soteras Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Καλά δεν ξέρουν όλοι όταν λές υπολογιστή ότι μέσα έχει μία ψύχτρα 100 κιλά και μια γραφικών άλλα 100 κιλά πολι ξέρουν αα οκ αυτό είναι το κουτί και απλά π.χ εχει 2tb και i5.Τεσπα καλή τύχη Μην σου κάνει εντύπωση κιολας να παρουσιάσουν κάποιο αποθηκάριο να λεει απλα το πακετάρισμα ήταν απαράδεκτο και πιος είπε ότι ήταν καλό και μπλα μπλα γιατί μεσα στο προγραμμα ειναι και αυτο παντα για να παρεις τα ψυχουλα ή και τίποτα όπως είπε πριν ο φίλος
Ancallagon Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Άρα να θες να βρεις το δίκιο σου και να μη μπορείς... Ουφ...
soteras Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Κάτι τέτοιο θα σου λένε απόδειξε μου ότι δεν είσαι ελέφαντας φάση.Και ότι που θες να ξέρω εγώ ότι μέσα ο υπολογιστής έχει όλα αυτά εγώ νόμιζα είναι ένα απλό κουτί θα πούνε πχ 1
cosmos000 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Άρα να θες να βρεις το δίκιο σου και να μη μπορείς... Ουφ... Δεν έχεις και 100% δίκιο για να λέμε τα σύκα σύκα.... γιατί δεν στάλθηκε ενα μεμονωμένο πράγμα που έσπασε.... Είναι σαν να έστειλες μια κούτα που μέσα να περιέχει ποτήρια απλά σε φούσκες τυλιγμένα...ε θα σπάσουν...ό,τι και να σου πει ο υπάλληλος... Πάντως αν σου δώσουν να δηλώσεις τιμές....βάλε φουσκωμένες τιμές...μπαααας και πάρεις κάτι πίσω...
soteras Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δεν έχεις και 100% δίκιο για να λέμε τα σύκα σύκα.... γιατί δεν στάλθηκε ενα μεμονωμένο πράγμα που έσπασε.... Είναι σαν να έστειλες μια κούτα που μέσα να περιέχει ποτήρια απλά σε φούσκες τυλιγμένα...ε θα σπάσουν...ό,τι και να σου πει ο υπάλληλος... Πάντως αν σου δώσουν να δηλώσεις τιμές....βάλε φουσκωμένες τιμές...μπαααας και πάρεις κάτι πίσω... Όχι όμως και τρελά φουσκομένες τυπου κάμερα αγορά 30 ευρω και να πεις 100 σε λογικά πλαίσια το φούσκωμα
Ancallagon Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δηλαδή αν κάποιος σου λέει ψέματα , παίρνεις και εσύ το φταίξιμο γιατί τον άκουσες? Δε δουλεύω στα ελτα για να ξέρω τα περί νόμων και τα σχετικά οπότε Ρωτάς εκεί μέσα κάποιον που τα ξέρει, τον διευθυντή στη προκειμένη περίπτωση. Αν δε τα ξέρει ούτε αυτός , τότε ποιος??? Δε του έβαλε κανείς το μαχαίρι στο λαιμό να μας απαντήσει θετικά στο όλο θέμα.
cosmos000 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δηλαδή αν κάποιος σου λέει ψέματα , παίρνεις και εσύ το φταίξιμο γιατί τον άκουσες? Δε δουλεύω στα ελτα για να ξέρω τα περί νόμων και τα σχετικά οπότε Ρωτάς εκεί μέσα κάποιον που τα ξέρει, τον διευθυντή στη προκειμένη περίπτωση. Αν δε τα ξέρει ούτε αυτός , τότε ποιος??? Δε του έβαλε κανείς το μαχαίρι στο λαιμό να μας απαντήσει θετικά στο όλο θέμα. Welcome to the πραγματικότητα.... αν δεν κάνεις μόνος σου πράγματα που να διασφαλίζουν αυτό που θες να στείλεις..θες να κάνεις κτλ...κανείς δεν θα νοιαστεί...παρά μόνο να πάρει τα χρήματα!!!
