ αρχήν ευχαριστώ για την απάντηση.

Με αυτήν βέβαια το μόνο που καταφέρνετε είναι να με κάνετε να μη ξαναπάρω ΠΟΤΕ συσκευή σας και ειλικρινά μετανιώνω απόλυτα για την απόφασή μου να πάρω ελληνική συσκευή. Αν χρεώνετε ένα digitizer 36 ευρώ, ειλικρινά λυπάμαι. Και φυσικά δεν θέλετε να πιστέψω ότι αυτή είναι η πραγματική του αξία. Δηλαδή τη δουλειά σας τη χρεώνετε μόλις 9 ευρώ? Σε αυτή τη περίπτωση αν θέλετε να σας φέρω το ανταλλακτικό από τη Κίνα να μου το περάσετε εσείς με 9 ευρώ….

Με όλο το θάρρος η αντιμετώπισή σας είναι αστεία και πλέον η γνώμη μου για την εταιρεία θα δημοσιευθεί παντού. Όχι για λόγους αντιπαράθεσης αλλά για να μη τη πατήσουν κι άλλοι στο μέλλον επιλέγοντας MLS

Κρίμα και πάλι κρίμα, γιατί είστε εταιρεία ελληνική και δυστυχώς αποτελείτε ένα μικρό παράδειγμα γιατί η ελληνική αγορά έφτασε εκεί που έφτασε…

Σας ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση και για την έλλειψη κατανόησης σε ανθρώπους που σας στήριξαν με την αγορά τους.

Καλή συνέχεια…

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του για την MLS...

Επειδή υπάρχουν άπειρα θέματα για ανταλλακτικά για tablet mls όποτε εάν θες παράθεσε  ένα link με τον κατασκευαστή του tablet αποψή μου είναι πως δεν έπρεπε να στείλεις email στην εταίρα εφόσον το βρήκες από κινά απλά αγοράσετε το  από εκεί άκρη δεν πρόκειται να βγάλεις 

Επεξ/σία από corsair04

Επειδή υπάρχουν άπειρα θέματα για ανταλλακτικά για tablet mls όποτε εάν θες παράθεσε  ένα link με τον κατασκευαστή του tablet αποψή μου είναι πως δεν έπρεπε να στείλεις email στην εταίρα εφόσον το βρήκες από κινά απλά αγοράσετε το  από εκεί άκρη δεν πρόκειται να βγάλεις 

Θα το είχα κάνει αν δεν είχαμε CC και μπορούσα να χρησιμοποιήσω το paypal. Δυστυχώς δεν μπορώ και τώρα ψάχνομαι να μου περάσουν λεφτά στο paypal γνωστοί μου από το εξωτερικό. Όσο και να παιδευτώ, εννοείται από Κίνα θα το πάρω. Απλώς θεωρώ απαράδεκτη τη στάση της MLS και καλό είναι να γνωρίζει ο κόσμος πως αντιμετωπίζει τους πελάτες της...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα το είχα κάνει αν δεν είχαμε CC και μπορούσα να χρησιμοποιήσω το paypal. Δυστυχώς δεν μπορώ και τώρα ψάχνομαι να μου περάσουν λεφτά στο paypal γνωστοί μου από το εξωτερικό. Όσο και να παιδευτώ, εννοείται από Κίνα θα το πάρω. Απλώς θεωρώ απαράδεκτη τη στάση της MLS και καλό είναι να γνωρίζει ο κόσμος πως αντιμετωπίζει τους πελάτες της...

για άρση των capital control έχεις δυο επιλογές 

1. prepaid revolut 
  2. κόλπο paypal 

Δυστυχώς και εγώ έχω ανάλογη εμπειρία με το plaisio για μια οθόνη laptop στο ebay την είχε 65€(μαζί με τα μεταφορικά από Αγγλία και εκείνοι την έδιναν 360€ όταν του το ανέφερα μου απάντησε ευθαρσώς πάρτη από εκεί .Πλέον για όλες τις εταιρίες που πουλούν κινητά, υπολογίστε, tablet ιδιωτικής μάρκας πρέπει να αποφεύγονται όχι μόνο από άποψη ανταλλακτικών αλλά και γιατί όλα αυτά τα προϊόντα είναι μιας χρήσης 

Επεξ/σία από corsair04
  • Like 1

Το κόλπο paypal το έχει δοκιμάσει κανείς? Και έχω μια απορία. Λέει: 

6. Δίνεις κάποια στοιχεία που σου ζητάει (προφανώς βάζεις ό,τι να’ναι)
7. Βάζεις τον αριθμό της κάρτας στην οποία θα γίνει η χρέωση
8. Πατάς pay

Η κάρτα που θα χρεώσω πρέπει να μην είναι δηλωμένη στον βασικό μου λογαριασμό στο paypal ή δεν παίζει ρόλο? Γιατί και τις 3 κάρτες μου που χρησιμοποιώ στο Internet, τις έχω δηλώσει στο paypal

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχεις σκεφτεί οτι εσύ θα το φέρεις απο Κίνα χωρίς να πληρώσεις τελωνείο/φόρους/δασμούς έτσι?

Εχεις σκεφτεί οτι όλα τα παραπάνω η MLS τα πληρώνει για να εισάγει το ανταλλακτικό έτσι? Οτι θα σου κόψει απόδειξη και στο παραπάνω ποσό είναι και ο ΦΠΑ μέσα?

Δεν υποστηρίζω την συγκεκριμένη εταιρεία, αντιθέτως τα προιόντα της τα θεωρώ άθλια ποιοτικά.

Επεξ/σία από Angeldust

Εχεις σκεφτεί οτι εσύ θα το φέρεις απο Κίνα χωρίς να πληρώσεις τελωνείο/φόρους/δασμούς έτσι?

Εχεις σκεφτεί οτι όλα τα παραπάνω η MLS τα πληρώνει για να εισάγει το ανταλλακτικό έτσι? Οτι θα σου κόψει απόδειξη και στο παραπάνω ποσό είναι και ο ΦΠΑ μέσα?

Δεν υποστηρίζω την συγκεκριμένη εταιρεία, αντιθέτως τα προιόντα της τα θεωρώ άθλια ποιοτικά.

Τελωνείο για 13€ δε νομίζω απλά έχουν το πάνω χέρι και το εκμεταλλεύονται

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

13 ευρώ το παίρνω εγώ. Αυτοί που παραγγέλνουν χονδρικά (ποσότητες) λογικά το παίρνουν ακόμα πιο κάτω.
Και τελικά το 13 να γίνεται 36??? Σχεδόν 3 φορές πάνω??? Και να μου επιβάλουν ότι θα το φτιάξουν αυτοί??? Κάπου ξεφεύγει το πράγμα...

Αν μου έλεγαν 20, άντε και 25 ευρώ, μπορεί και να το έπαιρνα, αλλά 36 (που με την "με το ζόρι" εργασία πάνε 45) δεν τους τα δίνω, το θεωρώ ξεφτίλα... Προτιμώ να πάρω τρία τέτοια ανταλλακτικά από τους Κινέζους...

Επεξ/σία από savevski

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το "με το ζόρι εργασία", που στο καλό το είδες; Πραγματικά απορώ. Ο άνθρωπος σου είπε ξεκάθαρα αν θέλεις να προχωρήσετε σε αποστολή του ανταλλακτικού σε σένα.

Πάρ'το από Κίνα και τελείωσε το θέμα. Οκ, ούτε η δική τους στάση είναι σωστή, αλλά τόσο το κοστολογούν, τόσο το δίνουν. Τελείωσε. Από εκεί και πέρα, ευτυχώς, έχουμε και άλλες επιλογές.

Επεξ/σία από giorgos147
  • Like 2

"Με το ζόρι εργασία" είναι ότι δεν δίνουν το ανταλλακτικό σκέτο. Απαιτούν να το φτιάξουν αυτοί και να πληρώσεις και εργασία. Αυτό μου είπαν τηλεφωνικώς...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το κόστος θα ανερχόταν στα 36€. 

Εγώ άλλα βλέπω να αναφέρεις όμως. Τότε έπρεπε να αναφέρεις και τα "τηλεφωνικώς", έστω στο περίπου.

Καταλαβαίνω την αγανάκτηση σου, αλλά δε θα κερδίσεις τίποτα.

Και γω έτρεχα τις προάλλες με εγγύηση που τελικά είχα 3 έτη και δε το είχα καταλάβει (νόμιζα 2, το προϊόν το έχω ~4), σε πολύ γνωστή εταιρία με μάλιστα, όπως λένε, εξαιρετικό support, και με αποδείξεις ότι αυτά τα προβλήματα προέκυψαν μέσα στα 3 χρόνια, αλλά δεν.

Επεξ/σία από giorgos147
  • Like 1

Ποιος σου ειπε οτι η mls εχει ελληνικα ταμπλετ/κινητα; Και που στην ελλαδα νομιζεις οτι φτιαχνονται; Ολα απο κινα ειναι, κόπιες νονέημ κινεζιων.

• Like 3

"Με το ζόρι εργασία" είναι ότι δεν δίνουν το ανταλλακτικό σκέτο. Απαιτούν να το φτιάξουν αυτοί και να πληρώσεις και εργασία. Αυτό μου είπαν τηλεφωνικώς...

μου έχει τύχει κι από άλλη εταιρεία να μην πουλάνε τα ανταλλακτικά

τώρα για το θέμα MLS

κακώς τους στηρίζεις ως ελληνική εταιρεία,

χάνει το νόημα η έννοια της υποστήριξης της ελληνικής παραγωγής

οι άνθρωποι είναι σχεδόν μεταπράτες-εισαγωγείς

και λέω σχεδόν γιατί υποτίθεται κάνουν ότι περνάνε καμιά ελληνική ρομ

όποτε θέλετε να στηρίξετε ελληνική παραγωγή

μην πέφτετε στα παραμύθια των εμπόρων που κάνουν εισαγωγές

στηρίξτε κάτι που το καθαρό κόστος της παραγωγής του πηγαίνει κατ' ελάχιστο ποσοστό στην Ελλάδα

και όχι απλώς ο ΦΠΑ της μεταπώλησης ή οι μισθοί του ΔΣ και των υπαλλήλων της εισαγωγικής

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι σε μένα ράγισε λίγο στην άκρη το digitizer (έχω το 10άρι από τη προσφορά της Forthnet το καλοκαίρι, €100) και είπα να τηλ. στη MLS. 

€65 μου ζήτησε μια αγενέστατη υπάλληλος-τηλεφωνήτρια και φυσικά ούτε λόγος να αγοράσω το ανταλλακτικό και να το περάσω ο ίδιος. 

Εσύ savevski πως βρήκες το ανταλλακτικό του δικού σου τάμπλετ; Ψάχνω τόσο καιρό για το αντίστοιχο κινέζικο φασόν αλλά δεν το κατόρθωσα ακόμη. Άν είσαι Αθήνα στο παραγγέλνω εγώ και στο δίνω μετά.. 

Επεξ/σία από dimigar
  • Like 1

Φίλε dimigar με πολύ ψάξιμο το βρήκα, και μου επιβεβαίωσαν ότι είναι ακριβώς το ίδιο (το βλέπω και μόνος μου στο site τους, στο οποίο μάλιστα αναφέρεται ξεκάθαρα ακριβώς ο τύπος του tablet).
Σ' ευχαριστώ πολύ που προσφέρθηκες να βοηθήσεις, το εκτιμώ, αλλά μόλις πριν λίγο κατάφερα και το παρήγγειλα αφού μου πέρασε λεφτά στον λογαριασμό μου στο paypal κάποιος γνωστός μου από Αμερική.

* Ποιο ακριβώς είναι το tablet σου? Θέλεις να κάνω μια αναζήτηση μήπως σου βρω digitizer?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...