DDevil Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Παιδια γιατι την αποθαρυνετε την κοπελα? το αν μπορει να διεκδικησει κάτι ακομα και παραπανω αποζημιωση μπορει να της το πει ο δικηγόρος της και ποτε θα εκδικαστεί.Για αυτό της ειπα να βρει έναν γνωστο της δικηγορο να της πει αληθεια. Επειδή δουλευω και εγω σε θεση που εχει να κανει κάθε μερα με πολιτες σας βεβαιωνω ότι αμα δεν ενημερώσουμε σωστα τον κοσμο ή από την στιγμη που παραλαβουμε τα δικαιολογητικα του και βάλουμε υπογραφη η ευθυνη πάει πανω μας. Και πανω μας βασικά , δεν καταλαβαινω τι αδιαφορια είναι αυτή εκ μερους τους δηλαδή αμα τους έδιναν βομβα να μεταφέρουν μεσα σε ένα κουτι θα το έκαναν? (μπορει και να το εχουν κανει βεβαια ποτε δε ξερεις) και μετα τι λενε? εμας αυτό μας εδωσαν αυτό μεταφέραμε?
zousgr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Ότι δικαιούσαι αποζημίωση είναι το μόνο σίγουρο. Το αναγράφουν ξεκάθαρα τα ΕΛΤΑ για δέματα EPG. Όμως, εμένα με προβληματίζει πως Site: εδώ και Site: εδώ ·Υψηλή ασφάλεια χωρίς πρόσθετο κόστος: Σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής μερικής ή ολικής, δίνεται αποζημίωση το μέγιστο ποσό της οποίας ανέρχεται στα 450DTS*. ·Χώρες που δέχονται δέματα EPG: Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Εσθονία, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισπανία , Ιταλία, Κροατία, Κύπρος, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Μεγάλη Βρετανία, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία , Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία και Φιλανδία. δεν περιλαμβάνει Σκωτία ή Ηνωμένο Βασίλειο κι ενδεχομένως και νομικά να κινηθείς να μην δικαιωθείς (διά του τυπικού ΔΕΝ δικαιούσαι αποζημίωση). Στην θέση σου εγώ, αφού οι άνθρωποι είναι μη συζητήσιμοι, θα έκανα μια καταγγελία Προστασία Καταναλωτή/ΙΝΚΑ/κ.λπ. (αναγράφοντας φυσικά πως πραγματοποιήθηκε οπτικός έλεγχος από υποκατάστημα, συσκευασία σε ειδικό σάκο αποστολής και προφορική επιβεβαίωση για δυνατότητα αποζημίωσης - με το όνομα του διευθυντή (που σας τα είπε αυτά, βεβαίως βεβαίως) - όπως και ημερομηνίες και φωτογραφικό υλικό). Και αυτή η επιστολή απλώς κοινοποίηση ταχυδρομικώς σε ΕΕΤΤ & ΕΛΤΑ κεντρικά & ΕΛΤΑ εν λόγω υποκατάστημα. Αν ιδρώσει κανενός το αυτάκι (αφού προφανώς θα έχει γίνει κατανοητό ότι είσαι στη φάση δεν συζητάω άλλο, θα μιλήσετε με τον δικηγόρο μου) τότε ίσως να λάβεις την αποζημίωση. Σε άλλη περίπτωση, το πας νομικά ή το παρατάς το θέμα. 2
soteras Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Επίσης αναφέρει αυτο αν δουν στη φωτο ότι ο υπολογιστης ηταν μεσα με την ψυχτρα να ειναι εκτεθημενη ετσι στο ταξιδι ανετα ισχυριζονται μη σωστο πακεταρισμα και ασφαλες Συνιστάται η σωστή και ασφαλής συσκευασία του δέματος καθώς και η σωστή και πλήρης αναγραφή των στοιχείων σε λατινικούς χαρακτήρες τόσο του αποστολέα όσο και του παραλήπτη.
x-tra Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Γειά σας, Είπα να μην ανοίξω άλλο θέμα, οπότε ρωτάω εδώ θέλω να στείλω κάτι εξωτερικό με ΕΛΤΑ απλά η αξία του αντικειμένου είναι υψηλή 1.000 ευρώ, εάν δηλώσω την αξία του αντικειμένου είμαι καλυμμένος σε περίπτωση απώλειας, καταστροφής?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα